Breaking

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Κοπή Πίτας Εργαζομένων της Π.Ε. Κορινθίας

ScreenHunter 1274

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρακολουθεί την κοινωνική και οικονομική κατάσταση των ατόμων με αναπηρίες σύμφωνα με το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ.

Στους στόχους της Περιφέρειας είναι και ο σχεδιασμός χρήσιμων εργαλείων πολιτικής για άτομα με αναπηρίες.

Τα άτομα με αναπηρία θα πρέπει να απολαμβάνουν τα ίδια κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα με όλους τους άλλους πολίτες και πρέπει να μπορούν να συμμετέχουν στα τοπικά δρώμενα.

Ήδη η Περιφέρει Πελοποννήσου ασχολήθηκε επισταμένως με την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε αρχαιολογικά Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/2/2022 από το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία στην Κόρινθο, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας Αθηνά Κόρκα ευχήθηκε για μια νέα χρονιά με υγεία και τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε όλους τους τομείς της ζωής. Η προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία θα πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε θεσμικής προσπάθειας με την Οικονομική Υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Νίκος Καραλής, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου.

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση κοπής της πίτας του Σ.Υ.Π.Ε. Κορινθίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα,  οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος και η Ειδική Σύμβουλος της Π.Ε. Κορινθίας,  με χαρά παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας (Σ.Υ.Π.Ε. Κορινθίας) και στη βράβευση των παιδιών των υπαλλήλων την Παρασκευή 25/2/2022 όπου η Περιφέρεια  Πελοποννήσου συμμετέχει.

Η Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε ευχές για υγεία, χαρά και προκοπή για τη νέα περίοδο και για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Η κα Κόρκα, συνεχάρη και τα θεσμικά όργανα του Συλλόγου για τις δράσεις του Σωματείου, που λειτουργούν θετικά τόσο για τους ίδιους του υπάλληλους όσο και για τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου