Breaking

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Αγνοούν ΕΛΛΗΝΑ καθηγητή του ΧΑΡΒΑΡΝΤ! Θα το κρύψουν και αυτό τα κανάλια;;;

Share
1

Κάθε μέρα μόνο Παγώνη και Βασιλακόπουλο! ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ!!! Δείτε τι λέει ο επιστήμονας, ο οποίος ζητάει ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ των μέτρων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ…

Για τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, Dr Στέφανο Κάλη, η πανδημία τελειώνει, είναι επείγον να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή, την ίδια ώρα που τα κανάλια σητν Ελλάδα δείχνουν τους ίδιους και τους ίδιους τηλέ-ειδικούς να λένε το αντίθετο!

Σε κείμενο που ανήρτησε στο LinkedIn ο δρ Κάλης σημειώνει ότι για την πλειονότητα των παιδιών και των ενηλίκων «η Covid-19 δεν συνιστά σοβαρή απειλή, παρά μόνον έναν μπελά για το σχολείο, τις δουλειές τους και τα ταξίδια». «Όταν κορυφωθεί η Όμικρον, οι παραλλαγές που θα ακολουθούν πιθανώς θα είναι ακόμη ηπιότερες», λέει, υπογραμμίζοντας: «Είναι επείγουσα ανάγκη να επιτραπεί στο κοινό, ειδικά στους νέους, να επιστρέψουν στην κανονική ζωή».

Ο καθηγητής Κάλης τάσσεται υπέρ του να εστιαστούν οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση της απειλής της Covid-19 στους «ευάλωτους» κι όχι στο σύνολο του πληθυσμού, αφού πολλοί επιστήμονες συμφωνούν ότι η νόσος μετακινείται τάχιστα από την «πανδημική» σε «ενδημική» φάση σαν το κοινό κρυολόγημα και την γρίπη.

«Ποτέ δεν θα ελέγχαμε τους ανθρώπους για κρυολόγημα και τον ιό της γρίπης. Ας σταματήσουμε τα τεστ σε υγιή παιδιά στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο που είμαστε, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και το προσωπικό είχαν την ευκαιρία να εμβολιαστούν κι ως εκ τούτου κι οι δικοί τους κίνδυνοι είναι ελάχιστοι», αναφέρει.

Ο δρ Καλής λέει ότι όσοι εμφανίζουν συμπτώματα της Covid-19, εμβολιασμένοι ή μη, πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ και να χορηγούνται στους αρρώστους αποτελεσματικά φάρμακα, ενώ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να μπαίνουν σε αυτοαπομόνωση για πέντε ημέρες είτε μολύνθηκαν από την Covid-19 είτε πάσχουν από κρυολόγημα.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου