Breaking

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

f18ddb7fab56400ea3914b0816aa56f9

«Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία (EFA) εργάζεται για να κάνει την ιδέα μιας ‘Ευρώπης των Λαών’ πολιτική και πολιτιστική πραγματικότητα σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης στο ίντερνετ.

Και συνεχίζει το κείμενο:
«Είναι ένας οργανισμός-ομπρέλα που συγκεντρώνει 49 εθνικιστικά, περιφερειακά και αυτονομιστικά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), που εκπροσωπούν έθνη χωρίς ιθαγένεια, αναδυόμενα νέα κράτη, περιφέρειες και παραδοσιακές μειονότητες στην Ευρώπη. Επικεντρώνει την δραστηριότητά του στην προώθηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών, των ανθρωπίνων, πολιτικών και πολιτικών δικαιωμάτων, της δημοκρατίας, της εσωτερικής διεύρυνσης, της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης, της μεταβίβασης εξουσιών, της πολιτιστικής και γλωσσικής πολυμορφίας, καθώς και για τον εθνικισμό, την περιφερειοποίηση, την αυτονομία και την ανεξαρτησία. Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματος και της ιδεολογίας της EFA.

Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία είναι ένα Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα που αναγνωρίζεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2004. Χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα μέλη της EFA. Είναι ταξινομημένος ως μη κυβερνητικός οργανισμός (asbl/vzw) σύμφωνα με το βελγικό δίκαιο.

Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία είναι ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα που υποστηρίζει τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου. Μέσω των κομμάτων-μελών της, η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία εκπροσωπεί λαούς από περισσότερα από 19 κράτη μέλη της ΕΕ. Μαζί εργαζόμαστε για την αυτοδιάθεση, για μια Ευρώπη των λαών, για την ειρήνη και τη γλωσσική δικαιοσύνη, για έναν βιώσιμο πλανήτη, για περισσότερη ισότητα των φύλων και κοινωνική δικαιοσύνη. Το κάνουμε αυτό με αλληλεγγύη για όλους τους λαούς και το δικαίωμά τους να αποφασίζουν, συμπεριλαμβανομένων των νέων γενεών».

Ένας οργανισμός λοιπόν, ο οποίος βοηθάει τους ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ μειονοτήτων και αναδυομένων νέων κρατών (εδώ δεν θεωρείται κακή η λέξη) και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στο οποίο εκπροσωπείται και η Ελλάδα!

Τι έκανε αυτός ο οργανισμός πριν τρεις μέρες;;;

Προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία αναφέρει:

«Η αδικαιολόγητη καταστολή από το ελληνικό κράτος κατά της «μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» πρέπει να σταματήσει. Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους επικεφαλής της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», που έχουν κληθεί από την αστυνομία για την ειρηνική πορεία που διοργανώνει ο σύλλογος»

Η οργάνωση, η οποία επικαλείται πληροφορίες του κόμματος τουρκοφρόνων Θράκης DEB, στηρίζει λοιπόν την «εθνικιστική ομάδα των Τούρκων» στην Θράκη, κάνοντας μάλιστα λόγο για «τουρκική μειονότητα» και όχι «μουσουλμανική», όπως ισχύει, με απώτερο σκοπό, όπως όλοι γνωρίζουν, την δημιουργία ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ με εδάφη που θα αποσχισθούν από την Ελλάδα στο πλαίσιο αλλαγών συνόρων.

Αν λάβουμε δε, υπόψη την πρόσφατη συνάντηση τουρκοφρόνων και ψευδομακεδόνων στην «Μακεδονία του Αιγαίου» και σκοπό την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για να μπει στην Ελληνική Βουλή, τότε η Ευρωπαϊκή αυτή Οργάνωση, με λεφτά των Βρυξελλών, θα στηρίξει και την προοπτική «μακεδονικού ανεξαρτήτου κράτους».

Σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί άλλων χωρών, για τους οποίους η Ελλάδα χτίζει υπερδομές-υπεροικισμούς στην γραμμή Έβρου-Ρόδου, ενώ προσφάτως μάθαμε πω ο κ. Μηταράκης συμφώνησε για να έρχονται εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί από Πακιστάν (ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) και Μπαγκλαντές για να δουλεύουν στα χωράφια!

Μαζεύονται όλα τα κομμάτια του παζλ και για αυτό οι Έλληνες τρομοκρατούνται με τον κορωνοϊό, ώστε να μην δίνουν σημασία σε αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου