Breaking

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Μυοκαρδίτιδα και «ξαφνικοί» θάνατοι. Από τη χρονιά της «ανοσίας των εμβολίων» που ποτέ δεν επιτεύχθηκε, στη χρονιά του «ξαφνικά»!!!

Share

Ξαφνική μυοκαρδίτιδα, ξαφνικοί θάνατοι ή ξαφνική μαζική ψύχωση;;; Τα στοιχεία λένε ότι τα εμβόλια είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ’ ότι μας έχουν πει.

Τα δεδομένα του VAERS δείχνουν ότι τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας που προκαλούνται από το εμβόλιο είναι πολύ μεγαλύτερα από τα ποσοστά που προκαλούνται από τον COVID.  Τα μικρά παιδιά φαίνεται να παθαίνουν μυοκαρδίτιδα τακτικά συχνά τώρα, ενώ δεν θα βλέπατε σχεδόν ποτέ αυτές τις περιπτώσεις πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων.

Ανάλυση από το Game theory

Επιμέλεια: Ελλήνων Αφύπνιση

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς του 2021 την εμφάνιση μυοκαρδίτιδας κυρίως στους ενήλικες, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του καλοκαιρού. Από τις αρχές του φθινοπώρου που κατέβηκε το όριο ηλικίας και άρχισαν οι εμβολιασμοί στα παιδιά, βλέπουμε το ίδιο φαινόμενο να εμφανίζεται και σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα περιστατικό στο Ηράκλειο οπού ένας 13χρονος εμβολιασμένος με 2 δόσεις που εμφάνισε μυοκαρδίτιδα – και ενώ αυτό έπρεπε να είναι η πραγματική είδηση!!! – αντιθέτως φαίνεται ότι τα ΜΜΕ προτίμησαν να το προβάλουν ως «περιστατικό κρούσματος όμικρον».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι με πόση αναλγησία οι  «επίσημους φορείς» που δήθεν νοιάζονται για την υγειά μας, μας λένε ξεδιάντροπα ότι η μυοκαρδίτιδα είναι απλά ένα «μικρό πρόβλημα» (sic!)

Αλήθεια; Μικρό πρόβλημα που βαίνει βελτιούμενο;

Δε ξέρει ο ακαταδίωκτος «επιστήμονας» ότι η μυοκαρδίτιδα είναι μια σοβαρή κατάσταση που σχετίζεται έντονα με θανατηφόρες αρρυθμίες και χρόνιες παθήσεις, επειδή τα μυοκύτταρα είναι αναντικατάστατα, με εμφάνιση καρδιακής ανεπάρκειας και σημαντική σχετιζόμενη θνησιμότητα;  Δε ξέρει ότι στη βιβλιογραφία το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας για τη μυοκαρδίτιδα μετά από ένα έτος είναι 20%  και μετά από πέντε χρόνια  44%  έως  56%, που σημαίνει ότι οι θάνατοι θα συνεχίζουν να εμφανίζονται για πολλά χρόνια μετά από τα εμβόλια για τη Covid.  Ακόμα και να επιζήσουν αυτοί οι άνθρωποι τα επόμενα 5 χρόνια σίγουρα θα έχουν ένα μικρότερο προσδόκιμο ζωής από το αναμενόμενο, διότι τα κύτταρα της καρδίας δε διορθώνονται ούτε αντικαθίστανται!

Και συνεχίζει:

Αλήθεια αφού το παιδί εμβολιάστηκε έναντι του κορωνοϊού, τότε γιατί νόσησε βαριά από όμικρον; Τι χειρότερο θα μπορούσε να πάθει από τα περισσότερα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα τα 2 χρόνια της πανδημίας;

Γιατί στα 2 χρόνια της πανδημίας δεν υπήρχε αύξηση της μυοκαρδίτιδας στα παιδιά και τους ενήλικες από τη φυσική μόλυνση με κορωνοϊό, παρόλο που κυκλοφορούσαν στελέχη που ήταν πολύ πιο επικίνδυνα από την «Όμικρον»;

Γιατί δεν είχαμε τόσες πολλές μυοκαρδίτιδες από όταν άρχισε να εξαπλώνεται ελευθέρα η πανδημία από τα τέλη του 2019 μέχρι το Δεκέμβρη του 2020, ενώ αντιθέτως από τότε που άρχισε η διάθεση των εμβολίων έχουμε αρκετά περισσότερες εμφανίσεις μυοκαρδίτιδας σε όλο το πληθυσμό;

Βέβαια στο τέλος δε αποκλείει καθόλου τη μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο, αλλά λέει ότι είναι «καλοήθης» (Sic!). Πόσο καλοήθης μπορεί να είναι όταν τα κύτταρα της καρδίας είναι αναντικατάστατα και δε ξέρουμε τι ποιότητα ζωής θα συνεχίσει να έχει το παιδί, ούτε τι προσδόκιμο ζωής, αφού δεν έχουμε δεδομένα μακροπρόθεσμης ασφάλειας για τα συγκεκριμένα εμβόλια;

Το χειρότερο της υπόθεσης δεν είναι ότι μετά από τόση καταστροφή αυτοί συνεχίζουν να διαστρεβλωνόντων τη πραγματικότητα. Το χειρότερο είναι ότι παίζουν με ανθρώπινες ζωές ακόμα και μικρών παιδιών σαν να είναι ανδρείκελα. Παρόλο που αυτοί οι άνθρωποι υπάκουσαν και εμπιστευτήκαν τους δήθεν «επιστήμονες» και τις αρχές νομίζοντας ότι επιτελούν «κοινωνικό καθήκον» στο τέλος έλαβαν την απαξίωση και την αδιαφορία από αυτούς, αφήνοντας αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα τους. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή παίζεται το μεγαλύτερο θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές την εξουσία και τις ελίτ,  δευτέρους ρόλους τους εγκάθετους «επιστήμονες» και τους διάφορους μηχανισμούς προπαγάνδας, και τέλος θύματα-κομπάρσους όλους τους εμβολιασμένους και οι ανεμβολίαστους.

Όμως ξέραμε από πέρσι το καλοκαίρι τι θα συμβεί και πολλοί πραγματικοί επιστήμονες ενημέρωσαν γι’ αυτό αλλά δυστυχώς όχι μόνο φιμωθήκαν και αγνοήθηκαν, αλλά αντιθέτως ασκήθηκε μεγάλη συστημική βία και εκφοβισμός προκειμένου να επιτευχθεί ο μαζικός εμβολιασμός όλου του πληθυσμού του πλανήτη, με τα συγκεκριμένα πειραματικά σκευάσματα γενετικής μηχανικής.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που βλέπουμε πολλούς «ξαφνικούς» θανάτους και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε για πολλά ακόμα χρόνια. Το ξέραμε από την άνοιξη του 2021!

Το ξέραμε όταν ο  Dr. Byram Bridle ελεγε:

«Η πρωτεΐνη ακίδας από τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 εισέρχεται απροσδόκητα στην κυκλοφορία του αίματος, κάτι που είναι μια εύλογη εξήγηση για χιλιάδες αναφερόμενες παρενέργειες από θρόμβους αίματος και καρδιακές παθήσεις έως εγκεφαλικές βλάβες και αναπαραγωγικά προβλήματα…Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν μπει στην κυκλοφορία».

Το ξέραμε όταν ο Dr. Charles Hoffe έλεγε:

«Τα εμβόλια mRNA είναι προγραμματισμένα να μετατρέπουν το σώμα ενός ατόμου σε «εργοστάσιο» πρωτεΐνης ακίδας και με την πάροδο του χρόνου αυτές οι μαζικά παραγόμενες πρωτεΐνες προκαλούν προοδευτική πήξη του αίματος… Το σώμα σας στη συνέχεια αρχίζει να διαβάζει και να παράγει τρισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια από αυτές τις πρωτεΐνες ακίδας… Οι ενέσεις mRNA εισάγουν «κομμάτια ακίδας» στα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας τελικά καρδιακή ανεπάρκεια… «Το πιο ανησυχητικό μέρος αυτού είναι ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη του σώματος όπως ο εγκέφαλος, ο νωτιαίος μυελός, η καρδιά και οι πνεύμονες που δεν μπορούν [να αναγεννηθούν]. Όταν αυτοί οι ιστοί καταστραφούν από θρόμβους αίματος, καταστρέφονται μόνιμα»

“Επομένως όλοι αυτοί οι «ξαφνικοί» θάνατοι που ακούτε και θα συνεχίσετε να ακούτε στο μέλλον δεν είναι τίποτα άλλο από βλάβες ζωτικών κυττάρων στη καρδιά, στον εγκέφαλο, στο νωτιαίο μυελό και τους πνεύμονες, αφού τα κύτταρα εκεί δεν αντικαθίστανται ούτε αναγεννώνται!!!”

Έχω αναφέρει και σε άλλα μεταφρασμένα άρθρα ότι τα παιδιά είναι τα μόνα που δε κινδυνεύουν από το συγκεκριμένο ιό άλλα αντίθετα κινδυνεύουν περισσότερο από τα συγκεκριμένα εμβόλια:

  1. Πρόσφατοι θάνατοι νέων στην Αγγλία και την Ουαλία
  2. Οι θάνατοι των ευρωπαίων νέων αυξάνονται απότομα – Και κανείς δεν τολμά να ρωτήσει γιατί
  3. «Το εμβόλιο mRNA των Pfizer–BioNTech (BNT162b2) κατά του SARS-CoV-2 επαναπρογραμματίζει τόσο τις προσαρμοστικές όσο και τις έμφυτες αντιδράσεις του ανοσοποιητικού»
  4. Τα Παιδιά θα πεθάνουν από τα εμβόλια COVID. Ο FDA ενέκρινε σήμερα την αναμνηστική δόση εμβολίου για παιδιά 12-15 ετών. Οι υποστηριζόμενες μελέτες ήταν μεθοδολογικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, καμία ασφάλεια!

Επίσης o Steve Kirsch, ένας από τους πιο καταξιωμένους μηχανικούς που πέρασαν από τη Silicon Valley και μεγάλος μαχητής της ελευθερίας στην εποχή της κορονουστερίας, μαζί με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που περιλαμβάνει επιστήμονες από πολλά επιστημονικά πεδία συμπεριλαμβανομένων και γιατρών, έχουν  φτιάξει μια φόρμα πληροφόρησης που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά, με στοιχεία που υποστηρίζονται από δεδομένα. Κάνεις όμως από τους επίσημους φορείς και τις εταιρείες εμβολίων δε θέλει να συζητήσει μαζί τους σε ένα ανοικτό επιστημονικό διάλογο.

Κάποιες σημαντικές διαφάνειες είναι οι εξής:

Και τέλος ένα πρόσφατο άρθρο του Steve Kirsch πάνω στο θέμα της μυοκαρδίτιδας:

Η εκπληκτική αύξηση των ποσοστών μυοκαρδίτιδας μετά την κυκλοφορία των εμβολίων

Μέσα σε λίγες ώρες, το σύντομο tweet μου σχετικά με τα ποσοστά των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google σχετικά με τη μυοκαρδίτιδα έγινε viral. Εδώ είναι ο λόγος για τον οποίο οι αριθμοί αναζήτησης εκτινάχθηκαν στα ύψη (υπόδειξη: είναι επειδή τα περιστατικά εκτινάχθηκαν στα ύψη).

Έγραψα αυτό το Tweet και διαδόθηκε πολύ γρήγορα: πάνω από 100.000 προβολές τις πρώτες 3 ώρες:

«Τους» αρέσει να ισχυρίζονται ότι η μυοκαρδίτιδα ήταν πιο διαδεδομένη ΠΡΙΝ από τη διάθεση του εμβολίου από ότι μετά. Εντάξει, τότε πώς το εξηγούν αυτό:

Στην Ελλάδα ισχύει το ίδιο φαινόμενο:

Φυσικά, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έγραψαν κάτι σχετικά με αυτή την επίδραση όπως: “Ω. Αυτές είναι αναζητήσεις στη Google. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι ψάχνουν γι’ αυτό. Δεν σημαίνει τίποτε.”

Αλήθεια?!? Τίποτε?!? Εγώ διαφωνώ. Νομίζω ότι σημαίνει κάτι. Επιβεβαιώνει κάθε άλλο στοιχείο που έχω δει μέχρι τώρα.

Ένας κριτικός στοχαστής θα μπορούσε να θέσει το ερώτημα, “Γιατί οι άνθρωποι ξαφνικά να αρχίσουν να ψάχνουν για τη μυοκαρδίτιδα λίγο μετά την κυκλοφορία των εμβολίων και όχι πριν;”

Η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλια άρχισε να γίνεται πρωτοσέλιδο γύρω στις 14 Ιουνίου 2021, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα ακόμη και τότε. Οπότε, αυτό δεν εξηγεί την αύξηση πριν από εκείνη την εποχή.

Η απάντηση φαίνεται προφανής: σαφώς, το ενδιαφέρον για το θέμα αυξήθηκε πολύ αμέσως μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Υπάρχει κάποια διαφορετική εξήγηση που είναι πιο πιθανή;

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το ενδιαφέρον για τη μυοκαρδίτιδα αυξήθηκε τόσο πολύ:

  1. Τα δεδομένα του VAERS δείχνουν ότι τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας που προκαλούνται από το εμβόλιο είναι πολύ μεγαλύτερα από τα ποσοστά που προκαλούνται από τον COVID  (βλ. Διαφάνεια 48 vaccineEssentials).   Σύμφωνα με  την έκθεση του CDC MMWR, «Κατά τη διάρκεια του 2020, ο αριθμός των ενδονοσοκομειακών εισαγωγών  μυοκαρδίτιδας (4.560) ήταν 42,3% υψηλότερος από αυτόν κατά τη διάρκεια του 2019 (3.205).» Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μπάρες του 2019 και του 2020 παρακάτω έχουν περίπου το ίδιο ύψος. Το ποσοστό εμφάνισης που προκαλείται από το εμβόλιο είναι πολύ υψηλότερα από ότι από τον COVID (και δεν προκλήθηκε από “υπεραναφορά” συμβάντων όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές στο παρελθόν). Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το εξηγήσω αυτό. Αυτό το διάγραμμα  είναι από μια δημοσιευμένη εργασία της Jessica Rose που ανακλήθηκε ανήθικα από τον εκδότη του περιοδικού επειδή έρχεται σε αντίθεση με το αφήγημα . Αν κάποιος θέλει να συζητήσει με τη Τζέσικα γι’ αυτό, ιδού η Ρόδος! Οπότε, δεν πρέπει ποτέ να δείτε αυτό το διάγραμμα παρακάτω. Κανείς στην ιατρική δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό καν.

Κρούσματα μυοκαρδίτιδάς που αναφέρονται στο σύστημα VAERS ανά χρονιά

  1. Τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας αυξήθηκαν μετά τα εμβόλια (βλ. Διαφάνεια VaccineEssentials  54).
  2. Όλοι οι καρδιολόγοι (άνθρωποι όπως ο Peter McCullough) με τους οποίους μίλησα επιβεβαίωσαν ότι τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας έχουν αυξηθεί μετά την κυκλοφορία των εμβολίων σε σύγκριση με τη περίοδο προ του εμβολίου. Γνωρίζετε κανέναν καρδιολόγο που να ισχυρίστηκε ότι τα κρούσματα μυοκαρδίτιδας έπεσαν μετά την κυκλοφορία των εμβολίων;
  3. Τα μικρά παιδιά φαίνεται να παθαίνουν μυοκαρδίτιδα τακτικά συχνά τώρα, ενώ δεν θα βλέπατε σχεδόν ποτέ αυτές τις περιπτώσεις πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων (βλ. VaccineEssentials  slide 50)
  4. Σε ένα ιδιωτικό σχολείο κοντά στο σημείο που ζω, το ποσοστό μυοκαρδίτιδας μετά την κυκλοφορία του εμβολίου ήταν μεγαλύτερο από 1 στα 100 έφηβα αγόρια, το οποίο φυσικά είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό σοβαρής νόσησης από το COVID.
  5. Το CDC δεν θέλει να μιλάει για μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο, όπως αυτή η ιστορία για τον τραγικό θάνατο του 26χρονου Joseph Keating. Κανείς δεν θέλει καν να το αγγίξει.
  6. Θα ήθελα να πάρω μια εξήγηση γι’ αυτό από τους συμβατικούς  γιατρούς, αλλά αρνούνται να μου μιλήσουν επειδή δεν πιστεύω ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή.

Τα στοιχεία λένε ότι τα εμβόλια είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ’ ότι μας έχουν πει.

Οι επιστήμονες προσπαθούν πάντα να ανακαλύψουν ποια υπόθεση ταιριάζει καλύτερα στα δεδομένα που παρατηρούνται.

Η ύπαρξη πολλαπλών σημείων δεδομένων δίνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο αποτέλεσμα. Εάν 10 σημεία δεδομένων συνάδουν με μια υπόθεση, αυτό καθιστά πιο πιθανό ότι αυτή η υπόθεση είναι η σωστή.

Στην παρούσα περίπτωση, όλα τα δεδομένα που γνωρίζω συνάδουν με την υπόθεση ότι τα εμβόλια είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και δεν συνάδουν καθόλου με την υπόθεσή τους ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή.

Υπάρχουν αξιόπιστα αντικρουόμενα δεδομένα;

Αν κάποιος θέλει να μου δείξει στοιχεία για το πώς υποθέτουν ότι  έπεσαν τα πραγματικής ποσοστά της μυοκαρδίτιδας μετά την κυκλοφορία του εμβολίου, ενημερώστε με και θα το καταγράψω εδώ.

Ή αν έχετε μια καλύτερη εξήγηση γιατί το ενδιαφέρον για τη μυοκαρδίτιδα αυξήθηκε μετά την διάθεση του εμβολίου, ενημερώστε με στα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου