Breaking

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Αυστραλιανά μέσα καταγγέλλουν τον Άντονι Φάουτσι ως υπεύθυνο για την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19

Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης υποδεικνύουν τον Άντονι Φάουτσι, τον Αμερικανό αρχι λοιμωξιολόγο του Λευκού Οίκου και εκλεκτό του Μπάιντεν ως τον σκοτεινό άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την εξάπλωση της πανδημίας του ιού SARSCOV2 που προκαλεί την COVID19.

Συγκεκριμένα σε ειδησεογραφική εκπομπή συστημικού αυστραλιανού μέσου ειπώθηκαν δυο βασικές υποθέσεις που από την αρχή έχουν χαρακτηριστεί ως HOAX από τους διάφορους «ειδικούς» και τους Fact Checkers του διαδικτύου.

Πρώτον: Ο Φάουτσι καθυστέρησε και υπονόμευσε σκόπιμα την έρευνα του Λευκού Οίκου γύρω από την προέλευση της πανδημίας τον καιρό που ο πρόεδρος Τραμπ διατεινόταν παντού ότι πίσω από την εξάπλωση του κορωνοϊού βρίσκεται η Κίνα.

Δεύτερον: Ο Φάουτσι ως πρόεδρος του N.I.H. xρηματοδότησε τα ιατρικά πειράματα της Γιουχαν με γενετικά τροποιημένους ιούς τα οποία είχαν απαγορευτεί στις ΗΠΑ το 2014 αλλά συνεχίστηκαν επί κυβερνήσεως Ομπάμα (άριστες σχέσεις με το ΚΚΚ) τα μετέπειτα χρόνια.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Peter Daszak άνθρωπος που χρηματοδοτούσε την την Γιουχάν αποκάλυψε πως εργαζόταν για την CIA. Δηλαδή πρακτικά το περίφημο εργαστήριο χρηματοδοτείτο από χρήματα του αμερικανικού δημοσίου. 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου