Breaking

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Νικόλ Κίντμαν: Πήρε το photoshop φωτιά στο εξώφυλλο του Vanity Fair - "Μούδιασαν" οι fans

 

Νικόλ Κίντμαν

Νικόλ Κίντμαν  AP

Η Νικόλ Κίντμαν είναι μια θεά 54 ετών αλλά σίγουρα στη νέα της φωτογράφιση για το Vanity Fair, κάτι δεν πήγε καλά.

Το Vanity Fair βρέθηκε στο στόχαστρο των επικριτών μετά από το "πειραγμένο" εξώφυλλο που δημοσίευσε με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίντμαν.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισαν για ακόμα μια φορά τη σημασία της προώθησης υγιών προτύπων από τα μεγάλα περιοδικά ενώ επέκριναν την επιλογή των υπεύθυνων να προβούν σε τέτοιου είδους υπερβολές στο στάδιο του Photoshop.

Η Νικόλ Κίντμαν στο εξώφυλλο του Vanity Fair
Η Νικόλ Κίντμαν στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Χρήστης του Twitter δημοσίευσε μια εικόνα με τα φανερά λάθη που εντόπισε και συγκεκριμένα τα κλωνοποιημένα λουλούδια, το αριστερό παπούτσι της Κίντμαν που έχει γίνει "ένα" με το γρασίδι αλλά και ένα σημείο από την αριστερή πλευρά των γλουτών της που έχει περιέργως... εξαφανιστεί.

Σε μια άλλη ανάρτηση αναδεικνύεται η διαφορά στο χρώμα του δέρματος της Κίντμαν στο εξώφυλλο του περιοδικού και σε ένα βίντεο της ίδιας καμπάνιας που δημοσιεύτηκε στα social media. Αν και τα βίντεο μπορούν επίσης να υποστούν επεξεργασία η διαφορά μεταξύ των δύο στιγμιοτύπων είναι εμφανής.

Η Νικόλ Κίντμαν, σε συνέντευξη της στο ίδιο τεύχος του Vanity Fair, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως για την ανάγκη ρόλων είχε αναγκαστεί να "ξεγελάσει" το ανοσοποιητικό της σύστημα, προκειμένου να νιώθει πως ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν πραγματικά άρρωστος.

"Υπάρχουν μέρη του σώματος, που για πολύ καιρό, δεν αντιλαμβάνονταν τη διαφορά μεταξύ ενός ρόλου και της πραγματικής ζωής" είπε, συμπληρώνοντας πως πολλές φορές αρρώσταινε πραγματικά.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του χαρακτήρα της στη σειρά Big Little Lies όπου υποδυόταν μια γυναίκα που επιβίωσε από περιστατικό κακοποίησης. "Άρχισα να αντιλαμβάνομαι κάπως περισσότερο τη σημασία του να προσέχεις τον εαυτό σου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου