Breaking

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Φέρνουν ακραία φτώχεια. Θέλουν να κάνουν τα 1000 ευρώ, 60!

Share

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Έχεις σκεφτεί ποτέ Έλληνα από πότε σε προετοιμάζουν να δεχθείς την φτώχεια; Έχεις σκεφθεί από πότε έχωσαν στο μυαλό σου σκηνές εξαθλίωσης για ν’ αρχίζεις να τις συνηθίζεις; Έχεις σκεφθεί από πότε σ’ εκπαιδεύουν να δεχθείς τις στερήσεις βασικών αγαθών αδιαμαρτύρητα; Έχεις σκεφθεί από πότε σ’ ενημέρωσαν ότι η ζωή σου θα γίνεται όλο και χειρότερη; Έχεις σκεφθεί από πότε σε συνήθισαν στο κακομοίρικο «υπάρχουν και χειρότερα», για μην επιζητάς τα καλύτερα; Έχεις καταλάβει ότι πιάστηκες σε παγίδα;

Η ιστορία έχει ως εξής. Οι πρώτες εικόνες εξαθλίωσης ήταν όταν επέτρεψαν σε χιλιάδες, λαθραίους και μη, ζητιάνους με άθλια ρούχα, να κατακλύσουν όλα τα σημεία της χώρας όπου σύχναζαν πολλοί Έλληνες, γιατί έπρεπε να τους δουν όλοι. Φανάρια των δρόμων, πλατείες, καφετέριες, παραλίες, εμπορικοί δρόμοι, μέσα μεταφοράς, κλπ, γέμισαν με αξιοθρήνητους ανθρώπους που ζητιάνευαν, και εσύ αισθανόσουν ότι ήσουν μια χαρά, αν και καταχρεωμένος.

Κατόπιν έφεραν την «μόδα» των σχισμένων ρούχων για να συνηθίζεις στην κακογουστιά και φτώχεια, διότι ένα σχισμένο ρούχο υποδηλώνει φτώχεια. Ν’ αναφερθεί εδώ ότι από τους 13 «υπουργούς» της σιωνιστικής και σατανικής κρυφής παγκοσμίου κυβερνήσεως, ένας απ’ αυτούς είναι υπεύθυνος για την διαμόρφωση της μόδας σε ρούχα, κινηματογράφο και μουσική, σε όλη την Γη. Αυτός προγραμματίζει και συντονίζει τα πάντα και τα θέτουν σε εφαρμογή εν συνεχεία μέσω των ΜΜΕ και των διασημοτήτων, τους οποίους ελέγχουν απόλυτα, στις μάζες. Επιβλήθηκαν έτσι, ως «μόδα», τα σχισμένα τζίν, διότι το ένδυμα αυτό είναι το πιο διαδεδομένο μεταξύ των ανθρώπων παγκοσμίως. Επιβλήθηκαν τελευταία, ως μόδα πάντα, και τα ρούχα στρατιωτικής παραλλαγής για να συνηθίζεις στις στρατιωτικές στολές.

Μετά επιβλήθηκε το τατουάζ που ιστορικά αποτελεί δείγμα παρακμής μιας κοινωνίας. Έχετε δει σε κανένα αρχαίο αγγείο κανέναν Έλληνα να είχε ζωγραφιές στο σώμα του όπως είχαν οι βάρβαροι; Μετά επιβλήθηκε ως μόδα, το να είναι αξύριστοι οι άνδρες. Τώρα έχουμε νέα μόδα που μας θυμίζει καταστάσεις φτώχειας. Αρχηγοί κρατών, εμφανίζονται με ρούχα της κατωτέρας τάξεως των ανθρώπων, για να περνούν μηνύματα στις μάζες μέσω των εικόνων. Ο εβραίος Μακρόν, ο εβραίος Ζελένσκυ, και ο εβραίος Μητσοτάκης, σας φαίνεται ότι τυχαία επέλεξαν τον ίδιο κώδικα ενδυμασίας, την ίδια εμφάνιση, ταυτόχρονα;

Η κατάσταση θα πάει όλο και χειρότερα. Αυτό το προαποφάσισαν και μας το δείχνουν σιγά-σιγά. Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Ρωσία έχουν ως σκοπό να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους που προβλέπουν ακραία φτώχεια, τρόμο και ανασφάλεια για τις μάζες. Ο συνδυασμός ακρίβειας, έλλειψης τροφίμων, πολεμικού περιβάλλοντος, προδικάζουν ένα άσχημο μέλλον. Αλλά πόσο θέλουν να φτωχύνουν τον κόσμο;

Την φτώχεια θέλουν να την τερματίσουν στο εξής σημείο. Θέλουν να κάνουν τις 1000 νομισματικές μονάδες, π.χ. ευρώ, δολάρια, κλπ, 60! Αυτό προκύπτει από το εξής γεγονός, μαρτυρίας του γράφοντος αυτά. Στην αρχή της θητείας Τραμπ, στο αμερικανικό κανάλι CNBC, μιλούσε ένας “banker”, ένας τραπεζίτης, για το μέλλον της παγκοσμίου οικονομίας. Ο τραπεζίτης έλεγε ότι σε λίγα χρόνια θα προσπαθήσουν να προσαρμόσουν την παγκόσμια οικονομία στην πραγματική οικονομία. Δηλαδή, μας έλεγε ότι θα βγάλουν τον «αέρα», όπως κοινά λέγεται, από την παγκόσμια οικονομία, διότι τώρα όλα είναι φούσκα. Αέρας.

Είχα αναρωτηθεί, πως του επιτρέπουν να τα λέει δημόσια; Δεν είχα δει όλη την συνέντευξη του τραπεζίτη από την αρχή και την επομένη ημέρα, όταν αναζήτησα το σχετικό βίντεο, είχε εξαφανιστεί! Δεν ξέχασα όμως την τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου, και η πολύ «ακραία», στον «ακραίο» κόσμο που ζούμε, απάντηση του τραπεζίτη. Ρώτησε ο δημοσιογράφος τι σημαίνει αυτή η «προσαρμογή της παγκοσμίου οικονομίας» για τους απλούς ανθρώπους, για τους μισθωτούς; Και απάντησε ο τραπεζίτης: «οι μισθοί τους διά 16». Το είχαν γράψει μάλιστα και στο κάτω μέρος της οθόνης αυτό. Δηλαδή σχεδιάζουν τα 1000 δολάρια, ευρώ, λίρες, κλπ, να γίνουν 62,50! Λυπούμαι που δεν υπάρχει πλέον το βίντεο, οπότε όποιος θέλει ας θεωρήσει όσα διαβάζει ως ανακριβή.

Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να μειωθούν οι μισθοί κατά 94%. Ας αναλυθεί το τι είπε ο τραπεζίτης ώστε να γίνει αντιληπτό τι μας ετοιμάζουν. Αυτό που πραγματικά εννοούσε είναι ότι το επίπεδο ζωής που απολάμβανε ένας μισθωτός τότε, την εποχή της συνέντευξής του, ξοδεύοντας 60 ευρώ, (ευρώ, για μας), στο μέλλον για να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο ζωής, θα πρέπει να ξοδεύει 1000 ευρώ. Ή, για να ειπωθεί και ανάποδα, αυτός που παίρνει μισθό 1000 ευρώ, θα πρέπει να τον αυξήσει στα 16.000 ευρώ ώστε να διατηρήσει σταθερό το επίπεδο ζωής του στο μέλλον.

Η μείωση μισθού δεν επιτυγχάνεται μόνο με την ονομαστική του μείωση, αλλά η μείωση μπορεί να είναι συνδυασμός παραγόντων. Ένας τρόπος μείωσης του μισθού είναι και η αύξηση των φόρων, αμέσων και εμμέσων. Μείωση μισθού είναι και η αύξηση των παγίων εξόδων στους λογαριασμούς ή των κρατήσεων στον μισθό. Μείωση του μισθού γίνεται και με τις αυξήσεις των βασικών προϊόντων τα οποία είναι απαραίτητα σε όλους τους ανθρώπους όπως τρόφιμα και ενέργεια. Θέλουν να μειώσουν δραματικά την αγοραστική δύναμη του μισθωτού, για να τον σώσουν φυσικά.

Για να δεχθεί όσο το δυνατόν πιο αδιαμαρτύρητα τέτοιες μισθολογικές μεταβολές ο μισθωτός θα έπρεπε να εκπαιδευτεί να μην ξοδεύει. Αυτό το κατάφεραν, ως ένα σημείο, με την βολική γι αυτούς καραντίνα. Με την καραντίνα οι άνθρωποι δεν ξόδευαν πολλά χρήματα και προσαρμόστηκαν σε έναν ανιαρό νέο τρόπο ζωής, χωρίς απαιτήσεις. Συνήθισαν στην μη κατανάλωση, με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί χρήμα, ώστε να χρησιμοποιηθεί τώρα σταδιακά στην μεγάλη ακρίβεια που «συμπτωματικά» αντικαθιστά την καραντίνα. Γι αυτό ο χειρότερος, άρα και επικινδυνότερος, οικονομολόγος όλων των εποχών στην Ελλάδα, Στουρνάρας ο Ροτσιλντοτραφής, ανακοίνωσε ότι οι Έλληνες θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που μάζεψαν λόγω καραντίνας τώρα με την ακρίβεια. Τα χρήματα όμως θα τελειώσουν αλλά η ακρίβεια θα ενταθεί.

Επίσης, το τραγικό και ακατανόητο για πολλούς διότι δεν εννοούν απόλυτα πως λειτουργεί, είναι ότι όσο αυξάνονται οι τιμές των αγαθών, αυξάνεται και ο ΦΠΑ σε απόλυτες τιμές. Δηλαδή, κατά μια έννοια, ο πληθωρισμός επιβαρύνεται με ΦΠΑ(!!!) και γι αυτό δεν πρόκειται να τον μειώσουν! Όσο αυξάνονται οι τιμές, το κράτος εισπράττει περισσότερα!!! Π.χ. εάν ένα προϊόν κοστίζει 10 ευρώ, ο καταναλωτής πληρώνει 12,40 λόγω ΦΠΑ. Εάν η τιμή του προϊόντος διπλασιαστεί, και κοστίζει 20 ευρώ, τότε η τελική τιμή του γίνεται 24,80. Ο ΦΠΑ που πληρώνει ο καταναλωτής για το ίδιο προϊόν από 2,40 πληρώνει τώρα 4,80 και το προϊόν παραμένει το ίδιο.

Ενώ αν οι πολιτικοί, που θέλουν το καλό μας, καταργούσαν τον ΦΠΑ προς το παρόν, ο καταναλωτής θα ωφελείτο την περίοδο της ακρίβειας σχεδόν 5 ευρώ σ’ αυτό το προϊόν.

Το ότι θα αυξανόταν τρελά η ενέργεια στην Ελλάδα ήταν δεδομένο από χρόνια. Οι υψηλά ιστάμενοι, το ήξεραν πολύ καλά. Οι εταιρείες που έψαχναν αγρότες για να ενοικιάσουν τα χωράφια τους ώστε να τοποθετήσουν φωτοβολταϊκούς πίνακες, πλήρωναν 400%, και περισσότερο, πιο ακριβά από τις τρέχουσες τιμές ενοικιάσεως των χωραφιών ανά στρέμμα ετησίως. Από θα έβγαζαν τα χρήματα; Επομένως ήξεραν ότι θ’ αυξηθούν τρομακτικά οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ήταν προαποφασισμένο και γι αυτό πλήρωναν τόσο ακριβά ενοίκια, και από την άλλη ο πληθωρισμός θα ροκανίσει το 200άρι ανά στρέμμα που θα πάρουν οι αγρότες, διότι στις συμβάσεις που υπέγραψαν οι άμοιροι, δεν προέβλεψαν τιμαριθμική αναπροσαρμογή του ετησίου ενοικίου. «Την πάτησαν» για 20 χρόνια. Και έχεις τον άλλο καθαρό μισέλληνα, τον Δένδια, που δήλωσε ότι η φτωχή Ελλάς δεν θα εκμεταλλευτεί τους υδρογονάνθρακές της, και είναι ακόμη στην θέση του.
Πως θα ζήσουν όμως οι άνθρωποι με τόσα λίγα χρήματα εάν χάσουν οι μισθοί το 94% της αγοραστικής τους δύναμης; Τον τρόπο μας τον έδειξε ο Μητσοτάκης.

Με κουπόνια. Η εξουσία, όχι πλέον το κράτος, θα έχει την δύναμη να μοιράζει κουπόνια για «αγορά» αγαθών ανάλογα με την κοινωνική τους συμπεριφορά και υπακοή που θα βαθμολογείται ηλεκτρονικά. Φέρνουν σύστημα πολλάκις χειρότερο του κομμουνισμού της Βορείου Κορέας, με σιδηρά πειθαρχία, πλήρη παρακολούθηση των πάντων, αχρήματη κοινωνία, μέγιστο επιτρεπόμενο όριο κλιματικού αποτυπώματος, και η πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες θα είναι μόνο για λίγους. Το χρήμα θα είναι μέσον, όπλο, επιβολής εξουσίας για την ελίτ και δικαίωμα κατανάλωσης για τους πληβείους.
Οπότε, έμμεσα μας λένε ότι για να βελτιώσετε την ζωή σας ρε γκόιμ, πρέπει να λιγοστέψετε, ώστε το μερίδιο των νεκρών να το μοιραστείτε οι υπόλοιποι. Είστε πολλοί και σπαταλάτε πόρους του πλανήτη. Να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης. Είδατε πόσο ωραία, και με σειρά, μάς τα φέρνουν όλα; και «συμπτωματικά» πάλι, όλα εξυπηρετούν τις αρχές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μακάρι, η φτώχεια που μας ετοιμάζουν να σταθεί η αφορμή ώστε να «εξαφανιστούν» οι τύραννοι των λαών, άπαξ και δια παντός.

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου