
Πιο συγκεκριμένα:
1ο ΈΡΓΟ: «Βελτίωση οδού σύνδεσης του οικισμού
Αμόνι-Καλογερολίμανο με την Επαρχιακή
Οδό Κορίνθου-Επιδαύρου»
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000.000 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΈΡΓΟΥ:
Περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού σε συνολικό μήκος 5,24 χιλιόμετρα, σε εκτός σχεδίου περιοχή της κοινότητας Σοφικού του Δήμου Κορινθίων, που εξυπηρετεί την πρόσβαση σε αγροτοδασικές εκτάσεις νότια του οικισμού “Αμόνι”.
Επίσης προβλέπεται πλευρικά η κατασκευή αποστραγγιστικών τάφρων για συλλογή και απαγωγή των όμβριων υδάτων.
2ο ΈΡΓΟ: «Βελτίωση οδού σύνδεσης του οικισμού
Αγίου Ιωάννη με την κοινότητα Χιλιομοδίου»
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000.000 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΈΡΓΟΥ:
Περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού σε συνολικό μήκος 4,09 χιλιόμετρα, σε εκτός σχεδίου περιοχή της κοινότητας Αγίου Ιωάννη του Δήμου Κορινθίων.
Επίσης πλευρικά της οδού προβλέπεται η κατασκευή αποστραγγιστικών τάφρων για τα όμβρια ύδατα.
3ο ΈΡΓΟ: «Βελτίωση οδού σύνδεσης του οικισμού
Σπαθοβουνίου με τον οικισμό Μαψό»
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000.000 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΈΡΓΟΥ:
Περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού σε συνολικό μήκος 3,06 χιλιόμετρα, σε εκτός
σχεδίου περιοχή της κοινότητας Κουταλά του Δήμου Κορινθίων, που εξυπηρετεί την πρόσβαση στις αγροτικές περιοχές των οικισμών Σπαθοβουνίου και Μαψού. Επίσης πλευρικά της οδού προβλέπεται κατασκευή αποστραγγιστικών τάφρων για τη συλλογή και απαγωγή των όμβριων υδάτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου