Breaking

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε το τετραπλό φονικό ο 61χρονος – Σκότωσε την οικογένεια για λίγα ενοίκια!

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα – Εκτέλεσε τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά – Φρίκη από την ιατροδικαστική έκθεση

Η ομολογία για το έγκλημα στην Ανδραβίδα ήρθε να επιβεβαιώσει τις υποψίες των αστυνομικών. Ο 60χρονος που σκότωσε τους γονείς και τα δύο από τα τρία παιδιά τους, ήταν ένα άτομο που δεν έκρυβε τα ρατσιστικά του ένστικτα…

Η Ανδραβίδα παραμένει ανάστατη από το αδιανόητο έγκλημα που στοίχισε 4 ανθρώπινες ζωές. Ο 60χρονος που χθες βράδυ συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε, είναι πατέρας δύο παιδιών, που είχε αποκτήσει από δύο διαφορετικούς γάμους. Ένα άτομο που όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ένας άνθρωπος όμως, που είχε τα δικά του πιστεύω, τα οποία μάλιστα δεν έκρυβε ούτε στις αναρτήσεις που έκανε.

Αναρτήσεις που βάζουν σε σκέψεις τους αστυνομικούς, αν πίσω από το έγκλημα στην Ανδραβίδα, υπάρχουν και κίνητρα ρατσιστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί μια σοκαριστική ανάρτηση του 60χρονου ο οποίος εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ και στοχοποιεί Ρομά, αποκαλώντας τους γύφους και τέρατα με μορφή ανθρώπου!

Γράφει συγκεκριμένα: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι.»

Εν τω μεταξύ, στο Mega, μίλησε και συγγενής του 60χρονου δράστη, ο κ. Παναγιώτης. «Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», είπε ο κ. Παναγιώτης.

«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.

«Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία, όταν στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα. Θέλαμε μόνο να φύγει», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας.

Ομολόγησε το φοβερό τετραπλό έγκλημα ο 61χρόνος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα.

Επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας. Ο 61χρονος μεταφέρθηκε σύμφωνα με το patrisnews.gr σήμερα το πρωί από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

Το έγκλημα έδειχνε να είναι προμελετημένο, με τον δράστη να είχε σκοπό να «εξαφανίσει» τα ίχνη της δολοφονημένης οικογένειας, γι’ αυτό και είχε ξεκινήσει να «φορτώνει» τις σορούς σε τρέιλερ για να τις μεταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του χρωστούσε κάποια ενοίκια. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι ο 61χρονος ήθελε να τους εκδιώξει πριν λήξει το μισθωτήριο.
Τα ίχνη του 61χρονου γιου της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος που νοίκιαζε στην Ανδραβίδα η οικογένεια που ξεκληρίστηκε είχαν χαθεί μυστηριωδώς από το απόγευμα της Τετάρτης, όπου και αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Μετά από συντονισμένη δράση της αστυνομίας, ο καταζητούμενος συνελήφθη στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η αστυνομία είχε στήσει επιχείρηση σύλληψης έξω από την κατοικία του στην Ανδραβίδα καθώς είχε παρατηρηθεί κίνηση γύρω από το σπίτι του. Όπως προέκυψε λίγο αργότερα, ο ίδιος είχε περάσει από το σπίτι του και έπειτα έφυγε. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου όπου είχε στηθεί μπλόκο, με τους αστυνομικούς να τον σταματούν και στη συνέχεια να τον συλλαμβάνουν χωρίς εκείνος να προβαίνει σε καμία αντίσταση.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του φίλου του 12χρονου

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία του φίλου του 12χρονου αγοριού στην εφημερίδα «Πατρίς» που ήταν μαζί την ώρα της φριχτής ανακάλυψης.

«Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει “γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου”. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του…».

Στην Ανδραβίδα πήγε κι ο βιολογικός πατέρας του 12χρονου που γλίτωσε από το μακελειό, προκειμένου να τον πάρει μαζί του στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται.

Εκτέλεσε τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά – Φρίκη από την ιατροδικαστική έκθεση για το φονικό στην Ανδραβίδα

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάτρα, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών τής οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου». Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Το προφίλ του δράστη

Ο 60χρονος, κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα Αρμάντο Κλότσι.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος 

Ήταν περασμένες εννιά το βράδυ, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για έναν άνδρα με κουκούλα που φέρεται να μπήκε στο σπίτι του φερόμενου ως δολοφόνου του πρωτοφανούς εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε μάνα, πατέρα και δύο μωρά στην Ανδραβίδα.
Άμεσα στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση από την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι, με τους πάνοπλους αστυνομικούς να αναμένουν κάποια νεότερη κίνηση, προσέχοντας ιδιαίτερα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άτυχη στιγμή που θα δημιουργούσε δυσάρεστες καταστάσεις.

Στην Πάτρα
Την ίδια ώρα η αστυνομία είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το μπλε φορτηγάκι Mazda, με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Ο φερόμενος ως δράστης έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα και τελικά συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.
Από την Πάτρα στην Ηλεία
Σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και από εκεί στους δικαστικούς λειτουργούς.

Είχε συνεργό;
Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η εφ. «Πατρίς» οι Αρχές εκτός από το μπλε φορτηγάκι του φερόμενου δολοφόνου αναζητούσαν και ένα δεύτερο όχημα, το οποίο ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ως προπομπό, που θα τον ενημέρωνε για πιθανή παρουσία της αστυνομίας.

 Ο «συναγερμός» στην Α.Δ. Ηλείας
Όσον αφορά την επιχείρηση που είχε γίνει νωρίτερα στην Ανδραβίδα, σήμανε «συναγερμός» στους Ηλείους αστυνομικούς όταν από συναδέλφους τους που περιπολούσαν στην περιοχή υπήρξε ειδοποίηση για ύποπτη κίνηση στο σπίτι του 60χρονου. Κατά άλλες πληροφορίες o ίδιος φέρεται να πήγε στο σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε και από εκεί ξεκίνησε η επιχείρηση.

 

patrisnews

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

5 Μαρτίου, 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου