Breaking

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ο παγκόσμιος όλεθρος είναι προσχεδιασμένος

Share

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Σε περίοδο σημαντικών γεγονότων που κλονίζουν την ανθρωπότητα, όπως τώρα που έχουμε συγχρονισμό πολέμου με εντεινόμενη έλλειψη τροφίμων, είναι αστείο ν’ ασχολείται κανείς με ρηχές αναλύσεις για τα αυτονόητα όπως π.χ. ο πόλεμος δεν είναι καλό πράγμα. Πέραν των, απ’ όλους, ορατών συμβάντων υπάρχουν κρυφές παράμετροι στα γεγονότα, που έχουν τέτοια σημασία που μας βοηθούνε να κατανοήσουμε καλύτερα τα γεγονότα αυτά καθ’ εαυτά. Είναι επίσης δεδομένο ότι κάποιοι, παρασκηνιακά στο σκοτάδι, τα προετοιμάζουν όλ’ αυτά τα γεγονότα για να συμβούν όπως συμβαίνουν. Το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο και γι αυτό προσπαθούν να το καταστήσουν όσο το δυνατόν πιο βέβαιο, χρησιμοποιώντας κάθε ανήθικο και σατανικό μέσο. Πολλές τους τεχνικές δεν είναι και τόσο «συμβατές» με την προκατασκευασμένη λογική του όχλου. Αλλά η μελέτη των εχθρών μας, μᾶς ωφελεί ποικιλοτρόπως.

Εδώ θα δούμε κάποια όχι και τόσο γνωστά στοιχεία για όλ’ αυτά που ζούμε, και το κυριότερο, θα δούμε πως έχουν προαποφασίσει αυτό που μας περιμένει. Διότι τόσο τον πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία, όσο και το τι ακολουθεί, μας τα έχουν δείξει προ ετών! Στην ακολουθούσα ανάλυση θα δούμε κάποιου άλλου τύπου πληροφόρηση, που είναι όμως ιδιαίτερη αενδιαφέρουσα.

1. Ας δούμε κατ’ αρχήν αυτό το περίεργο που συμβαίνει με τις ημερομηνίες ενάρξεως των παγκοσμίων πολέμων. Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε στις 28 Ιουλίου 1914. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε την 1 Σεπτεμβρίου 1939. Ο πόλεμος στην Ουκρανία άρχισε στις 24 Φεβρουαρίου 2022. Αν προσθέσουμε τους αριθμούς των ημερομηνιών, τον δε αριθμό των ετών όπως τους διαβάζουν οι αγγλοσάξωνες, τότε και οι τρεις αυτές ημερομηνίες δίνουν το ίδιο άθροισμα, το 68!!! Δηλαδή, Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος: 28-7-1914 > 28+7+19+14=68, Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος: 1-9-1939 > 1+9+19+39=68 και ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας: 24-2-2022 > 24+2+20+22=68.

Το «68» στην εβραϊκή αριθμοσοφία αντιστοιχεί στο “big bang”, στην «μεγάλη έκρηξη». Το ότι οι ημερομηνίες των δύο προηγουμπαγκοσμίων πολέμων έχουν σχέση με την ημερομηνία ενάρξεως του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου μήπως είναι σημάδι ότι ο πόλεμος θα εξελιχθεί σε παγκόσμιο; Όλ’ αυτά τα τελετουργικά, όπως είναι η έναρξη σημαντικών γεγονότων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, τα ξεκίνησε ο Αβραάμ που τα πήρε από τους Βαβυλωνίους. Από τότε άρχισε να χρησιμοποιείται η αστρολογία και η μαγεία, και από τότε μέχρι σήμερα τα εφαρμόζουν σε οτιδήποτε θέλουν να επιτύχουν. Καμπάλα.

2. Εφέτος, το 2022, μας δίνει , αθροίζοντας τα ψηφία του, τον αριθμό 6 σχηματίζοντας τον στην πιο τέλεια μορφή, τρεις φορές το 2. Οπότε μας καθιστά σε αυτομάτως σε εγρήγορση διότι αποκλείεται οι σατανολάτρες σιωνιστές ν’ αφήσουν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη και γι αυτό και ‘μεις ερευνούμε πιθανές ημερομηνίες που ίσως είναι «επικίνδυνες». Έχουμε λοιπόν ένα σίγουρο εξάρι, το έτος 2022. Δύο άλλα 6αρια είναι η 66η ημέρα, για να συμπληρωθούν τρία 6άρια, από την έναρξη του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου. Αυτή η ‘μέρα είναι η 1η Μαΐου. Ω, τι σύμπτωση! Η 1η Μαΐου είναι η γενέθλιος ημέρα των ιλλουμινάτι. Δεν είναι ημέρα των εργατών όπως πιστεύουν οι ανιδεολόγοι. Ούτε το σφυροδρέπανο είναι σύμβολο των εργατών. Αυτά είναι καλύψεις ,καμουφλάζ, στάκτη στα μάτια μας, για να μην αποκαλυφθεί σε μας η πραγματικότητα. Κρύβουν τα καταχθόνια έργα τους μπροστά στα μάτια μας.

3. Η 666η ημέρα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία είναι η 22 Δεκεμβρίου 2023. Αυτή κι αν είναι «έκπληξη»! Διότι οι αδυσώπητοι εχθροί της Ελλάδος κάνουν μια κρυφή, άκρως αντιχριστιανική, τελετή ενόψει Χριστουγέννων καθόσον είναι και αδυσώπητοι εχθροί της Ορθοδοξίας και του Θεού μας, του Ιησού Χριστού.

4. Άλλο σημαντικό στοιχείο. Η πιο χαρακτηριστική ημερομηνία για ‘φέτος είναι η 6η Ιουνίου , 6-6-2022. 6-6-6. Έχει αναλυθεί παλαιότερα λεπτομερώς πως ενεργούν οι σιωνιστές συνδέοντας εδάφια της Αποκαλύψεως του Ιωάννου με τις ημερομηνίες. Ωραία ανάλυση είχε γίνει για την «θυσία» προς στον Σατανά την 9η Σεπτεμβρίου γκρεμίζοντας τα, τους δίδυμους πύργους και γι αυτό έλειπαν οι δικοί τους εκείνη την ημέρα. Κατ’ αντιστοιχία λοιπόν, διότι οι εβραιοσιωνιστές έχουν κάποιες μη μεταβαλλόμενες τακτικές δράσεων επί αιώνες, θα δούμε πως συνδέεται η 6η Ιουνίου, 6η 6ου, με το τι έγραψε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψή του στο Κεφάλαιο 6 και στο εδάφιο

6. Γράφει λοιπόν: «καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν· χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου· καὶ τὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς», Δηλαδή μας λέει ότι, θα έρθει η εποχή που το σιτάρι και το κριθάρι θ’ ακριβύνουν πάρα πολύ. Μας μιλάει καθαρά για έλλειψη τροφίμων, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα, διότι το σιτάρι είναι βασική τροφή για τον άνθρωπο, και το κριθάρι είναι βασική ζωοτροφή. Άρα λόγω ελλείψεως κριθαριού θα έχουμε έλλειψη ζώων, κρέατος, γάλακτος, και παραγώγων τους! Αυτό ακριβώς που ξεκίνησε με τα τρόφιμα και εντείνεται γοργά στις μέρες μας.

Και αμέσως παρακάτω η Αποκάλυψη (Κεφ. 6, 8) λέει: «καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ᾿ αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς». Δηλαδή μας λέει ότι έρχεται θανατικό, έχει την άδεια ο Διάβολος να σκοτώσει το ¼ της ανθρωπότητος με πόλεμο, με πείνα και άλλου τύπου θάνατο. «Άλλου τύπου θάνατο»; Ας έχουμε κατά νου μας το εμβόλιο! Και άγρια θηρία. Μήπως «άγρια θηρία» εννοεί αυτούς που θέλουν να σκοτώσουν τους χριστιανούς και θα τους επιτεθούν ως άγρια θηρία, όπως προφήτευσε ο A. Pike; Πάντως, όλ’ αυτά ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που ζούμε. Είδατε πόσο ωραία τα συντονίζουν οι της ελίτ όλα με βάση τις αρχαίες παραδόσεις τους; Φτύστε τους μην τους ματιάσετε.

5. Πάμε στο τελευταίο και πιο σημαντικό στοιχείο. Αυτά που ζούμε, μας τα έχουν δείξει! Μας τα έδειξαν με πολλές λεπτομέρειες στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο Τζανέιρο της Βραζιλίας το 2016! Στην τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου το 2012 μας έδειξαν τον κορωνοϊό. Στην Βραζιλία ήταν η συνέχεια του έργου. Καραντίνα και ξεκίνημα πολέμου από του Ρώσους.

Βλέποντας την τελετή στο Ρίο, θα ξεκινήσουμε την ανάλυση από την στιγμή που μας δείχνει τους ανθρώπους όλους κλεισμένους στις πολυκατοικίες τους, είναι η καραντίνα. Ενώ οι άνθρωποι πάνε να χαρούν (χορεύουν) που τελειώνει η καραντίνα, ξεκινάει ένας μεγάλος πόλεμος. Μας το δείχνουν ότι συμβαίνει σε κάποιο τμήμα του σταδίου. Όλος ο αγωνιστικός χώρος αναπαριστά όλη την Γη και η δράση συμβαίνει στο δεξιό τμήμα, κατ’ αντιστοιχία στον χάρτη, στην Ανατολή.

Βλέπουμε ότι πολεμάει μια μεγάλη κόκκινη δύναμη με στρατιώτες που μοιάζουν με κόκκινες αρκούδες με δύο μικρότερες δυνάμεις, μια κίτρινη και μια λευκή, και πίσω τους είναι μια άλλη κόκκινη δύναμη. Χρονικά, είμαστε εδώ ακριβώς τώρα. Η Ρωσία (κόκκινο χρώμα) πολεμάει με την Ουκρανία (κίτρινο χρώμα). Οπότε όλα τα επόμενα που συνέβησαν στο στάδιο, είναι αυτά που μας έρχονται. Μας δείχνουν τα σχέδιά τους, αλλά ουδείς γνωρίζει αν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος. Μας δείχνουν ότι εμπλέκονται στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας άλλες δύο δυνάμεις. Λευκή και κόκκινη. (Φωτ. 1) Η κόκκινη μπορεί να είναι η Κίνα; Η Τουρκία; Η Πολωνία; Οι ΗΠΑ; Πάντως το ΝΑΤΟ ή η ΕΕ μάλλον δεν είναι, διότι οι σχηματισμοί αυτοί έχουν ως βασικό χρώμα το κυανό.

Οι τρεις μικρότερες δυνάμεις διασπώνται. Αλλ’ ας επιχειρήσουμε την ανάλυση της δύναμης του λευκού χρώματος διότι ίσως μας αφορά. Αυτό φαίνεται καλύτερα αν γίνει αναστροφή της οθόνης (Φωτ. 2 και 3) όπως μας παρουσίασαν το «σώου». Όπως φαίνεται στην τελετή τους, η λευκή δύναμη είναι κάτω από την Ουκρανία, άρα νότια. Δύο είναι οι περιοχές κάτω από την Ουκρανία που «συνδέονται» με το λευκό. Η μία είναι η Σερβία, διότι η πρωτεύουσά της, το Βελιγράδι όπως το λέμε εμείς, ονομάζεται Beograd, και αν το μεταφράσουμε στα ελληνικά, σημαίνει Λευκούπολις. Η Λευκή Πόλη. Η άλλη περιοχή που είναι συνδεδεμένη με το λευκό είναι το Αιγαίον Πέλαγος. Όταν οι μαυρόψυχοι βάρβαροι μετονόμασαν τον Εύξεινο Πόντο, Μαύρη θάλασσα, το Αιγαίον Πέλαγος το αποκαλούσαν Άσπρη θάλασσα.

Αν συνδυάσουμε αυτό με τον στόλο που μαζεύεται στο Αιγαίο, και αφού αποκλείεται εξ ορισμού ότι η Σερβία θα κινηθεί εναντίον της Ρωσίας, τότε ο πόλεμος έρχεται στην κοιτίδα μας. Κακό αυτό, αλλά έτσι σχεδιάζουν, διότι θέλουν ν’ αφανίσουν την Ορθοδοξία. Όσο διαρκεί ο πόλεμος στην Ουκρανία όλο και περισσότεροι ορθόδοξοι αλληλοσκοτώνονται. Πολύ βολικό αυτό για την ΝΤΠ.

Παρακάτω, μας δείχνουν και την εξέλιξη του πολέμου! Έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο πόλεμος εξελίσσεται χωρίς νικητή, δηλαδή θα είναι χρονοβόρος. Με αφορμή αυτό, εδώ να παρεμβάλω την εξής πληροφορία. Δημοσιεύθηκε στην Ρωσία, στην αρχή του έτους, ένας κατάλογος με τις διαταγές που πήραν οι Κυβερνήσεις για το 2022 ώστε να προωθήσουν την εδραίωση της ΝΤΠ. Στην 10η διαταγή αναφέρεται : «Ξεκινήστε πολέμους και ελέγξτε τις ειρηνευτικές διασκέψεις , ώστε κανένας από τους εμπολέμους να μην κερδίσει έδαφος, κάτι που θα επιδεινώνει την κατάστασή τους», και στην 14η διαταγή αναφέρεται: «Δημιουργείστε οικονομικό πανικό. Χρησιμοποιείστε την πείνα για έλεγχο για να υποτάξετε τις μάζες». Όλα όσα κάνουν οι Κυβερνώντες, είναι κατόπιν διαταγών απ’ αυτούς που τους έσπρωξαν καταλλήλως ώστε να γίνουν οι ηγετίσκοι μας. Και κάποιοι ψηφοφόροι περιμένουν ακόμη, ηλιθιωδώς, να τους σώσουν οι πολιτικοί στους οποίους παρέδωσαν τις ζωές τους!
Συνεχίζω επί του θέματος. Συνεχίζεται λοιπόν ο πόλεμος της Ρωσίας με τις τρεις δυνάμεις, χωρίς νικητή, και τότε συμβαίνει το εξής. Πέφτει σκοτάδι στην Ρωσία. (Φωτ. 4) Στην Ρωσία συμβαίνει κάτι το τρομακτικό. Κάτι καταστροφικό. Μετά από λίγο ξαναεμφανίζεται η Ρωσία με την διαφορά ότι τώρα είναι χωρισμένη σε τέσσερα κομμάτια! Διαμελίζεται! Επιπλέον οι άλλες δυνάμεις συμμαχούν.

Ξαφνικά, εμφανίζεται ένα χέρι, «το αόρατο χέρι» που κινεί όλα τα νήματα στον πλανήτη, δίνει ένα χαστούκι στην Ρωσία και την αφανίζει! (Φωτ. 5) Τότε, σε όλον τον αγωνιστικό χώρο συμβαίνει το εξής. Πολλά λευκά τετράγωνα κινούνται χαοτικά δίνοντας μια εικόνα γενικής καταστροφής και γκρεμίσματος των πάντων. (Φωτ. 6) Το τετράγωνο είναι σύμβολο της τάξης, της δομής, αλλά καταστροφή λευκού χρώματος μόνο με πυρηνικά μπορεί να συμβεί. Μας δείχνουν ότι καταστρέφεται κάθε τι στον πλανήτη, ίσως με πυρηνικά, για να επιβάλουν την Νέα Τάξη.

Αφού καταστρέφονται τα πάντα, όπως σχεδιάζουν, βλέπουμε πολλούς χαρούμενους ανθρώπους να εισβάλλουν ατάκτως στον χώρο του σταδίου. Είναι χαρούμενοι διότι τελείωσε ο πόλεμος και οι καταστροφές. Είναι χαρούμενοι αλλά έχουν ένα χαρακτηριστικό. Κανένας άνθρωπος δεν έχει φυσιολογική εμφάνιση! (Φωτ. 7) Είναι όλοι μεταλλαγμένοι! Αν είναι μεταλλαγμένοι εξωτερικά, φανταστείτε τι μετάλλαξη υπέστη το μυαλό τους. Και ενώ στην αρχή κινούνται ακανόνιστα στον χώρο, σιγά-σιγά μπαίνουν σε πλήρη τάξη ως στρατιώτες, κάτι που σημαίνει πλήρης έλεγχος και υποταγή των μεταλλαγμένων ανθρώπων στην εξουσία. Παγκόσμια δικτατορία. (Φωτ. 8)

Κατόπιν, να τα περιγράψω εν τάχει, μας φέρνουν την μείωση του διοξειδίου του άνθρακα, υπερθέρμανση του πλανήτη στο Βόρειο ημισφαίριο(!!!), έρχεται το λιώσιμο των πάγων ΜΟΝΟ στον Βόρειο Πόλο, κάτι μη φυσιολογικό στο σύστημα ισορροπίας της Γης, (μας έχουν φλομώσει στα ψέματα οι κερατάδες του κερατά. Όλα μᾶς τα μαθαίνουν λάθος), και αρχίζει η φύτευση σπόρων για τροφή και δένδρα στις χώρες που αποκαλούνται τώρα «Τρίτος κόσμος», και όχι στις χώρες που ζούσαν(;) οι λευκοί. Ύποπτο, διότι για να συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι αντενδείκνυνται οι εκτάσεις αυτές ίσως λόγω… ραδιενεργείας.

Κλείνει η παρουσίαση του μέλλοντός μας, όπως μας την έδειξαν στο Ρίο το 2016, με το πιο μεστό σύμβολο που μας δείχνουν στο τέλος, και που είναι το εξής. Το σύμβολο της ειρήνης, το οποίο τώρα δεν είναι λευκό, το χρώμα της ειρήνης είναι το λευκό, αλλά είναι πράσινο με φυλλαράκια, πράγμα που φαίνεται ως δένδρο και παραπέμπει στην πράσινη ανάπτυξη. Ναι, αλλά έχουν αντιστρέψει το σύμβολο της ειρήνης, άρα και την σημασία του, και το αντίθετο της ειρήνης είναι ο πόλεμος. Κοντολογίς, θέλουν να φέρουν την πράσινη ανάπτυξη μέσω πολέμου.

Προτείνω να δείτε την τελετή του Ρίο και θα δείτε πολλά περισσότερα απ’ όσα εδώ διαβάσατε.
Με βάση όλα τα ανωτέρω φαίνεται ότι μας οδηγούν σε πόλεμο ιδιαίτερα καταστροφικό. Σε πόλεμο που είναι προσχεδιασμένος. Μας οδηγούν σε παγκόσμιο όλεθρο ώστε να επιταχύνουν την εδραίωση της ΝΤΠ, και να την εδραιώσουν ευκολότερα. Μια γιγαντιαία καταστροφή σημαίνει ότι τα πάντα μηδενίζουν και θα τα στήσουν από την αρχή όπως θέλουν αυτοί για χίλια χρόνια. Κούνια που τους κούναγε.

Τώρα, τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Μετά θα είναι μπροστά μας οι υπεύθυνοι για όλ’ αυτά. Έχετε παρατηρήσει τον φόβο στα βλέμματα κάποιων απ’ αυτούς;

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου