Breaking

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Απολαυστικός Γιάννης Μποσταντζόγλου: Μιλά «έξω από τα δόντια» και «φωτογραφίζει» Κ.Μητσοτάκη

«Τι νόημα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι µ...ας»

Για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα και οι συνθήκες σε σχέση με τα παιδικά του χρόνια μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά «έξω από τα δόντια» και «φωτογραφίζει» Κ.Μητσοτάκη.

«Πλέον υπάρχει µεγάλη ευτέλεια, µεγάλη διαολιά, έχουν αλλάξει τα πράγµατα. Το ότι δηλώνει δηµόσιο πρόσωπο και δηµοσιογράφος ο Φουρθιώτης ξεπερνάει την όποια καλλιτεχνική µου αντίληψη περί χάους. Πάντα γίνονταν µαλακίες, αλλά όχι σε αυτό τον βαθµό».

Και συνέχισε:

«Εχουµε αφεθεί πια, δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχουν αξίες. ∆εν το λέω χριστιανογεροντικά, αλλά, ρε παιδί µου, πρέπει να σέβεσαι τον άλλο, να λες δεν τον πειράζω αν δεν µε πειράξει. ∆εν έχει κρατήµατα πια ο κόσµος. Ολα ξεκινάν από την παιδεία, αυτή σου διαµορφώνει µια ηθική, µια αισθητική.

Τι νόηµα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι µ…ας και να περιφέρεις τον κυνισµό και την αναλγησία σου»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου