Breaking

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ; ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ” ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγραφή2

«Ανεξήγητος» θεωρείται ο θάνατος του μεγιστάνα Mikhail Watford, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το πτώμα του 66χρονου ανακαλύφθηκε στο γκαράζ της πολυτελούς ιδιοκτησίας του στο αποκλειστικό κτήμα Wentworth στο Virginia Water του Surrey, όπου τα σπίτια αγγίζουν έως και 20 εκατομμύρια λίρες.

Η είδηση του θανάτου του 66χρονου προέκυψε την ημέρα που ο Μπόρις Τζόνσον είπε ότι θα δημοσιεύσει μια πλήρη λίστα με άτομα που σχετίζονται με το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν, ένα σημαντικό ποσοστό των οποίων θα αντιμετωπίσει κυρώσεις.

Χθες η Εσθονή σύζυγός του Τζέιν, 41 ετών, δημοσίευσε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την δείχνει να φιλάει τον σύζυγό της στον χώρο της έπαυλής τους.

 Τι ισχυρίζονται για τον ίδιο

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ένας οικογενειακός φίλος είπε ότι η ψυχική κατάστασή του θα μπορούσε να είχε κλονιστεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, που ξεκίνησε η Ρωσία την περασμένη εβδομάδα.

«Η χρονική στιγμή του θανάτου του και της εισβολής στην Ουκρανία δεν ήταν σίγουρα τυχαία», είπε η πηγή στην εφημερίδα. Ένας άλλος συνεργάτης ανέφερε ότι ο θάνατος του «εγείρει ερωτήματα» έπειτα από άλλους ύποπτους θανάτους Ρώσων υπηκόων.

Το βιογραφικό του Mikhail Watford

Γεννημένος το 1955 στην Ουκρανία, όταν ήταν μέρος της Σοβιετικής Ένωσης, ο Watford έκανε την περιουσία του στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο πριν χτίσει μια αυτοκρατορία στη Βρετανία.

Άλλαξε το όνομά του σε Watford όταν μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου