Breaking


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ενώπιον της δικαιοσύνης η Ρ.Πισπιρίγκου – Πώς πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ – Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα

Στο μικροσκόπιο οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών -Έπαιζε θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή

Οργή στο Πανελλήνιο έχει προκάλεσει η είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, σκότωσε την μικρή Τζωρτζίνα δίνοντάς της την ουσία κεταμίνη η οποία οδήγησε στον βασανιστικό θάνατό της.

Η τοξική αυτή ουσία ανιχνεύθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις και ήταν σε τόσο μεγάλη ποσότητα που οδήγησε μέσα σε λίγα λεπτά στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η «μητέρα» των παιδιών έπαιζε θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή δείχνοντας με τις αντιδράσεις της ότι προσπαθούσε να μάθει τι έγινε τελικά με την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. Μάλιστα δεν δίστασε να ειρωνευτεί λέγοντας ότι θα λένε πάλι «την δηλητηρίασες».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης της κόρης Τζωρτζίνας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα.

H μητέρα των τριών νεκρών παιδιών αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου και θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι πρώτες δηλώσεις της

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου συνέλαβαν χθες άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την τραγική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να ήταν απόλυτα ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της και βεβαίως συνέχιζε να παίζει θέατρο για το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Πώς πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ

Μετά τη σύλληψή της στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και πέρασε το πρώτο της βράδυ μέχρι να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε στα κρατητήρια του έβδομου ορόφου της ΓΑΔΑ με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδειχνε ψύχραιμη και δεν μιλούσε πολύ. Κατά η διάρκεια της νύχτας έμεινε μόνη της στον ειδικό χώρο των κρατητηρίων που προορίζονται για τις γυναίκες κρατούμενες.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν διαρκώς υπό επιτήρηση από γυναίκα αστυνομικό, κι αυτό γιατί υπήρξε η πληροφορία για τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε εκδηλώσει λίγο πριν τη σύλληψή της. Για τον ίδιο λόγο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί αφαίρεσαν τα κορδόνια από τα παπούτσια της, αλλά και τη ζώνη που φορούσε, έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει κάποια απόπειρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ρισκάρουν πιθανή προσπάθεια της κρατούμενης να προξενήσει κακό ακόμα και στον εαυτό της, για αυτό θα την έχουν διαρκώς φρουρούμενη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Τι είπε ο πατέρας των τριών παιδιών

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, φάνηκε σαστισμένος στην είδηση για την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προσπάθησε χθες,  ο Μάνος Δασκαλάκης στη σκιά της ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνώριζε κάτι για το θέμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει δεχτεί κάποια όχληση από την αστυνομία.

Ο διάλογος: 

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

«Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή».

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

«Όχι».

 Θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν προσήχθη από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έδινε συνέντευξη στην ιστοσελίδα thebest.gr .

Η δημοσιογράφος ρωτούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη που είχε βρεθεί στην Τζωρτζίνα

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι αν το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό» τόνισε δίνοντας ρεσιτάλ ηθοποιίας.

Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κοντογεωργοπούλου: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο  δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα».

«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά…

Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δεν φαντάζεσαι», έλεγε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν.

Στο μικροσκόπιο και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η υπόθεση, όπως είναι φυσικό δεν κλείνει. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας καθώς ερευνάται αν δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο όπως η Τζωρτζίνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά.

«Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους.

» Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

» Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου