Breaking

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@Μ@@ΣΑΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Share

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η κρίση που «χτυπά» τη χώρα «κατακρημνίζει» ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της.

Η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη πήρε κάτω από τη βάση στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών, κάτι που έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό ένα έντονο κύμα δυσαρέσκειας στην κοινωνία.

Μπορεί οι γνωστές δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα, όμως ακόμη και σε αυτές καταγράφεται πτώση των ποσοστών του κυβερνών κόμματος.

Η ακρίβεια που «μαστίζει» και αναμένεται να «χτυπήσει» ακόμη περισσότερα τα νοικοκυριά φαίνεται ότι θα είναι η «χαριστική βολή» της κυβέρνησης, η οποία ψάχνει δικαιολογίες για να «κρατηθεί».
Το μεγάλο «τσουνάμι» της ακρίβειας αναμένεται μετά τον Μάιο-Ιούνιο, καθώς τότε θα φανεί στους λογαριασμούς του ρεύματος η τεράστια αύξηση στις τιμές που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα, λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία και της απόφασης της κυβέρνησης να «ποντάρει» τα πάντα… στις ΑΠΕ.

Στο «γαλάζιο» στρατόπεδο επικρατεί αναβρασμός, καθώς πολλοί είναι οι βουλευτές που βλέπουν την κατάσταση που υπάρχει και αναρωτιούνται… «πώς θα πάμε σε έτσι σε εκλογές;».

Χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν στην Ξάνθη (στη Βόρεια Ελλάδα η ΝΔ έχει χάσει σχεδόν όλη τη δυναμική της), εκεί που εκατοντάδες άτομα έβριζαν εν χορώ τον Κ.Μητσοτάκη.

Στον αντίποδα βέβαια υπάρχει και ένα μεγάλο τμήμα – κυρίως τα παλιάς ΝΔ – το οποίο υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνουν εκλογές μέχρι το Μάιο, ώστε προλάβουν το «τσουνάμι» που έρχεται.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε πρόσφατη ανάρτηση του ο διαγραμμένος από τη ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, μετά το καλοκαίρι το κυβερνών κόμμα θα έχει πέσει στο 25%.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου