Breaking

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Το μεγεθος της κοροιδιας μας δεν εχει υπαρκτη μετρηση πανω στην γη ..!

Share

Ειμαι 40 χρονια + ερευνητης σε οτιδηποτε αυτο το συστημα ειχε θεσει με την ταμπελα του απαγορευμενου , κρυφου , γραφικου κοκ , δεν το επελεξα ετσι γεννηθηκα ..!

Ολα αυτα τα χρονια ειχα μια πολυ καλη εξελιξη , για καποιο λογο νοιωθω οτι σε αυτη την χρονογραμμη ειμαι τυχερος η εκανα πολλα σε μια αλλη και εδω αποπληρωνομαι με αυτο που με ενδιαφερει ..με νεες ανακαλυψεις , με αληθεια ξεθαμενη μεσα απο τονους ψεμα , με στερηση της ληθης !

Η “πανδημια” με οδηγησε σε νεους δρομους ερευνας , αλλα δεν θελω σε αυτο το αρθρο να σε ζαλισω με ιστοριες και κατορθωματα οσο να σου επιστησω την προσοχη και την τεραστια αναγκη να αμφισβητησεις τα παντα , αυτο ειναι πολυ σημαντικο , ειναι ο τροπος να προστατεψεις την ζωη σου !

Μεγαλο παραδειγμα ζωης και προστασιας ειναι και η πανδημια , αυτοι που αμφισβητησαν και μονοι τους ερευνησαν και με σωστη κριση πηραν αποφασεις δεν εχουν μεσα τους σημερα σκευασματα πειραματικα που κανεις δεν γνωριζει τι θα φερουν στο αυριο και στην υγεια καθε ανθρωπου που δεχθηκε να συμμετεχει σε αυτο το παγκοσμιο πειραμα!

Η πανδημια με οδηγησε με τον δικο της τροπο να ασχοληθω με την ραδιονικη (ψευδοεπιστημη για την σημερινη εξουσια και πολιτισμο) και τις ικανοτητες της να μπορει να θεραπευσει με δονηση αλλα και σε αποσταση , διεξαγω ενα πειραμα εδω και σχεδον δυο μηνες που θα κρατησει πολυ καιρο ακομα ..αλλα με τα στοιχεια που εχω συλλεξει μεχρι στιγμης οφειλω να σου φωναξω δυνατα ..ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ , ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ .. !

Το λεω χρονια αυτο το ρητο αλλα πλεον με την νεα πορεια που επελεξα μενω καθε μερα εκθαμβος απο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ της ζωης μας σε σχεδον ολη το ευρος της ζωης μας , απο την υγεια μας , την ιστορια μας , τα καθημερινα γεγονοτα , σχεδιασμους και στρατηγικες …ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

Το ψεμα της φυλακης μας ειναι τεραστιο , ΤΕΡΑΣΤΙΟ , η κλασικη ατακα …διαβασε τα ψιλα γραμματα στα συμβολαια…ισχυει για τα παντα …απο την ανασα σου μεχρι τον υπνο σου , απο τα ονειρα σου μεχρι της πραξεις σου !!

Ξυπνα αδερφε κινδυνευεις στην επιφανεια και παρα το οτι χρονια στο φωναζω τωρα πρεπει να στο βαλω στο κεφαλι σου με οποιο τροπο … ΞΥΠΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ μην τους δινεις αλλο το ελευθερο να μπαινουν μεσα στο μυαλο σου και να σε ταιζουν (προγραμματιζουν) στο ποιος θα εισαι , τι θα κανεις , τι ειναι εφικτο , …ΤΑ ΠΑΝΤΑ ….ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ !

Ειναι εποχες συγκομιδης , δεν με πιστευες τωρα τα ζεις , ερχονται και πιο χειροτερα, ειμαστε στην αρχη της πιστας τους και εχουμε μπροστα μας μια 7 ετια κολαση ..!

Σημερα εχουμε ενα νεο αφηγημα περι πολεμου , περι ναζισμου , περι δικτατορων ..και οτι αλλο θες για να σε πεισουν και να σε διαμοιρασουν !

Απο την αρχη που με διαβαζεις γνωριζεις οτι λεω ενα πραγμα , κανεις δεν τσακωνεται με κανεναν , ολα ειναι ενα τεραστιο σχεδιο , ενα σχεδιο των κρυφων βασιλεων για να ελενξουν με νεο πλεον τροπο το κοπαδι …ταυτοχρονα ομως σου εχω πει οτι τοσα χρονια δεν εχουμε δει ξεκαθαρα καποιον η καποιους να δηλωνουν ξεκαθαρα οτι ειναι κατα της νεας ταξης πραγματων ..μεχρι σημερα και πρεπει να ενημερωθεις για αυτο !

Οι δηλωσεις του Ντούγκιν, που ειναι ο μεγαλύτερος Ρώσος φιλόσοφος για τον πόλεμο στην Ουκρανία… ειπε τα παρακατω ,,!

«Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει»

Βλαδίμηρος Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας…

Ο φιλόσοφος Αλεξάντρ Ντούγκιν, Καθηγητής Κοινωνιολογίας των Διεθνών Σχέσεων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας παρεμβαίνει στον “πόλεμο στην Ουκρανία” κι επισημαίνει…

« (…) Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία. Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση ως αναπόσπαστο πλανητικό φαινόμενο. Είναι μια αντιπαράθεση σε όλα τα επίπεδα -γεωπολιτικό και ιδεολογικό.

Η Ρωσία απορρίπτει τα πάντα στην παγκοσμιοποίηση: τη μονοπολικότητα, τον ατλαντισμό, από τη μια, και τον φιλελευθερισμό, την αντί-παράδοση, την τεχνοκρατία, τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Grande Reset) με μια λέξη, από την άλλη. Είναι σαφές ότι όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποτελούν μέρος της ατλαντικής φιλελεύθερης ελίτ.

Και είμαστε σε πόλεμο με αυτό ακριβώς. Εξ ου και η θεμιτή [κατανοητή] αντίδρασή τους.

Η Ρωσία είναι πλέον αποκλεισμένη από τα παγκοσμιοποιητικά δίκτυα. Δεν έχει πλέον επιλογή: είτε να φτιάξει τον κόσμο, είτε να εξαφανιστεί. Η Ρωσία έχει χαράξει έναν δρόμο για να οικοδομήσει τον κόσμο της, τον πολιτισμό της. Και τώρα έγινε το πρώτο βήμα. Όμως, εθνικά κυρίαρχος μπροστά στην παγκοσμιοποίηση δεν μπορεί παρά να είναι ένας μεγάλος χώρος, μια ήπειρος-κράτος, ένας πολιτισμός-κράτος. Καμία χώρα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια πλήρη αποσύνδεση για πολύ.

Η Ρωσία δημιουργεί ένα παγκόσμιο πεδίο Αντίστασης.

Η νίκη του παγκόσμιου πεδίου Αντίστασης θα ήταν νίκη για όλες τις εναλλακτικές δυνάμεις, τόσο δεξιές όσο κι αριστερές, και για όλους τους λαούς. Ξεκινάμε, όπως πάντα, τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες διαδικασίες.

Όταν όμως κερδίζουμε, όλοι το εκμεταλλεύονται. Έτσι πρέπει να είναι.

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μια αληθινή πολυπολικότητα. Κι αυτοί που είναι έτοιμοι να μας σκοτώσουν τώρα θα είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν από το εγχείρημά μας αύριο.

Σχεδόν πάντα γράφω πράγματα που μετά γίνονται πραγματικότητα. Κι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Τι σημαίνει η ρήξη της Ρωσίας με τη Δύση;

Είναι η σωτηρία. Η σύγχρονη Δύση, όπου θριαμβεύουν οι Rothschild, Soros, Schwab, Bill Gates και Zuckerberg, είναι ό,τι πιο αηδιαστικό στην ιστορία του κόσμου.

Δεν είναι πια η Δύση του ελληνορωμαϊκού μεσογειακού πολιτισμού, ούτε ο χριστιανικός Μεσαίωνας, ούτε ο βίαιος και αντιφατικός εικοστός αιώνας.
Είναι νεκροταφείο των τοξικών αποβλήτων του πολιτισμού, είναι αντί-πολιτισμός. Και όσο πιο γρήγορα και πιο ολοκληρωτικά η Ρωσία αποσπαστεί από αυτήν, τόσο πιο γρήγορα επιστρέφει στις ρίζες της.

Σε τι;

Χριστιανική, ελληνορωμαϊκή, μεσογειακή… ευρωπαϊκή… Δηλαδή στις κοινές ρίζες της αληθινής Δύσης. Αυτές τις ρίζες -τις δικές τους!- η σύγχρονη Δύση τις έχει πετάξει έξω (κόψει) και παρέμειναν στη Ρωσία.

Μόνο που τώρα η Ευρασία σηκώνει κεφάλι. Μόνο τώρα ο φιλελευθερισμός στη Ρωσία χάνει έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Η Ρωσία δεν είναι Δυτική Ευρώπη. Η Ρωσία ακολούθησε τους Έλληνες, το Βυζάντιο και τον ανατολικό χριστιανισμό και εξακολουθεί να ακολουθεί αυτόν τον δρόμο. Ναι, με ζιγκ-ζαγκ και παρακάμψεις. Μερικές φορές σε αδιέξοδα. Αλλά κινείται.

Η Ρωσία προέκυψε για να υπερασπιστεί τις αξίες της Παράδοσης ενάντια στον σύγχρονο κόσμο. Είναι ακριβώς αυτή η “εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο”.

Δεν το έχεις μάθει;

Και η Ευρώπη πρέπει να έρθει σε ρήξη με τη Δύση κι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει επίσης να ακολουθήσουν αυτούς που απορρίπτουν την παγκοσμιοποίηση.Τότε όλοι θα καταλάβουν τη σημασία του σύγχρονου πολέμου στην Ουκρανία.

Πολλοί άνθρωποι στην Ουκρανία το κατάλαβαν αυτό. Όμως, η τρομερή οργισμένη φιλελεύθερη-ναζιστική προπαγάνδα δεν άφησε λιθαράκι στο μυαλό των Ουκρανών. Θα συνέλθουν και θα πολεμήσουν μαζί μας για το βασίλειο του φωτός, για την παράδοση και μια αληθινή ευρωπαϊκή χριστιανική ταυτότητα. Οι Ουκρανοί είναι αδέρφια μας. Ήταν, είναι και θα είναι.

Η ρήξη με τη Δύση δεν είναι ρήξη με την Ευρώπη.

Είναι μια ρήξη με τον θάνατο, τον εκφυλισμό και την αυτοκτονία.
Είναι το κλειδί για την ανάκαμψη.

Κι η ίδια η Ευρώπη, οι λαοί της Ευρώπης, θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας: ανατρέψτε την αντεθνική παγκοσμιοποίηση χούντα.
Να χτίσουμε ένα αληθινό ευρωπαϊκό σπίτι, ένα ευρωπαϊκό παλάτι, έναν ευρωπαϊκό καθεδρικό ναό»

Αλεξάντρ Ντούγκιν

Αυτο σαν δηλωση εμενα μου βγαζει αυτο που υποστηριζω απο την αρχη και το εχω κανει παραγγελμα … ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΚΑΤΑΚΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ

Ποτε δεν ειχα ταμπελα και ποτε δεν θα εχω , ποτε δεν ημουν ενας παρατηρητης ερευνητης του ενοιολογικου τους χαρτη ,παντα εξηγουσα και προσπαθουσα να σε κανω να το κανεις και εσυ ..να γινεις μεταπαικτης , να βλεπεις σαν τριτος παρατηρητης τα παντα , χωρις δογμα , χωρις ταμπελα …

Προσωπικα λοιπον δεν με νοιαζει ποιος ειναι ο Ρωσος η τι σκοπους εχει , αν ειναι σκοποι συμφεροντος , δεν με νοιαζει αν στο παρελθον στην στημενη ιστορια των νικητων ο Ρωσος με βοηθησε η οχι , με νοιαζει ενα πραγμα ξεκαθαρο που ενας “παικτης” παρατηρητης του ψευδους και των σχεδιασμων πρεπει να δει .. ο Ρωσος ξεκαθαρα πλεον ειναι κατα της νεας ταξης πραγματων και το δηλωσε ξεκαθαρα .. Αν λεει ψεματα η αν ειναι παγιδα δεν εχω τον χρονο η την πολυτελεια να το σκεφθω γιατι εγω σαν ανθρωπος που ειμαι κατα της νεας ταξης πραγματων δεν εχω αλλο συμμαχο … !

Ναι μπορει να ειναι σχεδιο να με παρασυρουν , να παρουν και τα αφροψαρα που λενε ..αλλα στο σημειο που ειμαι , στον πολεμο που εχω δωσει , σε αυτο που μονοι μας αντιμετωπιζουμε εμεις που πραγματικα τα εχουμε βαλει με ενα κρατος τυρανο ..δεν εχω αλλη επιλογη να σταθω στο πλαι του σαν συμαχος !

Αν ο Ρωσος πρωτος καταλαβε το ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΚΑΤΑΚΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ …τοτε ειμαι απολυτα μαζι με τον Ρωσο ακομα και αν στην Ιστορια θα ερθουν στιγμες που θα φανουν σαν απωλεια η σαν ηττα , η σαν μη συμφερον με τα δεδομενα που μας εμαθαν ολα αυτα να τα μετραμε ..τα δεδομενα ενος πολιτισμου καρκινικου που οφειλουμε να τον σκοτωσουμε τωρα με οποιο κοστος πριν αυτος ο καρκινος νικησει ολο το σωμα !

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ , ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ..ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ!

Για πρωτη φορα λοιπον μετα απο 12 χρονια στεκομαι και παιρνω θεση μαζι με αυτον που δηλωσε την ξεκαθαρη θεση του κατα του ιδιου εχθρου μας … πρωτη φορα θα υποστηριξω κατι παρα το οτι εχω γνωση σε σχεδια και μπλοφες …απλα γιατι δεν εχω τιποτα και κανεναν αλλο να στηριξει το λογικο αιτημα της ζωης να προστατευτει απο τον πολιτισμο της χεστρας που παει καρφι στα βραχια !

Υποστηριζω την Ρωσια , Οτι γνωρισα προστατευω ,κατακτω οτι με απειλει !

Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου