Breaking

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Οι εφιάλτες έχουν ανοίξει όλες τις κερκόπορτες

Share

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

οι εφιάλτες έχουν ανοίξει όλες τις κερκόπορτες
… έτσι ώστε να μην υπάρχει η Ελλάδα ως εθνικό κράτος αλλά και να μην υπάρχουν Έλληνες και Ελληνισμός στην κοιτίδα τους (παρά μόνο στη διασπορά) σε ελάχιστο χρόνο από τώρα.

Το πλέον άνανδρο και ύπουλο πλήγμα έγινε με την απάτη του δήθεν εμ-βολιασμού. Η εμμονή που αυτός διενεργήθηκε μόνο στον ελληνικό πληθυσμό (αφού με έναν προκλητικότατο ρατσισμό κανένας από τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων που βρίσκονται στη χώρα δεν εμβολιάστηκε) εγείρει υποψίες για ένα μοιραίο σχέδιο εις βάρος των Ελλήνων. Οι τραγικές συνέπειες αυτής της εγκληματικής εκστρατείας αναμένονται να εμφανιστούν μεσο-μακροπρόθεσμα όπου (μακάρι να μη γίνει) θα δούμε να εκτοξεύονται οι θανάσιμες ασθένειες (αυτοάνοσα, καρκίνος, καρδιαγγειακά, κλπ). Κατά την πάγια όμως τακτική τους καθεστώς και big pharma θα αποποιούνται (όπως ήδη συμβαίνει) κάθε σύνδεση, ενοχή και ευθύνη.

Από την άλλη, το πλέον φανερό πλήγμα είναι ο εξισλαμισμός της χώρας με τις ορδές ισλαμιστών που έχουν εισβάλει παράνομα στη χώρα με το άθλιο και διάτρητο νεοταξικό αφήγημα περί «μεταναστευτικού/προσφυγικού». Επιθετικά μπροστά στα μάτια μας μετατρέπουν την Ελλάδα από εθνικό κράτος αμιγώς των Ελλήνων σε ένα ισλαμοφασιστικό έκτρωμα που θα κυβερνάται από το νόμο της σαρία.

Επίσης η χώρα με τον δούρειο ίππο της «ιδιωτικοποίησης» έχει εκχωρηθεί παράνομα με αποτέλεσμα οι βασικές υποδομές και εδάφη να μην είναι πλέον δημόσια περιουσία των Ελλήνων και υπό την διοίκηση και τον έλεγχό τους. Δόλια έχουν περάσει στα χέρια των εχθρών μας μέσω της
συνεχούς υπονομευτικής δράσης του ντόπιου ανθελληνικού κατεστημένου. Ουσιαστικά η πατρίδα που με το αίμα τους μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας έχει κατακτηθεί χωρίς να το καταλάβουμε (ώστε να υπάρξει αντίδραση ή μάχη από εμάς).

Και όσο παραμένουμε αποπροσανατολισμένοι έρχονται τα τελειωτικά πλήγματα όπως αυτό με την πρόσφατη ντροπολογία ενός μισελληνικού ανδρείκελου όπου οι διοικητικές θέσεις (και μάλιστα οι ανώτατες) του Ελληνικού Δημοσίου παραδίδονται σε ξένους. Μας οδηγούν δηλαδή ραγδαία σε μία νέα υποτέλεια όπου θα έχει απολεσθεί πλήρως η διοίκηση της Ελλάδος από τους Έλληνες.

Τέλος έχουμε τη μέγιστη πρόκληση της απογύμνωσης της άμυνας της χώρας από καίριας σημασίας όπλα που στέλνονται στους νεοναζί της Ουκρανίας. Μια κίνηση που δεν είναι τυχαία ούτε είναι το αποτέλεσμα ηλιθιότητας (όπως έσπευσαν κάποιοι να πουν). Είναι μια σκόπιμη κίνηση που απομονώνει εντελώς τη χώρα ώστε να μη μας βοηθήσει κανείς στην επικείμενη εισβολή της Τουρκίας. Αυτή η απόλυτα τραγική εξέλιξη μας έχει πλησιάσει απειλητικά – είναι πλέον θέμα ημερών, εβδομάδων ή ελάχιστων μηνών.

Το σκηνικό του απόλυτου σοκ και χάους σχεδιάζεται επί μακρόν όπου παράλληλα με τη γενικευμένη επίθεση των Τούρκων (σε όλο το μήκος των συνόρων και στα νησιά) θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και την ταυτόχρονη εσωτερική εξέγερση χιλιάδων τζιχαντιστών που ύπουλα τους έφεραν στην Ελλάδα ως δήθεν πρόσφυγες και τους έχουν στρατηγικά τοποθετήσει στα σημεία κλειδιά της χώρας.

Η εμπειρία από την ιστορία και από το ποιόν των μισελληνικών καθεστώτων λέει ότι στην κρίσιμη στιγμή όχι μόνο δεν θα βοηθηθούμε από το επίσημο κράτος αλλά θα παραπλανηθούμε σκόπιμα από αυτό ώστε να γίνουμε θύματα – όπως ακριβώς έγινε και 100 χρόνια πριν με την μέγιστη εθνική τραγωδία της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922.

Μόνο με τη δική μας οργάνωση, προετοιμασία και αποφασιστικότητα θα σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί. Δύναμή μας η ενότητα. Συνασπιζόμαστε σε ομάδες άμυνας και αλληλοβοήθειας με φίλους, γείτονες και όσους άλλους ανθρώπους μπορούμε να εμπιστευτούμε για να υπερασπίσουμε τη ζωή μας, τα παιδιά μας και τη χώρα μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

http://oimaskespeftoun.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου