Breaking

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Η Ειρήνη Σπαντοπανάγου κατακρεουργήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της – Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας

Στιγμιότυπο οθόνης (487)

«Μουδιασμένες» παραμένουν η ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ και η τοπική κοινωνία της Τήλου από την είδηση της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης Ελληνοαμερικανίδας Ειρήνης Σπαντοπανάγου (Irene Spantopanagos), με καταγωγή από το μικρό νησί των Δωδεκανήσων, η οποία κατακρεουργήθηκε από τον 34χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στο σπίτι τους στο Λονγκ Αϊλαντ, όπου έπειτα διέμεναν ο συζυγοκτόνος και η νέα του σύντροφος, η οποία επίσης μαχαιρώθηκε από αυτόν!

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Πριν από 17 μήνες, όταν η 29χρονη -τότε- Ειρήνη, η οποία κατάγεται από την Τήλο, κρατούσε για πρώτη φορά στα χέρια της την κόρη της Αλέσια – Μαρί, «καρπό» του έρωτά της με τον 34χρονο Βίνσεντ Μαϊολίκα, τίποτα δεν μπορούσε να επισκιάσει τη χαρά της! Ολα, όμως, θα άλλαζαν μερικούς μήνες μετά, όταν ο 34χρονος θα γνώριζε μια άλλη γυναίκα, σηματοδοτώντας και το τέλος του έγγαμου βίου τους. Ακόμα και τότε, ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα στη νεαρή Ελληνοαμερικανίδα, η οποία έμελλε να βρει φρικτό θάνατο από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της!

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ήταν γύρω στις 7 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου όταν ο 34χρονος Βίνσεντ Μαϊολίκα μπήκε στο σπίτι του στην περιοχή Μασαπίκουα του Λονγκ Αϊλαντ και βρήκε την 22χρονη σύντροφό του και την εν διαστάσει σύζυγό του να συζητούν σε φιλικό κλίμα. Τότε άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με απίστευτο μίσος στο κορμί της 29χρονης!

Μάλιστα, από τη μανία του δεν γλίτωσε ούτε η σύντροφός του, η οποία μπήκε στη μέση για να σώσει την άτυχη γυναίκα, αφού άρχισε να μαχαιρώνει και αυτήν, τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Αφού είχε εκτονώσει τα δολοφονικά ένστικτά του, ο 34χρονος έφτιαξε μια θηλιά και κρεμάστηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Η 29χρονη Ειρήνη και η 22χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου η άτυχη ομογενής άφησε την τελευταία της πνοή την επόμενη ημέρα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ατομα από το στενό συγγενικό περιβάλλον της αδικοχαμένης Ειρήνης δηλώνουν συντετριμμένα από τον πρόωρο και άδικο χαμό της αγαπημένης τους. Αναφερόμενα στον 34χρονο συζυγοκτόνο και αυτόχειρα κάνουν λόγο για έναν «διάβολο» που είχε κάνει τη ζωή της 29χρονης μαρτύριο. Οπως είπαν, την ημέρα του άγριου φονικού η 22χρονη, η οποία είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει τον 34χρονο, κάλεσε την Ειρήνη για να συζητήσουν πώς θα τη βοηθούσε με το θέμα της διατροφής του παιδιού. Έτσι, όταν ο δράστης, ο οποίος φέρεται ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τις δύο γυναίκες να συζητούν, «τρελάθηκε» και τους επιτέθηκε με δολοφονική μανία!

Η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά, από την πλευρά της, δήλωσε συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό της αδικοχαμένης μητέρας: «Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβη. Την έσφαξε! Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό σε ανθρώπους που έχουν στενούς δεσμούς με το νησί μας. Ο παππούς και η γιαγιά της κοπέλας ήταν βέροι Τηλιακοί. Ξενιτεμένοι, αλλά είχαν σχέσεις με το νησί. Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι το μωράκι έμεινε χωρίς μητέρα και πατέρα. Ο παππούς και η γιαγιά του δεν διαθέτουν οικονομική άνεση. Τι θα απογίνει αυτό το παιδί;» αναρωτήθηκε η κυρία Καμμά μιλώντας στην «Espresso». Τόνισε, δε, ότι θα καταθέσει πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση των γονέων της 29χρονης, οι οποίοι θα αναλάβουν πλέον την ανατροφή της μικρής Αλέσια – Μαρί. Η εξόδιος Ακολουθία της 29χρονης θα τελεστεί στις 9.30 σήμερα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου Νέας Υόρκης.

Πηγή: espressonews.gr, nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου