Breaking

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

ΠΑΤΡΑ!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΑΝΑ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ – “ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ Ή ΤΙΣ ΚΑΡΩΤΙΔΕΣ ΤΗΣ” – ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

photo-patra

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το βίντεο που τράβηξε η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου στο οποίο φαίνεται η μικρή Τζωρτζίνα να παθαίνει κρίση  ενώ βρισκόταν στο καρδιολογικό νοσοκομείο.

Η μητέρα έστειλε ένα στιγμιότυπο από το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, μια φωτογραφία που φαίνεται το μόνιτορ με τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας και εκείνη δείχνει με το δάχτυλό της τους παλμούς του κοριτσιού.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, φαίνεται πως οι παλμοί του παιδιού είναι στους 61 γεγονός που αποδεικνύει πως είχε όντως βραδυκαρδία. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή Live News και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αρμόδιοι γιατροί δεν εστιάζουν εκεί, αλλά στο λεγόμενο «τρεντ» στη σύνοψη δηλαδή της κατάστασης που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα στην καρδιά της 9χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώνεται ότι περίπου 25 λεπτά πριν κληθούν οι γιατροί και πριν η μητέρα βγάλει τη φωτογραφία, το κορίτσι είχε παρουσιάσει και πάλι σοβαρή βραδυκαρδία για περίπου 15 λεπτά, ωστόσο η ίδια δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν.

Σύμφωνα με όσα επικαλείται ο Λαμπρόπουλος, 10 λεπτά μετά οι παλμοί του παιδιού επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς, γεγονός που δείχνει σύμφωνα με τους καρδιολόγους που επικοινώνησε η εκπομπή, ότι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί, είναι ότι κάποιος μπορεί να παρέμβαινε στο σώμα της Τζωρτζίνας. Είτε επηρεάζοντας την ανάσά της, είτε πειράζοντας τις καρωτίδες της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί αποκλείουν τις πιθανότητες να είναι παθολογικό το εύρημα της βραδυκαρδίας, το οποίο ακολούθησε απότομη αύξηση παλμών. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μάλιστα, μιλούσε με ιδιαίτερη ένταση και έδειχνε εκνευρισμένος.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πρόεδρος των ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων ο οποίος σημείωσε ότι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο λόγος που πέθανε το παιδί δεν δεν ταίριαζε με την κλινική εικόνα γι’ αυτό και έχει συσταθεί ειδική επιτροπή, η οποία θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο η Τζωρτζίνα να είχε εμφανίσει ηπατική ανεπάρκεια.

Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου