Breaking

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ;;; Ανάστατοι οι εργαζόμενοι της Εταιρείας

theoni_water

Αβεβαιότητα και αναστάτωση επικρατεί στους εργαζομένους λόγω του κινδύνου να χάσουν την εργασία τους από την αδιαλλαξία της Προέδρου και της πλειοψηφίας των μελών του τοπικού και του δημοτικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ εργαζομένων – κατοίκων της τοπικής κοινότητας Βατσουνιάς, της Προέδρου και του Αντιδημάρχου στις 22/02/2022 ζητήθηκαν εξηγήσεις και υποδείξεις για την υποστήριξη των απόψεων και θέσεών τους για την μη επάρκεια του νερού.
Οι ανωτέρω, χωρίς την παράθεση στοιχείων που να αποδεικνύουν την ορθότητα των αποφάσεών τους στρέφουν παράλληλα και την τοπική κοινωνία σε αντίπαλες ομάδες σκεπτόμενοι ενάντια στο συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και της οικονομίας σε χαλεπούς καιρούς.

Αντ’ αυτού, προχώρησαν σε γενικόλογες απαντήσεις χωρίς κανένα επιχείρημα και χωρίς καμία μελέτη στα χέρια τους που να αποδεικνύει την ανεπάρκεια της παροχής του νερού από την πηγή Γκούρα. Επιπλέον, οι αιτιάσεις τους στηρίζονταν στη μελέτη του 1985 για την άρδευση με τελείως όμως διαφορετικές συνθήκες τότε στον πρωτογενή τομέα. Επίσης, όταν ρωτήθηκαν για μια νεότερη μελέτη η απάντησή τους ήταν ότι θα γίνει μία νέα μελέτη σε ορίζοντα πενταετίας.

Τέλος, όταν τους τέθηκε και το ερώτημα που τότε φάνταζε μακρινό προς εμάς αλλά πλέον ορατό και πολύ κοντινό, στην περίπτωση που η εταιρεία κλείσει, τι θα απογίνει όλο το προσωπικό της εταιρείας, η απάντηση που λάβαμε μας άφησε έκπληκτους! Πιο συγκεκριμένα, η απάντηση των αιρετών ήταν: «σε περίπτωση που δε θα έχουν εργασία στην εταιρεία να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα και να φτιάξουν πρόβατα». Επίσης είπαν: «μπράτσα και πλάτες έχετε να πάτε να δουλέψετε αλλού».
Πλέον, αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία της κατάστασης και όντας σοκαρισμένοι από αυτήν, αναρωτιόμαστε εάν οι αιρετοί μας έχουν γνώση της οικονομικής μας κατάστασης. Έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με τον πρωτογενή τομέα? Θα μας ‘’βοηθήσει ‘’ οικονομικά η Κοινότητα του Δήμου? Με τα τελευταία τους πάντως λόγια αδυνατούμε να τους πιστέψουμε σε ό,τι και αν μας τάξουν ή υποσχεθούν, καθώς νιώθουμε προδομένοι από τις πράξεις των αιρετών μας!

Οδηγούνε με έμμεσους και άμεσους τρόπους εκατοντάδες εργαζόμενους στην απόγνωση και την αβεβαιότητα για το μέλλον τους.

Επιτέλους, οι εργαζόμενοι ξύπνησαν και δε θα αφεθούν στα χέρια τοπικών αφεντάδων για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και ψηφοθηρικών συμφερόντων.

Οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Θεόνη Α.Ε.

Ζαρούλας Χρήστος

Κωσταρέλος Γεώργιος

Ζήσης Ηλίας

Τσιουρή Ευαγγελία

Λιόλιου Σωτηρία

Ζήσης Δημήτριος

Στασινού Βάσω

Γιακοβής Παναγιώτης

Χαλκιάς Αλέξανδρος

Κομπούρας Παναγιώτης

Πατσιάς Ευάγγελος

Κυρίτσης Νεκτάριος

Κουτίνας Βασίλειος

Διαμάντης Γεώργιος

Βασιλείου Αντώνιος

Κραμποκούκη Αργυρή

Μαλάμης Θωμάς

Παπαϊωάννου Στέφανος

Σουφλάκης Κωνσταντίνος

Γιαννακάκος Φώτιος

Παπακώστας Σωτήρης

Παπακώστας Ηλίας

Μπελκίνα Ολένα

Καπετάνιου Ιφιγένεια

Τσιτσώνης Γεώργιος

Κροκίδης Ιωάννης

Γούσιος Στέφανος

Σπυρόπουλος Σάκης

Καρδούλας Βασίλης

Γεωργούλας Δημήτρης

Κουφού Βασιλική

Αλεξίου Δημήτριος

Γκίκας Κωνσταντίνος

Χαντούμης Θανάσης

Μαλάμης Θοδωρής

Φλιούκας Κωνσταντίνος

Μαλάμης Θεοδόσιος

Λορέντζου Παρασκευή

Μαλάμη Παρθενία

Χαρώνη Σωτηρία

Σταυράκης Αριστοτέλης

Καραδήμας Δημήτρης

Αθανασίου Δημήτρης

Σιδέρης Παναγιώτης

Παπάγγελος Πάρης

Ζήση Ευαγγελία

Σακκάς Ανδρέας

Ζουμπουρλής Λάμπρος

Γκουντούμας Παναγιώτης

mouzakinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου