Breaking

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Νέος χιονιάς το Σαββατοκύριακο με πυκνές χιονοπτώσεις

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας θα έχουμε την Πέμπτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Πέμπτης το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχει ήλιο, ενώ στο Αιγαίο και σε μεμονωμένα νησιά θα έχουμε χαμηλή νέφωση.

Σύννεφα θα έχουμε και στα κεντρικά και βόρεια Επτάνησα, ενώ από το μεσημέρι και μετά συννεφιές θα έχουμε στη βόρεια Κρήτη, το Καρπάθιο και το ανατολικό Αιγαίο.

Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά και από αργά τη νύχτα θα βρέξει στις περισσότερες δυτικές περιοχές.

Στην Αττική θα έχουμε καλό καιρό και το βράδυ θα έχουμε αραιή συννεφιά με τους ανέμους να πέφτουν. Η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε συννεφιά προς τα ανατολικά της χώρας, αλλά και μπόρες τοπικού χαρακτήρα. Από το μεσημέρι και μετά θα ανοίξει ο καιρός στα ανατολικά, αλλά στα ΒΔ και προς το βράδυ θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις.

Το Σάββατο ο καιρός θα χαλάσει ακόμη περισσότερα στις κεντρικές, δυτικές και βόρειες περιοχές με χιόνια έως και τη Λαμία, καταιγίδες σε Αττική, Εύβοια και Σποράδες.

Την Κυριακή θα επιμείνουν οι βροχές στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα και πυκνές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου