Breaking

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Μαρουσάκης: Δεν τελείωσε ο χειμώνας, έρχεται νέα ψυχρή εισβολή

 



Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη, ωστόσο, τις προσεχείς ώρες οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στην Εύβοια, τη Βοιωτία και στα βόρεια και βορειοανατολικά τμήματα της Αττικής.

«Θα επιμείνουν τα φαινόμενα από τις Σποράδες και πιο νότια, στην ανατολική και νότια Θεσσαλία, την Αττικοβοιωτία, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Αύριο όμως, μετά τις πρωινές ώρες αναμένουμε υποχώρηση των φαινομένων που θα περιοριστούν στην Κρήτη» ανέφερε ο έμπειρος μετεωρολόγος.
Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Ο κ. Μαρουσάκης προσέθεσε ότι τόσο τις βραδινές ώρες όσο και το πρωί απαιτείται προσοχή λόγω του παγετού. «Νωρίς το πρωί θα έχουμε παγετό και ίσως χιονόστρωση, στα βόρεια και βορειοανατολικά της Αττικής. Λίγο πριν το μεσημέρι θα δούμε βελτίωση όμως» προσέθεσε.

Πάντως, ερωτηθείς αν με την αποδρομή της κακοκαιρίας «Φίλιππος» τελειώνει ο χειμώνας, ο Κλέραρχος Μαρουσάκης είπε ότι «δεν τελειώνει. Θα ανέβει η θερμοκρασία τις προσεχείς ημέρες, όμως από το άλλο Σαββατοκύριακο αναμένουμε μια νέα ψυχρή εισβολή, για την οποία θα ενημερώσουμε αναλυτικά».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου