Breaking

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Μήνυμα Β.Πούτιν σε «αγγελιοφόρο» Ρ.Αμπράμοβιτς για Β.Ζελένσκι: «Πες του ότι θα τους συντρίψω»!

Αποφασισμένος να τελειώσει «μια και καλή» με την φιλο-νεοναζιστική συμμορία του Κιέβου ο Ρώσος ηγέτης

Σύμφωνα με τους Times, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν απαντώντας στην διαμεσολάβηση που επιχείρησε αυτόκλητα μεταξύ Ρωσίας και ουκρανικού καθεστώτος ο μεγαλοεπιχειρηματίας  Ρόμαν Αμπράμοβιτς και παραλαμβάνοντας ένα σημείωμα που του έστειλε ο Β.Ζελένσκι απάντησε με μία φράση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία: «Πες του ότι θα τους συντρίψω»!

Η φράση του Β.Πούτιν δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το τι θα συμβεί στην Ουκρανία: Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να υποκύψει και να προσκυνήσει ή να εξοντωθεί το φιλο-νεοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι, καμία συζήτηση μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ουκρανία που ανατράπηκε με το πραξικόπημα του 2014, καμία υποχώρηση που θα άφηνε έστω και το παραμικρό καθεστώς διαφυγής στην «συμμορία του Κιέβου», όπως την έχει αποκαλέσει και συντριβούν όλες οι προσπάθειες των υποστηρικτών του στην Δύση.

Το ραντεβού έγινε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τους προτεινόμενους όρους παύσης των επιχειρήσεων, αλλά ο Β.Πούτιν αισθάνθηκε ότι τον κορόιδευαν καθώς στο χειρόγραφο σημείωμα του Ζελένσκι δεχόταν μόνο να μην γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, να υπάρξει αποστρατικοποίηση και καθεστώς προστασίας της ρωσικής γλώσσας.

Αλλά αυτά ήταν αντικείμενα συζήτησης πριν τις 24 Φεβρουαρίου. Τώρα ο Β.Πούτιν θέλει την επιστροφή της Ουκρανίας στον εθνικό ρωσικό κορμό.


Οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες και άμαχοι στις μάχες, οι εξευτελιστικές κυρώσεις των δυτικών και οι ύβρεις των ηγετών τους στο πρόσωπό του, δεν τον αφήνουν να απαιτεί τίποτα λιγότερο. Αλλιώς θα είχε σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα και αυτό το κατανοεί άριστα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου