Breaking

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Dr Vernon Coleman : “Ήρθε η ώρα να Συλληφθούν οι Ένοχοι Γιατροί Που Χορήγησαν τα Εμβόλια Covid-19

Share

Μετάφραση: Απολλόδωρος Dr. Vernon Coleman , TheExposé

Διάβαστε το εδώ.

Τώρα που ακόμη και ορισμένα από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν το γεγονός ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι θανατηφόρα, ότι προκάλεσαν περίπου 150 δυνητικά σοβαρές παρενέργειες και ότι έχουν σκοτώσει πολλές χιλιάδες ανθρώπους, αξίζει να εξετάσουμε προσεκτικά τους γιατρούς που έκαναν τα εμβόλια.

Απο τον Dr. Vernon Coleman

Οι περισσότεροι από αυτούς τους γιατρούς έκαναν τα εμβόλια χωρίς να τους εξηγήσουν σωστά τους κινδύνους και χωρίς να παρακολουθούν σωστά τους ασθενείς, οι οποίοι άλλωστε συμμετείχαν σε ένα πείραμα.

Οι γιατροί έχουν μια μακρά, θλιβερή ιστορία πραγματοποίησης πειραμάτων σε ασθενείς. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το Πεντάγωνο δοκίμασε αέριο μουστάρδας σε Αμερικανούς στρατιώτες και στη δεκαετία του 1960, το Agent Orange δοκιμάστηκε σε αιχμαλώτους.

Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, ακόμη και ο αμερικανικός στρατός έχει δείξει πολύ μεγαλύτερη προσοχή όταν δοκιμάζει νέα προϊόντα.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στη Σερβία τη δεκαετία του 1990, το Πεντάγωνο έλαβε την άδεια του FDA προτού προσφέρει στα στρατεύματα ένα πειραματικό εμβόλιο κατά της εγκεφαλίτιδας που προκαλείται από τσιμπούρια. Το εμβόλιο δόθηκε μόνο στους στρατιώτες που το ήθελαν.

Κάθε νέο εμβόλιο που έχει παραχθεί έχει δοκιμαστεί (αν και συνήθως όχι επαρκώς) και τα άτομα που έλαβαν μέρος στις δοκιμές έχουν πάντα ενημερωθεί για τις πιθανές παρενέργειες – και τους είπαν ότι έπαιρναν μέρος σε ένα πείραμα.

Όλα αυτά άλλαξαν με τα εμβόλια Covid-19.

Αυτά τα εμβόλια ήταν, και εξακολουθούν να είναι, πειραματικά.

Οι ασθενείς θα έπρεπε να είχαν προειδοποιηθεί ότι τα εμβόλια ήταν πειραματικά και να είχαν ενημερωθεί για όλες τις πιθανές παρενέργειες.

Οι κίνδυνοι των εμβολίων Covid-19 ήταν καλά τεκμηριωμένοι το 2020. Έκανα αρκετά βίντεο στα οποία εξηγούσα ακριβώς ποιοι ήταν οι κίνδυνοι. Ανέφερα τη μυοκαρδίτιδα και τα αιματολογικά προβλήματα ως οριστικούς κινδύνους.

Ακολουθούν σύνδεσμοι για δύο από τα προειδοποιητικά βίντεο που έκανα:

“Πιθανές παρενέργειες του εμβολίου Covid-19” – έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2020

‘Επείγοντα νέα σχετικά με το εμβόλιο covid-19’ – έγινε στις 20 Δεκεμβρίου 2020

Αλλά οι περισσότεροι γιατροί αγνόησαν τα στοιχεία και απογοήτευσαν τους ασθενείς τους με τρεις τρόπους.

Πρώτον, απέτυχαν να προειδοποιήσουν τους ασθενείς ότι έπαιρναν μέρος σε ένα πείραμα.

Δεύτερον, απέτυχαν να προειδοποιήσουν τους ασθενείς για τους πιθανούς κινδύνους. Οι ασθενείς πρέπει πάντα να ενημερώνονται για τους κινδύνους – διαφορετικά δεν μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους μετά από ενημέρωση για να τους κάνουν ενέσεις ή να τους χορηγήσουν θεραπεία. Κανένας χειρουργός δεν θα χειρουργήσει έναν ασθενή χωρίς τη συγκατάθεσή του. Κανένας γιατρός δεν πρέπει να κάνει εμβόλιο οποιουδήποτε είδους χωρίς να έχει λάβει τη συγκατάθεσή του μετά από ενημέρωση. Όμως οι γιατροί δεν ενημέρωσαν τους ασθενείς τους για τους κινδύνους. Και δεν έλαβαν την κατάλληλη συγκατάθεση. Παραβίαζαν τους ιατρικούς κανόνες και παραβίαζαν το νόμο.

Τρίτον, οι γιατροί απέτυχαν να παρακολουθήσουν τους ασθενείς τους μετά τον εμβολιασμό τους. Για ένα διάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο οι ασθενείς που είχαν δεχθεί το τσίμπημα έλεγαν να περιμένουν 15 λεπτά πριν φύγουν σε περίπτωση που είχαν αντιδράσει σε αναφυλακτικό σοκ. Αλλά τελικά ακόμη και αυτό εγκαταλείφθηκε. Δεν έγινε καμία μακροχρόνια παρακολούθηση. Οι γιατροί δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι σκότωναν και τραυμάτιζαν χιλιάδες ασθενείς.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2021 -πριν από ένα χρόνο- έφτιαξα ένα βίντεο με τίτλο “Γιατροί και νοσηλευτές που δίνουν το εμβόλιο Covid-19 θα δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου”.

Πατήστε το σύνδεσμο τώρα αν θέλετε να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι θανατηφόρα και απίστευτα επικίνδυνα. Δεν είναι υπερβολή να τα χαρακτηρίσουμε ως δηλητήρια.
Οι γιατροί που έδωσαν ή συνέστησαν τα εμβόλια covid-19 πρέπει να αναφερθούν στον φορέα αδειοδότησής τους (στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο) και να χάσουν τις άδειές τους.

Και αυτοί οι γιατροί θα πρέπει να συλληφθούν, να δικαστούν και να φυλακιστούν.
Δωροδοκούμενοι με τεράστιες αμοιβές, απογοήτευσαν τους ασθενείς τους, απογοήτευσαν το επάγγελμα και απογοήτευσαν την κοινωνία.

Δικτυογραφία :

Dr Vernon Coleman: ‘It’s time to arrest the guilty Doctors who gave the covid-19 Vaccines’ – The Expose

dailyexpose.uk
skeftomasteellhnika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου