Breaking

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Dr Τρόμος! «Να μην κυκλοφορούν ελεύθερα οι ανεμβολίαστοι»

Share

Την ώρα που οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης καταργούν η μία μετά την άλλη τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κάνει come back με νέο παραλήρημα.

Ο υπέρμαχος των προστίμων και του διχασμού της κοινωνίας, ο οποίος στο παρελθόν έφτασε στο σημείο να ζητήσει μέχρι και… φυλακή για όσους δεν εμβολιάζονται, καταπατώντας κάθε έννοια της δημοκρατίας, τώρα επέστρεψε ζητώντας να αποκλειστούν από κάθε δραστηριότητα οι ανεμβολίαστοι.

Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για το ενδεχόμενο κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ο Βασιλακόπουλος ζητά να διατηρηθεί, παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχτεί περίτρανα από άπειρες επιστημονικές μελέτες ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, νοσούν και μάλιστα καταλήγουν στις ΜΕΘ!

«Λάθος να κυκλοφορούν ελεύθερα» είπε για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, και ζήτησε «να μην καταργηθεί το πιστοποιητικό» σχολιάζοντας λανθασμένη την πρόταση του Γκίκα Μαγιορκίνη για την κατάργηση των πιστοποιητικών.

Μάλιστα, ο Δρ. Τρόμος έφτασε στο σημείο να κάνει και πολιτική ανάλυση, αναφέροντας ότι εάν έρθει η κατάργηση θα γίνουν… εκλογές: «μου θυμίζει περισσότερο ότι πλησιάζουν εκλογές αν γίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν πρέπει να ναι κανείς δυσαρεστημένος στη χώρα μας» ανέφερε.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου