Breaking

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Παραλήρημα Α.Γεωργιάδη: «Δεν μειώνουμε τον φόρο στα καύσιμα γιατί θα κερδίσουν όσοι έχουν Porsche»

 

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα επιδόθηκε ο υπουργός Ανάτπυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η  μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, θα ευνοήσει αυτούς που έχουν Porsche! 

Ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε ξαφνικά ως «προστάτης» των φτωχών και απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ που ζητά μείωση του φόρου στα καύσιμα και είπε:

«Είστε μονίμως με τους πλουσίους, είναι για να κερδίσει ο κάτοχος της Cayenne περισσότερα από τον φτωχό. Εμείς θα στηρίξουμε τον φτωχό. Ο φτωχός θα πάρει το επίδομα και θα βγάλει τον μήνα του. Δώστε τα λεφτά στις Porsche και στις Jaguar».

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση του φόρου κατανάλωσης τον καθιστά μη αριστερό κόμμα. Δεν είναι αριστερό αυτό που λένε, είναι καραγκαγκά δεξιό», είπε επίσης ο Α.Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, που δήλωνε στη Βουλή πως αν μειώσουμε το φόρο στα καύσιμα θα μπούμε σε μνημόνιο, δεν δίστασε να ισχυριστεί πως «η αύξηση στις τιμές έχει έρθει από τον Νοέμβριο γιατί οι αγορές προεξοφλούσαν την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία και ανέβαζαν τις τιμές. Το ελληνικό νοικοκυριό πληρώνει τον πόλεμο που κάνει ο Πούτιν». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου