Breaking

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Δεν…έπιασε το κόλπο με τους μισθούς! ΟΡΓΗ για τον Μητσοτάκη! Το ΒΙΝΤΕΟ του 2011 που “ξεθάφτηκε” και προκάλεσε ΣΑΛΟ

Share

Τα δύο χρόνια ΚΟΡΩΝΟΧΟΥΝΤΑΣ και η υπόσχεση για νέο γύρο από…Σεπτέμβριο χαντάκωσαν την κυβέρνηση.

Δίχως αμφιβολία είχε ποντάρει πολλά το Μαξίμου στην επικείμενη αύξηση του κατώτατου μισθού που ανακοινώθηκε σκοπίμως από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Τα επιπλέον “35 ευρώ” (τα 50 είναι μικτά και τα 15€ πάνε στο ΙΚΑ) στις τσέπες 650.000 περίπου εργοζομένων ήταν μία -ίσως η πρώτη- προεκλογικού τύπου παροχή από την κυβέρνηση, την ώρα που την ελληνική οικονομία αποτελειώνουν οι αυτοκτονικές πολιτικές στην ενέργεια (π.χ. απολιγνιτοποίηση).
Η αύξηση του κατώτατου μισθού όχι μόνο δεν καλωσορίστηκε από την πλειοψηφία των πολιτών, αλλά ακολούθησε “άγριο κράξιμο” στα social media.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για υποκρισία, τη στιγμή που αναμένονται νέες ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και καύσιμα, ενώ άλλοι έκαναν πιο…ενοχλητική δουλειά, “ξεθάβοντας” βίντεο από παλιά!

Συγκεκριμένα από το φθινόπωρο του 2011, όταν η ΝΔ ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση και έχοντας ήδη προηγηθεί το πρώτο σκληρό μνημόνιο (που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ).

Το βίντεο με τον βουλευτή τότε, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δίνει συνέντευξη στο Alter και να μιλάει για το ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει με 800 ευρώ (πόσο μάλλον λίγο κάτω από 600 που είναι οι καθαρές αποδοχές του κατώτατου μισθού σήμερα), προκάλεσε χαμό στα social media:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου