Breaking


Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Ρωσία: «Περιμένουμε δυτική ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ στην Ουκρανία με χρήση ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ»! Τα 3 ΣΕΝΑΡΙΑ

Share

Ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν και προειδοποιούν τον πλανήτη.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας διαθέτει πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία προκλήσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προκειμένου να κατηγορήσει τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις για χρήση χημικών, βιολογικών ή τακτικών πυρηνικών όπλων.

Κατά τη Μόσχα το σχέδιο αυτό έχει ήδη αναπτυχθεί και αντιπροσωπεύει μια απάντηση στην επιτυχία της Ρωσίας στη διεξαγωγή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Δεν αποκλείεται επίσης αυτού του είδους το χτύπημα (που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στις περιοχές που ελέγχουν σήμερα οι Ρώσοι) να προκαλέσει ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ κλιμακώνοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Μόνο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο ανώτεροι αξιωματούχοι των δυτικών χωρών έκαναν τακτικές προκλητικές «προειδοποιητικές» δηλώσεις. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προπαγανδίζουν τα σημεία για τη δυνατότητα χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής από τη Ρωσία», σημειώνουν ρωσικές πηγές.

Ιδού κάποια από τα δυτικά τσιράκια των διεθνιστών που προετοιμάζουν το έδαφος για δήθεν ρωσικά εγκλήματα πολέμου:

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έχει καταλήξει στα εξής πολύ σημαντικά:

«Σχεδιάστηκαν (από τις ΗΠΑ) τρία σενάρια για να κατηγορηθεί η Ρωσία:

Το 1ο ΣΕΝΑΡΙΟ αφορά ένα «σκηνοθετημένο περιστατικό» που είναι το πιο πιθανό.

▫️Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια πραγματική χρήση χημικών και βιολογικών όπλων που θα προκαλούσαν θανάτους στον πληθυσμό ή την πραγματοποίηση «δολιοφθορών» υποτίθεται από τη Ρωσία στις εγκαταστάσεις της Ουκρανίας που εμπλέκονται στην ανάπτυξη εξαρτημάτων για όπλα μαζικής καταστροφής.

▫️Το παραπάνω σενάριο μπορεί να εφαρμοστεί στις χημικές και βιολογικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Χάρκοβο και το Κίεβο.

▫️Επίσης, ενδέχεται να υπάρξει πρόκληση στις εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας: πάνω από όλα, θα μπορούσε να αναφέρεται στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye που ελέγχεται από τη Ρωσική Ομοσπονδία. Στις 21 Απριλίου, μια συνοδεία 10 μηχανοκίνητων οχημάτων που μετέφερε επικίνδυνα εμπορεύματα στον πυρηνικό σταθμό σταμάτησε και στράφηκε προς το Zaporozhye.

Επιπλέον, η ηγεσία της Ουκρανίας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χτυπήσει την εγκατάσταση αποθήκευσης ραδιενεργών αποβλήτων στο πρώην χημικό εργοστάσιο Pridneprovsky στο χωριό Kamenskoye στην περιοχή Dnipropetrovsk.

▫️Το 2ο ΣΕΝΑΡΙΟ αναφέρεται σε μια «μέγιστη συγκαλυμμένη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής σε μικρή έκταση».

▫️Αυτό το σενάριο κανονικά θα αφορούσε το εργοστάσιο ‘Azovstal’. Αλλά η εντολή του Ανώτατου Διοικητή (Πούτιν) να ακυρώσει την επίθεση στη βιομηχανική ζώνη έχει ματαιώσει τα σχέδια του Αμερικανικού Πενταγώνου.
▫️Το 3ο ΣΕΝΑΡΙΟ (και λιγότερο πιθανό) αφορά τη «φανερή χρήση όπλων μαζικής καταστροφής σε περιοχή μάχης» σε περίπτωση αποτυχίας χρήσης συμβατικού οπλισμού στη ζώνη μάχης.

Η σταδιακή χρήση ΟΜΚ(Όπλων Μαζικής Καταστροφής) έχει στόχο να κατηγορήσει τη Ρωσία για χρήση απαγορευμένων όπλων με την επακόλουθη εφαρμογή του λεγόμενου «συριακού σεναρίου», στο οποίο το κράτος υπόκειται σε οικονομική και πολιτική απομόνωση, καθώς και αποκλεισμό από διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του ΟΗΕ. Συμβούλιο Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα όσα συμπληρώνει πολύ εύστοχα το ρωσικό ΥΠΑΜ:

«Ένας πιθανός τρόπος για να ευδοκιμήσει το δυτικό σχέδιο είναι να ασκηθεί πίεση στις χώρες που είναι πιστές και φιλικές προς τη Ρωσική Ομοσπονδία, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας και της Κίνας, για να τις υποχρεώσουν να
επιβάλουν κυρώσεις στη χώρα μας.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία κατέστρεψε ολοσχερώς το χημικό της οπλοστάσιο στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, κάτι που επιβεβαιώνεται από πιστοποιητικό του ΟΑΧΟ (Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων).

Με τη σειρά τους, οι Ηνωμένες Πολιτείες, με το ισχυρό χρηματοοικονομικό, οικονομικό και τεχνικό δυναμικό τους, είναι η μόνη χώρα συμβαλλόμενο μέρος στη Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα που εξακολουθεί να διαθέτει ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο παραγόντων χημικού πολέμου (672,5 τόνοι)».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου