Breaking

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΦΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ! Ο Ε.Μ.Α ΜΕΤΡΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ 40.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (0,1%-0,5%)!

Share

Aκούστε από το ως το 8.15” ως το 27.10” όσα είπε στον Γεράσιμο Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ο γιατρός Παναγιώτης Παπαγιαννάκης.

Κατά παρέκκλιση του συντάγματος και του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα «καρατόμησαν» εργασιακά χιλιάδες υγειονομικούς! Τους εξεδίωξαν από την εργασία τους καταπατώντας φασιστικά τα πάντα! Τώρα μάλιστα, δεν φτάνει που τους έχουν στείλει στην ασιτία, τους διώκουν και με μηνύσεις-και μάλιστα επιστήμονες γιατρούς που έχουν καταθέσει μελέτες για τις υποκαταγραφές των παρενεργειών που γίνονται από τα εμβόλια covid.

O κ. Παναγιώτης Παπαγιαννάκης ο οποίος έχει συγγράψει ολόκληρη μελέτη εκατοντάδων σελίδων είναι ένα από τα θύματα του ιδιότυπου και πρωτοφανούς αυτού διωγμού της Πολιτείας. Τονίζει μάλιστα στον Γεράσιμο Βραχιολίδη ότι οι υγειονομικοί ανεμβολίαστοι αποτελούν τα πρώτα θύματα, αλλά δεν θα είναι τα μόνο που θα έχουν υποστεί τις συνέπειες των φασιστικών κυβερνητικών αποφάσεων. Και ο υπόλοιπος λαός θα υποστεί τα ίδια μια και έρχεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός από τον Σεπτέμβριο για όλους! Έχουν πάρει τις αποφάσεις του, τα έχουν ψηφίσει όλα και στην ΕΕ και εδώ στην Ελλάδα.

indobserver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου