Breaking

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Τουρκία: «Ο Ε.Μακρόν άφησε 50 Γάλλους αξιωματικούς να πεθάνουν στο Azovstal»!

«Ο άνθρωπος του ΝΑΤΟ έστειλε τους Γάλλους στο θάνατο»

Μια σοβαρότατη καταγγελία για τον Εμάνουελ Μακρόν, έκανε το τουρκικό κόμμα Vatan Partisi, σύμφωνα με το οποίο ο Γάλλος πρόεδρος άφησε 50 αξιωματικούς να πεθάνουν στην Μαριούπολη! 

Τόσο το πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Aydinlik της 22ας Απριλίου 2022, με μια δήλωση του προέδρου του Vatan, Ντογού Πέριντσεκ, όσο και ένα διαδικτυακό άρθρο στην Aydinlik από τον Οζγκούρ Μπουρσαλί, ΓΓ του Vatan, κάνουν αναφορά σε αυτή την καταγγελία.

«Οι 50 υψηλόβαθμοι Γάλλοι στρατιώτες είναι μεταξύ των 2.000 Ουκρανών που έχουν περιχαρακωθεί στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη, που πολιορκείται από τους Ρώσους», γράφει στο άρθρο.

Διαβεβαιώνοντας ότι οι πληροφορίες τους προέρχονται από «το ρωσικό κράτος» και οι δύο «επιβεβαίωσαν» ότι ο Εμανουέλ Μακρόν «διέταξε αυτούς τους στρατιώτες να μην παραδοθούν και να προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν τη δημιουργία ενός ανθρωπιστικού διαδρόμου με τον Πούτιν», προκειμένου, όπως ανέφερε η τουρκική εφημερίδα, να κερδίσει χρόνο για να εξασφαλίσει την επανεκλογή στο δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών.

Ο Μπουρσαλί φτάνει μάλιστα στο σημείο να περιγράψει τον Γάλλο πρόεδρο ως «τον άνθρωπο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, τον άνθρωπο του ΝΑΤΟ, τον δικτάτορα των μεγάλων γαλλικών μονοπωλίων, [που] έστειλε Γάλλους στρατιώτες στο θάνατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου