Breaking

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Σκυλιά κατασπάραξαν 72χρονο στη Φθιώτιδα

Σκυλιά κατασπάραξαν 72χρονο

Share

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται ο άτυχος 72χρονος από την Ελάτεια της Φθιώτιδας, τον οποίο κατασπάραξαν δυο σκυλιά στο δρόμο. Ο ηλικιωμένος άντρας, όπως κάθε μέρα, έβγαλε βόλτα το σκυλάκι του. Ωστόσο, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής δέχτηκε άγρια επίθεση από δυο μεγαλόσωμα σκυλιά, τα οποία όρμηξαν τόσο σε αυτόν όσο και στο σκυλάκι του.

Το ένα εκ των δυο σκυλιά κατασπάραξε το μικρό σκυλάκι της οικογένειας, το οποίο νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο στην Αμφίκλεια με βαριά τραύματα και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Το άλλο σκυλί επιτέθηκε στον 72χρονο, ο οποίος κατά την επίθεση έπεσε πίσω, χτυπώντας το κεφάλι του ενώ ταυτόχρονα έσπασε και το ισχίο του. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε επειγόντως στο ΓΝ Λαμίας προκειμένου να χειρουργηθεί το πόδι του και να νοσηλευτεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλουν ότι τα δυο μεγαλόσωμα σκυλιά τα έχει εγκαταλείψει ο ιδιοκτήτης τους πριν καιρό – ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στην Ελάτεια – και ότι σπέρνουν το φόβο σε όποια γειτονιά βρίσκονται, καθώς ψάχνουν για τροφή με πλέον βίαιο τρόπο.

Πηγή: Gobeawesome

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου