Breaking

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Τα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Τάνια Τρύπη – Η πραγματική της ηλικία, η τραγωδία με τον πρώτο άνδρα της και το πολύκροτο διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Καζάκο

Τάνια Τρύπη

Η Τάνια Τρύπη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής και πολλές συνεργασίες.

Φέτος την απολαμβάνουμε στην παράσταση «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός» μαζί με τον Χάρη Ρώμα, ενώ την βλέπουμε και στην κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy».

Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνη…

Ηλικία
Η Τάνια Τρύπη γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1969 και είναι 52 ετών. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Μαίρης Βογιατζή Τράγκα». Επίσης σπούδασε κλασσικό τραγούδι με δάσκαλο τον Τζων Μοδινό και κλασσικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό, με τους Γιάννη Μέτση και Καίη Χόλντεν

Η καριέρα της ξεκίνησε, όταν μόλις 12 ετών έπαιξε στο μιούζικαλ «Άννυ» στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Κηποθέατρο Αλίκη.

Ο θάνατος του πρώτου συζύγου της
Η ηθοποιός από το 1993 μέχρι το 1997 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία και μάνατζερ των Beatles, Αλέξη Μάρδα. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Μαρίνα που ήρθε στον κόσμο το 1994 και είναι σήμερα 27 χρονών.

Ο γάμος τους, όμως, δεν κράτησε πολύ, ενώ το διαζύγιο τους ήταν βελούδινο για χάρη της κόρης τους Μαρίνας, που ήταν και η βασική τους προτεραιότητα. Μετά από αρκετά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της:«Ο Αλέξης ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, μιας και μαζί αποκτήσαμε τη Μαρίνα μας. Ήταν ένα τεράστιο σοκ ο αιφνίδιος θάνατος του. Στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγε έτσι ξαφνικά… Όταν θυμόμαστε τους ανθρώπους με αγάπη, η ψυχούλα τους ταξιδεύει καλύτερα. Και τον Αλέξη τον θυμάμαι με πολλή αγάπη, η ψυχούλα του ταξιδεύει με πολλή αγάπη. Κρατάω μόνο τα καλά από όσα ζήσαμε. Υπήρξε άντρας μου, κάναμε ένα παιδί μαζί. Όταν με πήραν τηλέφωνο, μου κόπηκαν τα πόδια… Πάγωσα ολόκληρη και έπρεπε να πάρω τη μικρή να την ενημερώσω. Ήταν τόσο δύσκολο!».
Το διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Καζάκο
Η Τάνια Τρύπη με τον Κωνσταντίνο Καζάκο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1999, όμως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους το 2007, έχοντας αποκτήσει μια κόρη την Τζένη, η οποία είναι σήμερα 21 χρονών, η οποία και ακολουθεί τα βήματα τους.

«Δεν σκοτωθήκαμε κιόλας. Χωρίσαμε, αγαπώντας ο ένας τον άλλον. Δεν είναι ότι σκοτωθήκαμε. Καθόλου γρήγορα, έγινε όπως έπρεπε να γίνει. Έχουμε πολύ καλή χημεία. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε πολύ καλή προσωπική σχέση, θα ταιριάζαμε επαγγελματικά. Και το αντίθετο. Έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας, λειτουργούμε πάρα πολύ καλά ο ένας με τον άλλον και έχουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη», είχε δηλώσει για τον χωρισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου