Breaking

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Κατερινόπουλος: Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις- ΔΕΚΑ άτομα μπλεγμένα στις δολοφονίες

Πάτρα 3 παιδιά – εξελίξεις: Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος υποστήριξε πως τα άτομα που είναι μπλεγμένα στις δολοφονίες των παιδιών, στην Πάτρα φτάνουν ακόμα και τα 10 στον αριθμό…

Ειδικότερα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» και θα δημοσιευθεί την Κυριακή (10/4) θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση, μιλώντας για εμπλοκή-με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- συνολικά 10 ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε την πεποίθηση του πως άτομα μπλεγμένα στις δολοφονίες στη Πάτρα φτάνουν στα 10 τον αριθμό.

Ειδικότερα, ο κ. Κατερινόπουλος εκτιµά ότι πολλά πρόσωπα έχουν µε τον ένα ή τον άλλον τρόπο κάποια σχέση µε αυτό το φρικαλέο έγκληµα.

Ότι τα πρόσωπα είναι πολλά, σχεδόν καµιά δεκαριά. Και ότι µε την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγµός αποκαλύψεων»

Παράλληλα, ο κ. Κατερινόπουλος αποκάλυψε πως η στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της.

«Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις – Έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς;»
Eξάλλου, ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας για την τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα την Παρασκευή 8 Απριλίου, υποστήριξε πως «οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.  Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς».
Αναφερόμενος, μάλιστα, στον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, τόνισε πως «η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρια όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

/thecaller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου