Breaking

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Κρήτη | Εντοπίστηκαν νεκροί με διαφορά λίγης ώρας σε διπλανά χωριά

Share

Δύο νέοι αδόκητοι και απροσδόκητοι θάνατοι καταγράφηκαν στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (8/4) εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του άνδρας ηλικίας 56 ετών.

Οικεία του πρόσωπα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου έσπευσαν στο χωριό Καμάρες της Μεσσαράς ωστόσο ήταν ήδη αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια στον άτυχο άνδρα καθώς είχε ήδη καταλήξει.

Λίγη ώρα αργότερα και πάλι στη Μεσσαρά και συγκεκριμένα στο χωριό Ζαρός ένας άνδρας ηλικίας 57 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από οικεία του πρόσωπα. Και σε αυτή την περίπτωση οι διασώστες του ΕΚΑΒ απλώς διαπίστωσαν το θάνατο του χωρίς να είναι σε θέση να προσφέρουν βοήθεια.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να γίνει η νεκροψία/ νεκροτομή η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου των δύο ανδρών. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο 56χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Σε κάθε περίπτωση τόσο τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων όσο και η έρευνα της Αστυνομίας θα εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο άνδρες στη Μεσσαρα.

cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου