Breaking

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

“ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΠΑ- ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ”. ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

galloi

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: ξένοι μισθοφόροι έχουν παγιδευθεί στη Μαριούπολη. Σε 8 γλώσσες ( ρώσικη, ουκρανική+ άλλες 6 κυρίως ευρωπαϊκές) γίνονται οι διαπραγματεύσεις! Λεύτερο το 98% της πόλης! Καταδρομείς από το Navy Seals (ΗΠΑ) και το SBS (Special Boat Service-British Royal Navy) προσπάθησαν ανεπιτυχώς αυτή τη φορά από θαλάσσης να εκκενώσουν υψηλόβαθμους πράκτορες από χώρες ΝΑΤΟ και ηγέτες Azov. reseauinternational εμπλέκεται η Ελλάδα σε διαμεσολάβηση γι απομάκρυνση ΝΑΤΟικών πρακτόρων από Μαριούπολη!!

Τα δεδομένα ραδιοπαρακολούθησης δείχνουν ότι ξένοι μισθοφόροι εξακολουθούν να παραμένουν στο έδαφος της Μαριούπολης, οι διαπραγματεύσεις γίνονται στον αέρα σε 8 γλώσσες, σε άλλες 6 εκτός της ρωσικής κι ουκρανικής και κυρίως ευρωπαϊκές αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, έκανε αναφορά για ξένους μισθοφόρους που έχουν αποκλειστεί στη Μαριούπολη.

Σημείωσε ότι «ένας σημαντικός αριθμός ξένων μισθοφόρων» βρίσκεται στη Μαριούπολη, όπως αποδεικνύεται από ραδιο-υποκλοπές των επικοινωνιών. Εκτός από τα ρωσικά και τα ουκρανικά, τα μέρη διαπραγματεύονται σε έξι ξένες γλώσσες.

«Τώρα οι υπερασπιστές των λεγόμενων «ευρωπαϊκών αξιών» είναι αποκλεισμένοι στην πόλη,είναι ξένοι μισθοφόροι. Έφτασαν για να σκοτώσουν τους Σλάβους για αμερικανικά δολάρια, κρυμμένοι πίσω από μια «ανθρώπινη ασπίδα αμάχων», αναφέρει το μήνυμα.Η κοινή γνώμη στη Ρωσία με μηνύματά πολιτών ζητά να μην τους δοθεί η δυνατότητα ν΄αποδράσουν αλλά να λογοδοτήσουν για εγκλήματα τους κατά Ρώσων.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ανακοίνωσε ότι η Μαριούπολη είναι αυτή τη στιγμή απελευθερωμένη κατά 98%.

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να διεξαγάγει στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία ως απάντηση σε αίτημα για βοήθεια από τους επικεφαλής των LPR και DPR.

Η απόφαση διεξαγωγής της επιχείρησης ήταν η αφορμή για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους.

Καταδρομείς από το Navy Seals (Ηνωμένες Πολιτείες) και το SBS (Special Boat Service-British Royal Navy) προσπάθησαν να εκκενώσουν υψηλόβαθμους πράκτορες από χώρες του ΝΑΤΟ και ηγέτες της Ταξιαρχίας Azov. Αυτές οι επιχειρησιακές προσπάθειες για την απομάκρυνση ξένων στρατιωτικών συμβούλων από το Azov υποδεικνύουν το επίπεδο σπουδαιότητας των ανθρώπων που είναι αποσπασμένοι στη διοίκηση του Azov.

Το πλοίο διοίκησης Donbas (project 304, κωδικός ΝΑΤΟ: Amur) του Ουκρανικού Ναυτικού, ένα πρώην σοβιετικό πλοίο που κατασκευάστηκε στην Πολωνία το 1969. Καταλήφθηκε από το Ρωσικό Ναυτικό στις 17/04/2014 και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ουκρανία για ζημιά από πυρκαγιά στην Οδησσό τον Σεπτέμβριο του 2016. Απεικονίστηκε παραπάνω στις 06/04/2022 λίγο μετά την απόπειρα από κοινού ειδικών κομάντο Navy Seals (ΗΠΑ) και SBS (Ειδική Υπηρεσία Σκάφους-Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό) να το καταλάβουν κατά τη διάρκεια μιας πολύ τολμηρής ναυτικής επιχείρησης με στόχο να εκκενώσουν ανθρώπους πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος από το λιμάνι της Μαριούπολης.

Αυτή η εξαιρετικά απερίσκεπτη ειδική επιχείρηση εκμεταλλεύτηκε την απουσία ρωσικής ναυτικής κάλυψης από τη Μαριούπολη για να στείλει κομάντος από τη θάλασσα.Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν από τσετσενικές πηγές, οι ξένοι κομάντος βρίσκονταν σε ταχύπλοα αλλά άλλοι βρίσκονταν ήδη στο πλοίο Donbas και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούσαν ειδικά μίνι υποβρύχια. Αυτή η πολλοστή επιχείρηση εκκένωσης υψηλόβαθμων πρακτόρων από χώρες του ΝΑΤΟ και ηγετών της ταξιαρχίας του Αζόφ οδήγησε σε σφοδρότατη μάχη με μονάδες ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας της Τσετσενίας κατά την οποία το πλοίο χτυπήθηκε από οβίδες όλμων. Όπως και οι άλλες δύο προηγούμενες επιχειρήσεις εκκένωσης με ελικόπτερα, αυτή η αμφίβια επιχείρηση τέθηκε υπό έλεγχο.

Αυτές οι υπεράνθρωπες και τολμηρές επιχειρησιακές προσπάθειες για την εκδίωξη ξένων στρατιωτικών συμβούλων από το Αζόφ έρχονται μετά από έντονες διπλωματικές προσπάθειες που εμπλέκονται η Τουρκία και η Ελλάδα ως διαμεσολαβητές με τη Μόσχα και υποδεικνύουν το επίπεδο σημασίας των αποσπασμένων ατόμων στη διοίκηση της ταξιαρχίας. Ποιους κρύβουν αυτοί οι άνδρες στη Μαριούπολη, τους οποίους καταδιώκουν οι Τσετσένοι, και τι έκαναν σε αυτή την πόλη;reseauinternational. Το ΥΠΕΞ είναι σε θέση να διαψεύσει αυτή την πληροφορία;;

galloi1

Στη φωτό Γάλλοι Λεγεωνάριοι που πήγαν στα ρώσικα σύνορα να πολεμήσουν κατά Ρωσίας για λογαριασμό ΝΑΤΟ-ΗΠΑ.

Πηγή: dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου