Breaking

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της χωρίς τη μάσκα

 Σάββατο, 30 Απριλίου 2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της χωρίς τη μάσκαΝέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η 36χρονη πλέον Ιωάννα, με τη δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής της που την χαρακτηρίζει, αποφάσισε να δείξει μέσα από την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη το πρόσωπό της, χωρίς να φοράει την προστατευτική μάσκα, παρουσιάζοντας τα σημάδια που της άφησε η δολοφονική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020.

Μετά την προβολή της εκπομπής, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνέντευξη λέγοντας πως τα γυρίσματα κράτησαν μήνες, καταγράφοντας τα χειρουργεία της, τις θεραπείες αλλά και τα θεραπευτικά μασάζ: «Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης».

Νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της Ιωάννας

Μέσω του pod.gr έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, από τις καθημερινές της δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα, όπου την δείχνει να αθλείται και να συνεχίζει με θάρρος και δύναμη τη ζωή της.

22


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου