Breaking

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Άλλος άνθρωπος η Νατάσα Θεοδωρίδου: Έτσι ήταν πριν της κάνει την πλαστική στο πηγούνι ο Φουστάνος

theodoridou

Πολλές είναι οι γυναίκες της ελληνικής showbiz που για αισθητικούς λόγους αποφάσισαν να κάνουν πλαστική. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια μάλιστα, ήταν παντρεμένη με έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους πλαστικούς χειρούργους στη χώρα, τον Ανδρέα Φουστάνο.

Φήμες και δημοσιεύματα την θέλουν να έχει κάνει αρκετές πλαστικές στο πρόσωπο της, χωρίς ωστόσο η ίδια να τις έχει επιβεβαιώσει. Η πρώτη φορά που είχε μιλήσει ανοιχτά για τα “πειράγματα” ήταν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Είμαι 50 ετών και λέω την ηλικία μου γιατί δεν με ενοχλεί, έχουν μεγαλώσει οι κόρες μου, έχω ζήσει γεμάτα χρόνια, από όλες τις απόψεις. Η σχέση μου με τον χρόνο είναι καλή, καλά τα πήγαμε», είχε αναφέρει.

«Είναι αστικός μύθος και γελάνε κάποιοι μαζί μας για το ότι ήμουν παντρεμένη με πλαστικό. Τις αισθητικές επεμβάσεις τις χρησιμοποιώ και εγώ. Αν και εφόσον σου δίνει χαρά και υποβοηθά να μην φαίνεσαι κουρασμένη και δεν αγγίζει τα όρια της υπερβολής, να υπάρχει μέτρο δηλαδή, είμαι υπέρ», συνέχισε.

Μια λοιπόν από τις πλαστικές που λέγεται πως έχει κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι αυτή στο πηγούνι της. Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.

Έτσι ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου πριν τις πλαστικές

plastiki_theodoridou

theodoridou_plastiki_sto_pigouni plastikes_theodorifou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου