Breaking

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Τα εμβόλια προκαλούν τις Οξείες Ηπατίτιδες στα παιδιά. Μια συγκλονιστική επιστημονική αποκάλυψη που θα συγκλονίσει τον κόσμο.

Share

Του Δημ. Αντωνίου, ιατρός, PhD(Hon), FRCS, 6939364918

Μεταξύ των άλλων, ασυνήθιστων ασθενειών που παρουσιάστηκαν-όλως τυχαίως κατά τους ιεροκήρυκες του θανάτου- κατά την διάρκεια των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού (εγκεφαλικές και περιφερικές θρομβώσεις, περικαρδίτιδες, παραλύσεις, καρδιακές ανακοπές κλπ) σε προηγουμένως υγιέστατους ανθρώπους-πριν δύο μήνες παρουσιάστηκε, και πάλι όλως τυχαίως!, μια ανεξήγητη? μορφή ηπατίτιδας στα παιδιά, η οποία μάλιστα ήταν τόσο σοβαρή ώστε οδήγησε στην χρεία μεταμόσχευσης ήπατος στο 10% των παιδιών αυτών, ένας αριθμός τεράστιος αυτοτελώς, ενώ το 50% εξ` αυτών δεν θα υπάρχουν σε δύο χρόνια και τα υπόλοιπα θα είναι ουσιαστικά ανάπηρα. Η ηπατίτιδα αυτή παρουσιάστηκε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ-κατά τους ιεροκήρυκες του θανάτου- μετά λίγους μήνες από τον εγκληματικό εμβολιασμό των παιδιών, με συνεργούς και συνυπαιτίους και τους γονείς των.

Κι είναι επίσης ανεξήγητο? το γεγονός της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ εμφάνισης της οξείας ηπατίτιδας ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…γιατί έγινε αυτό? Μα γιατί υπάρχει ένας κοινός παγκόσμιος νέος υγειονομικός παράγοντας κινδύνου…και ποιος είναι αυτός?…ΜΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Και προκαλεί τραγικό γέλιο, ο ισχυρισμός ότι η ιατρική κοινότητα ΔΕΝ μπορεί εδώ και δύο μήνες να βρεί το αίτιο της ηπατίτιδας αυτής!,.

Είναι σίγουρο ότι το ξέρουν κι απλά- υποθέτω- δεν ξέρουν πώς να το πλασάρουν στον κόσμο, επειδή προφανώς το αίτιο σχετίζεται άμεσα με τα εμβόλια, παρά μόνο τελευταία αρχίζουν αν ψελλίζουν ότι το αίτιο είναι «κάποιος συνηθισμένος ΑΔΕΝΟΪΟΣ»!!…ελπίζοντας ότι απευθύνονται σε ηλιθίους αδαείς πολίτες που δεν ξέρουν ότι αυτό που λένε συνιστά ΟΜΟΛΟΓΙΑ της άμεσης σχέσης των εμβολίων και της ηπατίτιδας…κι εδώ βέβαια θα συμφωνήσω ότι-τουλάχιστον στην Ελλάδα- πράγματι απευθύνονται σε έναν πνευματικά και ηθικά νεκρό λαό.

ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ

Τα παρακάτω στοιχεία που παραθέτω, αναφέρονται ΡΗΤΑ στα επίσημα έγγραφα των αντίστοιχων φαρμακευτικών εταιρειών καθώς και το 100σελιδο έγγραφο του FDA (του Αμερικάνικου ΕΟΦ), τα οποία περιλαμβάνονται ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ στις σελ.148-159 και 178-300, του «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ» νέου μου βιβλίου (τυπώνεται τώρα): «H Μοριακή Βιολογία των Μεταλλάξεων του Wuhan-Hu-1 SARS-CoV-2» (300 σελ.) (25 ευρώ) (ένα δείγμα του βιβλίου μπορείτε να δείτε εδώ:

https://zwidosia.blogspot.com/2022/02/SARS-COV-2.html

(το βιβλίο διατίθεται πάντα μαζί με το πρώτο μου βιβλίο (380 σελ.) (επίσης 25 ευρώ) -βλ.παρακάτω- μόνο από τον συγγραφέα μετά από τηλεφωνική παραγγελία σε αυτόν, στα τηλ.6939364918, 22210-62743).

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ Astra Zeneca, Johnson & Johnsons (J&J) και Sputnik-V

To mRNA του φυσικού κορονοϊού SARS-CoV-2 μετατρέπεται σε r-DNA κι αυτό ενσωματώνεται ΜΟΝΙΜΑ μέσα στο DNΑ ακεραίων ΑΔΕΝΟΪΩΝ!, που λέγονται αδενοϊοί-φορείς (vectors).

Συγκεκριμένα, το mRNA του φυσικού κορονοϊού SARS-CoV-2 ενσωματώνεται στον ανθρώπινο αδενοϊό ChAdOx1 Χιμπατζή (serotype Y25) της Astra Zeneca, στο ανθρώπινο (modified recombinant adenovirus) αδενοϊό οροτύπου 26 της J&J και στον ανθρώπινο αδενοϊό οροτύπου 26 για την πρώτη δόση και οροτύπου 5 για την 2η δόση του Sputnic-V.

Στην συνέχεια το σύμπλεγμα αυτό, καλλιεργείται πάνω σε εμβρυϊκά κύτταρα (κυτταρικές σειρές) ανθρώπινων εκτρώσεων (αυτά τα λένε επαναλαμβάνω τα παραπάνω δημόσια έγγραφα), ήτοι την σειρά (cell lines) ΗΕΚ-293 (από νεφρικά κύτταρα εμβρύου) της Astra και Sputnik-5 και PER.C6 ΤetR (από τον αμφιβληστροειδή του εμβρύου) του J&J αντίστοιχα.

Οι κυτταρικές όμως αυτές σειρές των ανθρώπινων εκτρώσεων ΗΕΚ-293 (από νεφρικά κύτταρα εμβρύου) της Astra-Sputnik-V και PER.C6 (από τον αμφιβληστροειδή του εμβρύου) του J&J έχουν «αθανατοποιηθεί» με την καλλιέργειά των –και την ανταλλαγή γονιδίων των- με αντίστοιχα στελέχη ΑΔΕΝΟΪΏΝ! DNA αδενοϊό οροτύπου 5 κι 7 αντίστοιχα.

Τα στελέχη 5,7, 26 και Υ25 (Αstra-Sputnik-J&J) των παραπάνω ανθρώπινων DNA αδενοϊών (καθώς και οι αρ, 3, 5 and 7: 8, 19, 37, 4, 7, 40, 41 και 14, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει και θάνατο!), ανήκουν στην κοινή ομάδα των Mastadenovirus. Τα στελέχη δε 40,41 προκαλούν και ηπατίτιδες, στην οποία (ομάδα) ανήκουν κι άλλοι συγγενείς αδενοϊοί (με μικρές μεταξύ των γενετικές διαφορές, αλλά με την ίδια παθογένεια)

Μάλιστα οι κατασκευαστές των εμβολίων αυτών, παραδέχονται ΡΗΤΑ, ότι το DNA των παραπάνω ΑΔΕΝΟΪΩΝ, που υπάρχουν εγγενώς και μόνιμα μέσα στα εμβόλια ως ουσιαστικά και αδιαχώριστα συστατικά των, μπορούν μεταλλαχθούν τα ίδια (με άγνωστες παθογόνες συνέπειες), αλλά και να προκαλέσουν μεταλλάξεις στον ανθρώπινο DNA, να προκαλέσουν ΙΩΣΕΙΣ (και φυσικά και Ηπατίτιδες), ακόμα και καρκίνο!.

Για τον λόγο αυτό, η J&J ανέπτυξε μια ιδιαίτερη τεχνική για τον –ανέφικτο-σε κάθε περίπτωση-«καθαρισμό» των εμβολίων της, από τα παραπάνω επικίνδυνα DNAs των αδενοϊών αυτών!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τώρα εσείς τι λέτε μετά τα παραπάνω? Έχει σχέση η ηπατίτιδα με τα εμβόλια ή όχι? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι όχι μόνο υπάρχει σχέση, αλλά η σχέση αυτή είναι αιτιώδης. Ήτοι, ότι τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ την ηπατίτιδα!

Όλες οι παραπάνω λεπτομέρειες και τα αυθεντικά έγγραφα υπάρχουν στον νέο μου βιβλίου που ανέφερα, το οποίο εκτυπώνεται τώρα σε 1000 μόνο αντίτυπα (25 ευρώ το καθένα), τα οποία όμως θα διατεθούν κατά προτίμηση σε όσους πήραν και το πρώτο μου βιβλίο. Κι επειδή τα νέα αντίτυπα δεν φθάνουν για όλους τους τελευταίους, θα διατεθούν κατά σειρά προτεραιότητας προ-παραγγελιών των.

Και τώρα…για να δικαιολογήσετε την ενοχή σας, εσείς γονείς που εμβολιάσατε αφρόνως τα παιδιά σας, φάτε λωτό κι ακούστε την διάψευσή μου από τους κλόουν και ψυχοπαθείς της επιστημονικής μαγείας κι άλλους βασιλείς του σκότους και θανάτου, πολλοί εκ των οποίων ασκούν την εγκληματική των δράση ως επάγγελμα θανάτου έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, όπως οι Βασιλακόπουλος, Τζανάκης, Hoaxes…κι η έρευνα συνεχίζεται. Και κάτι τελευταίο για τους αυτό-ενοχοποιημένους γονείς και τους πληρωμένους ιεροκήρυκες το θανάτου. Σας προκαλώ να με πάτε στον εισαγγελέα, εάν τα παραπάνω είναι ψέματα.

Τα παρακάτω στοιχεία που παραθέτω, αναφέρονται ΡΗΤΑ στα επίσημα έγγραφα των αντίστοιχων φαρμακευτικών εταιρειών καθώς και το 100σελιδο έγγραφο του FDA (του Αμερικάνικου ΕΟΦ), τα οποία περιλαμβάνονται ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ στις σελ.148-159 και 178-300, του «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ» νέου μου βιβλίου (τυπώνεται τώρα): «H Μοριακή Βιολογία των Μεταλλάξεων του Wuhan-Hu-1 SARS-CoV-2» (300 σελ.) (τιμή 25 ευρώ) (ένα δείγμα του βιβλίου μπορείτε να δείτε εδώ:

https://zwidosia.blogspot.com/2022/02/SARS-COV-2.html

Τηλεφωνικές παραγγελίες στον συγγραφέα: 6939364918, 22210-62743 (25 ευρώ) (τα δύο βιβλία διατίθενται πάντα μαζί, διότι είναι συμπληρωματικά).

Και το πρώτο και ήδη κυκλοφορόν βιβλίο μου. Τηλεφωνικές παραγγελίες στον συγγραφέα: 6939364918, 22210-62743 (25 ευρώ) (τα δύο βιβλία διατίθενται πάντα μαζί, διότι είναι συμπληρωματικά).

Και το πρώτο και ήδη κυκλοφορόν βιβλίο μου. Τηλεφωνικές παραγγελίες στον συγγραφέα: 6939364918, 22210-62743 (25 ευρώ). (τα δύο βιβλία διατίθενται πάντα μαζί, διότι είναι συμπληρωματικά).

Οι ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ των ΒΙΒΛΙΩΝ γίνονται μόνο τηλεφωνικά στον συγγραφέα στα τηλέφωνα: 6939364918 και 22210-62743.

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, PhD(Hon), FRCS

zwidosia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου