Breaking

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

«Δυστυχώς έχω εμβολιαστεί»: Χαμός με Τσελέντη – Βασιλακόπουλο

ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Σε αμήχανη θέση βρέθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του παρουσίας στον σταθμό Open.

Ο λόγος είναι ότι πλέον τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει με εμβολιασμένους, παρά το αφήγημα των «ειδικών» και της κυβέρνησης.

Ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος ρώτησε αρχικά. «Είμαι 50 χρονών, έχω βάλει 3 εμβόλια στο μπράτσο, έτσι θα πάει η δουλεία; Κάθε τρεις μήνες από ένα εμβόλιο».

Με τον Θ.Βασιλακόπουλο να απαντά ότι «είστε τρομερά προστατευμένος σε σχέση με τον απολύτως ανεμβολίαστο. Δεν είστε 100% άτρωτος. Έχετε ένα μικρόν κίνδυνο, τον οποίο σχεδόν εξαλείφεται αν κάνετε και το τέταρτο εμβόλιο».

«Τα ίδια λέγαμε για την τρίτη δόση, παιδιά κάντε την τρίτη δόση να είστε προστατευμένοι, τώρα λένε κάντε και την τέταρτη. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρίμηνο να κλωτσάμε ένα εμβόλιο», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα έγινε αναφορά και στα ποσοστά του ΕΟΔΥ που δείχνουν ότι πάνω από το 40% των διασωληνωμένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι, με τον Θ.Βασιλακόπουλο να ισχυρίζεται ότι σας πλήρως εμβολιασμένοι μετρούν και τους διπλά εμβολιασμένους, κάτι με το οποίο διαφώνησαν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι όμως είπαν ότι ακόμη και το 13% να είναι σε ΜΕΘ με τρεις δόσεις (αυτό το ποσοστό ανέφερε ο Θ. Βασιλακόπουλος) είναι ένα σημαντικό ποσοστό.

Τότε ο καθηγητής έκανε μια… ντρίπλα, καθώς είπε ότι «από Σεπτέμβριο θα έχουν βγει τα επικαιροποιημένα εμβόλια».

Κάπου εκεί οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών καθηγητή Άκη Τσελέντη να πει τη δική του άποψη.

«Δυστυχώς έχω εμβολιαστεί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι αυτός ήθελε να κάνει ή το ρωσικό ή το κινεζικό γιατί είναι κλασικής τεχνολογίας και όχι mRNA και ταυτόχρονα είχε στοιχεία ότι είναι πιο αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου