Breaking

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα στο συνέδριο Οινοτουρισμού στη Νεμέα

 


Η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Πολιτισμού κα Άννα Καλογεροπούλου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γ. Οικονόμου, συμμετείχαν στις 02/03/2022 στο 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού στη Νεμέα με θέμα «Ένα ταξίδι στον οίνο και τον χρόνο».

Μια πρωτοβουλία συνδιοργάνωσης του Υπουργείου Τουρισμού με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο φιλόξενο οινοποιείο Λαφαζάνη με στόχο να εντρυφήσει κανείς στο κρασί της Νεμέας, γνωστό παγκοσμίως και διαχρονικώς όπου ο επισκέπτης θα είναι πάντα ο καλύτερος πρεσβευτής του τόπου μας.



 

Η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στον χαιρετισμό της καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε τον οικοδεσπότη επισημαίνοντας την σημαντικότητα του συνεδρίου στη προβολή της εκπληκτικής ποιότητας του Νεμεάτικου κρασιού και την πρόθεση της Περιφέρειας να συνεχίσει να είναι αρωγός σε ένα τόσο δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο, παράγοντα εμπορικής και τουριστικής ανάπτυξης.

Την επόμενη μέρα 03/04/2022 έγινε επίσκεψη των φιλοξενουμένων στον Αρχαιολογικό Χώρο της Νεμέας στο Αρχαίο Στάδιο με τους Υπουργούς Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης κα Σοφία Ζαχαράκη και κ. Γιώργο Στύλιο, την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Πολιτισμού κα Άννα Καλογεροπούλου, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Νεμέας κ. Θανάση Καρκώνη.

Στα πλαίσια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα ζητήματα των αγροτών και η προβολή του ανεπανάληπτου κρασιού της Νεμέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου