Breaking

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Κάτοικος Ηρακλείου έκανε αίτηση για την επιδότηση καυσίμων και του έβγαλε ΤΚ στην… Κόστα Ρίκα

fuels3

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις αιτήσεις για το fuel pass και το επίδομα βενζίνης, με αρκετά από αυτά να είναι αρκετά… μη αναμενόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ιδιώτης που κατοικεί στην περιοχή Μασταμπάς του Ηρακλείου, τα βρήκε σκούρα με το fuel pass, καθώς πραγματοποιούσε την διαδικασία για την επιδότηση βενζίνης.

Αρχικά το gov.gr απέρριπτε την είσοδο του στο σύστημα χρίζοντας τον ως μη δικαιούχο της επιδότησης χωρίς καν να εξετάσει τα στοιχεία του (σημειώνεται σε αυτό το σημείο ότι ο εν λόγω άνθρωπος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιμελής, μπήκε στο σύστημα τη σωστή μέρα του λήγοντος αριθμού του ΑΦΜ του).

costa rica

Την επόμενη μέρα προσπάθησε ξανά να μπει στο gov.gr και αυτή τη φορά δεν δέχονταν το σύστημα τα στοιχεία του ενώ ήταν όλα σωστά.

Τελικά την τρίτη φορά στάθηκε κάπως πιο τυχερός και τελικά κατάφερε να μπει στο σύστημα και να κάνει επιτέλους την πολυπόθητη αίτηση. Όλα καλά, λοιπόν. Όχι και τόσο όμως, διότι ενώ συνδέθηκε με τους κωδικούς του taxisnet, οι οποίοι υποτίθεται ότι αναγνωρίζουν αυτόματα όλα μας τα στοιχεία… εν τούτοις ο ταχυδρομικός κωδικός που του εμφανίζει το σύστημα ήταν εντελώς λάθος, ενώ στην ΑΑΔΕ είναι καταχωρημένα τα σωστά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου