Breaking

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Οργιάζουν οι φήμες για την Τζένιφερ Λόπεζ – Αρραβωνιάστηκε στα κρυφά με τον Μπεν Άφλεκ;(ΦΩΤΟ)

tzenifer-lopez-mpen-aflek

Έντονες είναι οι φήμες τελευταία ότι η Τζένιφερ Λόπεζ αρραβωνιάστηκε τον Μπεν Άφλεκ. Οι θαυμαστές της οργιάζουν από τη στιγμή που παρατήρησαν ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι της JLo, με τους περισσότερους να εικάζουν ότι ο Μπεν Άφλεκ της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη είπε το μεγάλο “ναι”.

exwgqltwek625119cae3b0c

Η Λατίνα σουπερστάρ είχε βγει για αγορά επίπλων με τη 14χρονη κόρη της, Έμα. Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι όταν η Λόπεζ έβγαινε από το κατάστημα είχε γυρίσει έτσι το δαχτυλίδι, ώστε να μην φαίνεται το τεράστιο διαμάντι.

Σίγουρα η ιδέα του γάμου για Λόπεζ και Άφλεκ ενθουσιάζει τους θαυμαστές της καθώς οι δυο τους μοιράζονται μία ιστορία αγάπης που σχεδόν μετρά 20 χρόνια. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2002 όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli, στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν.

Αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονταν να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2003 αλλά ανέβαλαν τον γάμο και τελικά χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε περίπου 17 χρόνια μετά τον διαλυμένο αρραβώνα, αφού η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε το τέλος στη σχέση της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, τον Απρίλιο του 2021, έπειτα από τέσσερα χρόνια, ενώ ήταν αρραβωνιασμένοι και είχαν αναβάλει τον γάμο τρεις φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου