Breaking

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ειναι απιστευτο ποσο πολυ ΔΕΝ ενδιαφερει δημοσιογραφικα τους “επαγγελματιες” του ειδους η ξαφνικιτιδα!!!

Share

Μια απιστευτη ομερτα που πεταει πανω απο την χωρα σαν τεραστια μαυρη σκια , αυτη μας δεινει το μεγεθος της κατακτησης της χωρας μας απο δυναμεις …ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Η ξαφνικιτιδα ειναι παντου , οπου και να κοιταξεις μαθαινεις καθε μερα για νεους νεκρους …για νεους ανθρωπους που τους βρισκουν σαν κατσαριδες δικοι τους ανθρωποι , αυτο ειναι ισως το μεγαλυτερο εγκλημα στην συγχρονη ανθρωπινη ιστορια και ομως κανενας επαγγελματιας των 100δων χιλιαδων ευρω που βγαινει στα καναλια ..δεν το κοιταζει !

Ξαφνικα η δημοσιογραφια εχασε το ενδιαφερον της για σκανδαλα η εγκληματα ;Οχι βεβαια ! Ειναι ολοι πληρωμενοι ;Οχι βεβαια ..ειναι η ομερτα … η εντολη του ορκου σιωπης αλλιως θα σε φαει το τερας της ανυπαρξιας , δεν θα ξανα δουλεψεις πουθενα … θα σε φαει η πεινα ..!

Εχασαν οι δημοσιογραφοι το ταλεντο τους να ερευνουν και να ανακαλυπτουν ;Οχι .. εχασαν το ενδιαφερον τους να ειναι καποιοι που δεν τα πηραν αυτοι που θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα και αυτοι που τα πηραν να δωσουν εντολη να μην τους δεχθει ξανα για δουλεια κανεις ..!…Η κλασικη φαμιλια σε καθε συντεχνια …και απο πανω το φυλλετικο αιμα που εχει ορκισθει να τελειωσει τον Ελληνα σαν εθνος !

Αν δεν το βλεπεις εισαι τυφλος , δεν μιλαμε για συνωμοσια εδω ,…μιλαμε για εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ , Ουτε εισαγγελεας , ουτε δημοσιογραφος , ουτε πολιτικος…ΚΑΝΕΙΣ !

Και οταν θα σκασει ..γιατι δεν θελω να πιστεψω οτι θα γλυτωσουν ..οταν θα σκασει και δεν θα μπορουν να το καλυψουν ..θα βαλουν παλι δικους τους να εμφανιστουν σαν τιμωροι , ερευνητες κοκ κοκ ..που θα παρουν τα δικα μας ευρηματα , τον δικο μας αγωνα να πουμε την αληθεια και θα τα πουλησουν για δικα τους ..και κανεις δεν θα αναφερθει σε εμας ποτε και για κανεναν λογο ..ετσι ωστε κανεις να μην μαθει ποτε ολη την αληθεια …!

Αυτο ζεις ~..εδω εισαι τιποτα πιο πολυ τιποτα λιγοτερο…και την ιδια στιγμη ..μεταξυ ενος 25χρονου δολοφονημενου και ενος πενηνταρι που βρεθηκε μπρουμητα ..μεταξυ ενος τραγικου τροχαιου , ενος πολεμου και μιας επιτισιτικης ..εσυ σκεφθεσαι πως θα την βγαλω ..τι πρεπει να κανω για να πληρωσω την δεη , τον εφκα , το φπα … !

Τι λες σωνεσαι η με τιποτα;..Τι λες θα σε αγαπαει αυριο η Σοφια ; Θα της εισαι χρησιμος ;…

Να πω και τον καημο μου κλεινωντας…ειναι καπως ατιμωτικο να χασεις εναν πολεμο απο τα σκατα του πολιτισμου της χεστρας !

Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου