Breaking

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Share

(βιο-εργαστήρια υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις χώρες)

Ο Francis Boyle, Ph.D., ειδικός στα βιολογικά όπλα, μιλάει για τα αμερικανικά βιο-εργαστήρια στην Ουκρανία

Δρ. Joseph Mercola

09 Απριλίου 2022

Ο Dr. Francis Boyle είναι ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς ειδικούς στο διεθνές δίκαιο. Είναι δικηγόρος απόφοιτος του Χάρβαρντ και ειδικός στα βιοόπλα με διδακτορικό στις πολιτικές επιστήμες. Ήταν υπεύθυνος για τη σύνταξη του προσχεδίου του Αντιτρομοκρατικού Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα του 1989, που είναι ο εφαρμοστικός νόμος των ΗΠΑ για τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα του 1972. Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Αμνηστίας (1988-1992) και εκπροσώπησε τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Υπηρέτησε ως νομικός σύμβουλος της Παλαιστινιακής Αντιπροσωπίας στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για τη Μέση Ανατολή (1991 έως το 1993). Το 2007 ήταν ο βασικός ομιλητής στις Διαλέξεις Ειρήνης BertrandRussell. Ο δρ Boyle διδάσκει διεθνές δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σαμπέιν.

Το βιβλίο του «Βιολογικός Πόλεμος» (εκδόσεις Λιβάνη) γράφτηκε αρκετά πριν από το ξέσπασμα του Covid-19, αλλά οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικές σήμερα για τα θέματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Περιγράφει πώς και γιατί η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε, υποστήριξε και στη συνέχεια επέκτεινε την παράνομη συσσώρευση βιολογικών όπλων. Συνδέει την ανάπτυξη των βιολογικών όπλων των ΗΠΑ με την επίθεση άνθρακα τον Οκτώβριο του 2001 στο Κογκρέσο.

Ο Dr. Francis Boyle σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστηρίζει ότι:

«Ο Covid-19 είναι ένας βιολογικός παράγοντας που μετατράπηκε σε όπλο μέσω της γενετικής μηχανικής του DNA, διέρρευσε από το βιο-εργαστήριο της Wuhan και έχει ενισχυμένες λειτουργικές ιδιότητες που τον κάνουν πιο θανατηφόρο. Νομίζω ότι προσπαθούσαν να τον κάνουν πιο θανατηφόρο και πιο μολυσματικό τον SARS. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρέπει να παίρνουμε ακραία μέτρα προστασίας, καθώς παραδέχτηκαν ότι όποιος βρίσκεται σε απόσταση δύο μέτρων μπορεί να μολυνθεί. Δεν είναι σαν τον SARS, είναι πιο επικίνδυνος από τον SARS. Όπως ανέφερα, πιστεύω ότι στο βιο-εργαστήριο της Wuhan έκαναν έρευνες για τον SARS και φοβάμαι ότι ενίσχυσαν τις λειτουργικές ιδιότητές του. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα απέκλεια να ήταν κάποια άλλη η πηγή του ιού…».

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

•Σύμφωνα με τον ειδικό στα βιοόπλα FrancisBoyle, Ph.D., η κατηγορία της Ρωσίας ότι η Ουκρανία διεξάγει έρευνα για τα βιοόπλα που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ φαίνεται να είναι ακριβής.

•Αν αληθεύει αυτό, τότε όλοι οι εμπλεκόμενοι υπόκεινται σε ισόβια κάθειρξη σύμφωνα με τον νόμο για τα βιολογικά όπλα κατά της τρομοκρατίας του 1989.

•Σύμφωνα με τον Francis Boyle, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Πεντάγωνο είχαν μια «ολοκληρωτική πολιτική»: Να «περιβάλλουν τη Ρωσία με εργαστήρια βιολογικού πολέμου» και να «συσσωρεύουν βιολογικά όπλα» εκεί για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της.

•Το πρόβλημα με την προσπάθεια να γίνει διάκριση μεταξύ «βιοάμυνας» και «βιοπολέμου» είναι ότι δεν υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ τους. Καμία έρευνα στον τομέα της βιοάμυνας δεν είναι καθαρά αμυντική, γιατί για να κάνετε εργασία βιοάμυνας, εμπλέκεστε αυτόματα στη δημιουργία βιολογικών όπλων και η έρευνα είναι διπλής χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο SARS-CoV-2 μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας έρευνας διπλής χρήσης.

•Ο Boyle πιστεύει ότι μπορούμε να επιδιώξουμε τη λογοδοσία των ενόχων που ευθύνονται για την κατασκευή του βιοόπλου SARS-CoV-2, ζητώντας από τους πολιτειακούς υπουργούς Δικαιοσύνης και τους τοπικούς εισαγγελείς να συγκαλέσουν ένα μεγάλο δικαστικό σώμα προκειμένου για να απαγγελθεί κατηγορία στους υπεύθυνους για την πανδημία για φόνο και συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου.

Στο βίντεο που αναφέρεται, ο παρουσιαστής του «InfoWars» Owen Shroyer παίρνει συνέντευξη από τον Francis Boyle, Ph.D. σχετικά με τα βιο-εργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία η Ρωσία διατείνεται ότι ασχολούνται με την έρευνα βιοόπλων που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ. Βλ. https://www.newswars.com/exclusive-biological-weapons-expert-exposes-labs-in-ukraine-and-china-run-by-u-s-government/

Για δεκαετίες, ο Francis Boyle υποστήριζε την ανάπτυξη και τη χρήση βιολογικών όπλων. Στην πραγματικότητα, ήταν αυτός που ζήτησε να θεσπιστεί νομοθεσία για τον βιοπόλεμο στη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα του 1972. Στη συνέχεια συνέταξε τον νόμο για τα βιολογικά όπλα κατά της τρομοκρατίας, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από τα δύο σώματα του Κογκρέσου και κατέστη νόμος με την υπογραφή του από τον τότε ο πρόεδρο Τζορτζ Μπους Jr. τον Μάιο του 1989.

Ενώ οι ΗΠΑ αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις κατηγορίες της Ρωσίας, ο Francis Boyle λέει ότι -με βάση όσα έχει ανακαλύψει μέχρι στιγμής- όλα τα εργαστήρια στην Ουκρανία διεξάγουν έρευνες βιολογικού πολέμου (συμπεριλαμβανομένων βιολογικών όπλων κατά στοχευμένων εθνοτικών ομάδων) κατ’ εντολή του αμερικανικού Πενταγώνου, όπως υποστηρίζουν οι ρωσικές αρχές.

«Το Πεντάγωνο δεν επιτελεί ιεραποστολικό έργο. Σκοτώνουν ανθρώπους και γι’ αυτό είναι εκεί», λέει ο Francis Boyle, επισημαίνοντας ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι υπόκεινται σε ισόβια κάθειρξη βάσει του Νόμου για τα Biological Weapons Anti-Terrorism Act του 1989, πράγμα που εξηγεί τον επίμονη προσπάθεια να προβληθούν αυτά τα εργαστήρια ως κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.

Η διαρκώς μεταβαλλόμενη αφήγηση αποκαλύπτει τα ψέματα

Όπως σημειώνει ο Shroyer, η επίσημη αφήγηση για τα βιοεργαστήρια της Ουκρανίας έχει υποστεί πολλαπλές αλλαγές τις τελευταίες εβδομάδες. Ξεκίνησε με μια κατηγορηματική άρνηση ότι υπάρχουν αμερικανικά βιοεργαστηρία στην Ουκρανία.

Όμως, μέσα σε λίγες μέρες, η υφυπουργός Εξωτερικών για τις Πολιτικές Υποθέσεις Victoria Nuland διέψευσε αυτή την άρνηση, παραδεχόμενη ενώπιον του Κογκρέσου ότι «εργαστήρια βιολογικής έρευνας» στην Ουκρανία έχουν χρηματοδοτηθεί και λειτουργούν υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ» και ότι «είναι πολύ ανήσυχη σχετικά με το περιεχόμενο αυτών των εργαστηρίων που χρησιμοποιούνται ως βιολογικά όπλα από τους Ρώσους.

Παρά την ανησυχία της Nuland για τα παθογόνα που χρησιμοποιούνται στον πόλεμο, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να προβάλλουν εναλλασσόμενες αφηγήσεις: ότι τα εργαστήρια δημιουργήθηκαν για «να καταστρέψουν βιοόπλα που είχαν δημιουργηθεί από τη σοβιετική εποχή» ή για «να ασφαλίσουν κάποια παλιά σοβιετικά βιοόπλα» ή ότι «είναι διαγνωστικά εργαστήρια, που χρησιμοποιούνται για λόγους υγείας» ή ότι «χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη εμβολίων». Η ιστορία αλλάζει ανάλογα με το ποιος τη λέει.

Ο Francis Boyle δεν αποδέχεται τίποτα από αυτά. Σύμφωνα με τον Boyle, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Πεντάγωνο έχουν εφαρμόσει μια «ολοκληρωτική πολιτική» εδώ και αρκετό καιρό προκειμένου «να περιβάλλουν τη Ρωσία με εργαστήρια βιολογικού πολέμου, ενισχύοντας την περιοχή με βιολογικά όπλα» για χρήση εναντίον της Ρωσίας. «Οι ΗΠΑ έχουν επίσης τέτοιου είδους εργαστήρια βιοόπλων στην Κεντρική Ασία», λέει.

Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ βιο-πόλεμου και βιο-άμυνας

Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ πρόβαλε την -ανυπόστατη- εξήγηση ότι «η Ουκρανία διαθέτει εργαστήρια “βιοάμυνας”, τα οποία δεν είναι εγκαταστάσεις βιολογικών όπλων». (Newsweek 9 Μαρτίου 2022)

Το πρόβλημα μ’ αυτή την «εξήγηση» είναι ότι δεν υπάρχει καμία διάκριση μεταξύ «βιοάμυνας» και «βιοπολέμου». Καμία έρευνα στον τομέα της βιοάμυνας δεν είναι καθαρά αμυντική, γιατί για να κάνει κάποιος εργασία βιοάμυνας, εμπλέκεται αυτόματα στη δημιουργία βιολογικών όπλων.

Όλες οι σχετικές έρευνες είναι διπλής χρήσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς, και συχνά χρησιμοποιούνται. Όπως εξήγησε ο Boyle, η ιδέα πίσω από την έρευνα για τη «βιοάμυνα» είναι ότι μπορεί να υπάρχει ένα φυσικό παθογόνο εκεί έξω που μπορεί να προκαλέσει πανδημία ή ότι κάποιος μπορεί να απελευθερώσει ένα κατασκευασμένο βιολογικό όπλο, για το οποίο πρέπει να έχουμε προετοιμάσουμε μια θεραπεία.

Αλλά για να δημιουργήσουν τη θεραπεία (π.χ. το «εμβόλιο») πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν αυτή τη φανταστική απειλή, είτε πρόκειται για ένα φυσικό παθογόνο που τροποποιήθηκε γενετικά μέσω των ερευνών «κέρδους – λειτουργίας»(GOF) είτε πρόκειται για συνθετικό βιοόπλο. Έτσι, όλη αυτή η δουλειά είναι «προβληματική» γιατί το προϊόν της μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς. Καμία έρευνα στον τομέα της βιοάμυνας δεν είναι καθαρά αμυντική, γιατί, για να κάνετε εργασία βιοάμυνας, εμπλέκεστε αυτόματα στη δημιουργία βιολογικών όπλων.

Έτσι, σύμφωνα με τον Boyle, η δικαιολογία ότι «τα εργαστήρια είναι για σκοπούς βιοάμυνας και υγείας» δεν είναι παρά μια βιτρίνα του γεγονότος ότι διεξάγουν επιθετική έρευνα βιολογικού πολέμου, μέσω επικίνδυνων γενετικών ερευνών τύπου «κέρδους- λειτουργίας» και τη χρήση τεχνικών συνθετικής βιολογίας.

Τι ωθεί τη βιομηχανία του βιο-πολέμου;

Στο ερώτημα ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο πίσω από τις έρευνες αυτού του είδους, ο Boyle υπογράμμισε δύο πιθανούς λόγους.

Πρώτον, ότι υπάρχει μια παγκόσμια «ναζιστική λατρεία» που οι «πιστοί» της θέλουν να είναι σε θέση να απαλλάξουν τον κόσμο από ορισμένες «κατώτερες» εθνοτικές ομάδες, εξ ου και η εστίαση σε όπλα που στοχεύουν σε εθνοτικές ομάδες.

Επισημαίνει ότι οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν τήρησε τον νόμο για την απαγόρευση όλων των βιολογικών όπλων τους. Αντίθετα, κατασκευάζουν περισσότερα, με πρόσχημα την έρευνα για τη βιοάμυνα.

To 1984, o πρόεδρος Ρίγκαν διόρισε τον δρα Anthony Fauci διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων» (NIAID) και υπεύθυνο για το πρόγραμμα βιολογικών όπλων των ΗΠΑ. Και έκτοτε ο Fauci παραμένει αμετακίνητος σ’ αυτή τη θέση επί 7 Αμερικανών προέδρων (Ρέιγκαν, Μπους, Κλίντον, Μπους Jr, Ομπάμα, Τραμπ, Μπάιντεν). Όπως λέει ο Boyle: «Περίπου το 95% αυτής της επιστήμης του βιοπολέμου θανάτου έχει χρηματοδοτηθεί από τον Fauci, το NIAID και το NIH, από το 1984 περίπου».

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις, ο Boyle έχει δηλώσει ότι πιστεύει ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένα κατασκευασμένο βιοόπλο και εδώ, επανεξετάζει μερικούς από τους λόγους. Επισημαίνει ότι η ShiZheng-li, διάσημη ερευνήτρια των κορωνοϊών των νυχτερίδων στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα, εκπαιδεύτηκε στο βιοεργαστήριο στο Galveston του Τέξας, το οποίο είναι «τμήμα της βιομηχανίας βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ».

«Η ShiZheng-li πήρε έναν οργανισμό προϊόν συνθετικής βιολογίας από το βιο-εργαστήριο επιπέδου ασφαλείας BSL4 της Wuhan (το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας της Κίνας), τον έφερε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (σε βιο-εργαστήριο επιπέδου ασφαλείας BSL3), όπου τον εμπλούτισε με τις επιθυμητές ιδιότητες μέσω ερευνών τύπου «κέρδους-λειτουργίας» υπό τον Ralph Baric και την ομάδα του που είναι ειδική σε αυτό.

Παρεμπιπτόντως, σ’ αυτό συμμετείχε και η FDA. Τώρα σκεφτείτε: Η FDA που εγκρίνει αυτά τα «εμβόλια»-Frankenshots που προκαλούν βλάβες και σκοτώνουν ανθρώπους, συμμετείχε στην ανάπτυξη του COVID-19. Έτσι, μας έχουν και από τις δύο πλευρές εδώ.

Ομοίως, η νυν διευθύντρια των CDC Rochelle] Walensky, η οποία δεν μπορεί να αποσαφηνίσει ούτε την ιστορία της, προέρχεται από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ συμμετείχε στην ανάπτυξη του όπλου βιολογικού πολέμου COVID-19. Πράγματι, το Χάρβαρντ ήταν ένα από τα ιδρύματα που επιχορηγούσαν το βιο-εργαστήριο BSL4 της Wuhan.

Ο πρόεδρος του τμήματος χημείας του Χάρβαρντ, Dr. Charles Lieber, συμμετείχε κι αυτός, με το δικό του εργαστήριο που ειδικεύεται στη νανοτεχνολογία. Και ο Lieberείχε εργαστεί επίσης για το Πεντάγωνο».

Δεύτερο κίνητρο είναι τα χρήματα. Κερδίζουν χρήματα τόσο από την έρευνα και τη δημιουργία αυτών των βιολογικών όπλων, όσο και από τις υποτιθέμενες θεραπείες, είτε πρόκειται για εμβόλια είτε για θεραπευτικά.

«Φυσικά, οι ΗΠΑ δεν είναι οι μόνες που παράγουν επικίνδυνα βιολογικά όπλα. Τέτοια όπλα παράγουν όλες σχεδόν οι χώρες. Η Βρετανία, η Γαλλία, το Ισραήλ, η Κίνα κ.ά. Υπάρχει ένα δίκτυο από Ναζί επιστήμονες του θανάτου του βιοπολέμου».

Οδικός χάρτης για τη δίωξη των εγκληματιών του βιο-πολέμου

Σε μια συνέντευξή του το 2021, ο Boyle παρουσίασε έναν «οδικό χάρτη» για τη δίωξη των εγκλημάτων-COVID και τον τερματισμό της βιολογικής έρευνας υψηλού κινδύνου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται είναι ότι, όπως διαπιστώθηκε, ακόμη και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει καταληφθεί από δυνάμεις που επιδιώκουν να καταστρέψουν τις ΗΠΑ εκ των ένδον. Είναι εντελώς απίθανο οι ομοσπονδιακές αρχές μας -συμπεριλαμβανομένων των ομοσπονδιακών δικαστών- να επιδιώξουν ποτέ να επιβάλουν τον νόμο για τα βιολογικά όπλα κατά της τρομοκρατίας.

Όμως, εστιάζοντας σε τοπικά αξιωματούχους (πολιτειακούς υπουργούς Δικαιοσύνης, εκλεγμένους εισαγγελείς των πολιτειών ή των κομητειών), ίσως είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα (OJP.gov Η λειτουργία της Εισαγγελίας: Τοπικοί Εισαγγελείς και ο Γενικός Εισαγγελέας). Σε εκείνη τη συνέντευξη ο Boyle εξήγησε την πρότασή του:

«Η πρότασή μου είναι η εξής: Ο αμερικανικός λαός πρέπει να απευθυνθεί στους πολιτειακούς και τοπικούς εισαγγελείς, δηλαδή στους εισαγγελείς της κοινότητας. Απ΄ όσο γνωρίζω, υπάρχουν πάνω από 400 στις ΗΠΑ.

Οι πολιτειακοί και τοπικοί εισαγγελείς δεν αποτελούν μέρος του ομοσπονδιακού συστήματος. Έχουν εξουσιοδοτηθεί από τη 10η Τροποποίηση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκλέγονται δημοκρατικά από τους ανθρώπους της κοινότητάς τους.

Οι ομοσπονδιακοί δικαστές δεν εκλέγονται από κανέναν. Διορίζονται από τον πρόεδρο, και από τη στιγμή που βρίσκονται στην καρέκλα τους με ισόβια θητεία, μπορούν να απομακρυνθούν μόνο με παραπομπή, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο και οι μισθοί τους δεν μπορούν να μειωθούν. Είναι σαν Παντοδύναμοι Θεοί που κάθονται σε αυτές τις ομοσπονδιακές καρέκλες.

Αλλά, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους πολιτειακούς και τοπικούς εισαγγελείς. Είναι υπόλογοι στους ανθρώπους της κοινότητας… Νομίζω ότι αν πείσουμε έστω και έναν απ’ αυτούς τους 400 τοπικούς εισαγγελείς να διενεργήσει μια μεγάλη ένορκη έρευνα και με καταθέσεις, και να επιστρέψει να διατυπωθούν κατηγορίες για φόνους και συνωμοσία για τη διάπραξη φόνων, όλος αυτός ο πύργος από τραπουλόχαρτα θα καταρρεύσει».

Διώκοντας τους Συνωμότες του COVID

Το σχέδιο του Boyle περιλαμβάνει ένα σχέδιο δίωξης σε δύο στάδια: το ένα θα στοχεύει σε όσους ευθύνονται για την πανδημία του COVID και το άλλο σε όσους ευθύνονται για την εφαρμογή των ενέσεων-COVID. Για να παραμείνω στο θέμα, θα εξετάσω μόνο τη δίωξη των συνωμοτών του COVID εδώ.

Ο Boyle συνιστά στους πολίτες να οργανωθούν σε πολιτειακό επίπεδο και να απευθυνθούν σε όλους τους τοπικούς εισαγγελείς σας, απαιτώντας να ενεργήσουν μια μεγάλη δικαστική έρευνα για να διωχθούν οι υπεύθυνοι για τον COVID-19 με τις κατηγορίες ότι διέπραξαν φόνους και ότι συνωμότησαν για τη διάπραξη φόνων.

Ο Boyle έχει διδάξει τόσο ποινικό δίκαιο όσο και διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επίσης εξακολουθεί να ασκεί το ποινικό δίκαιο, τόσο της δίωξης όσο και της υπεράσπισης. Σύμφωνα με τον Francis Boyle, το Αγγλοαμερικανικό Κοινό Δίκαιο έχει έναν ορισμό για τον «δολοφόνο» που ισχύει σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ (με εξαίρεση τη Λουιζιάνα): «Η παράνομη δολοφονία ενός ανθρώπου με κακή πρόθεση». Και εξηγεί:

«Ο όρος “παράνομο” περιλαμβάνει τις δραστηριότητες όλων των ατόμων που μόλις ανέφερα, που συμμετείχαν στη συγγραφή της μελέτης επί συμβάσει, που συμμετείχαν σε έρευνα, ανάπτυξη, δοκιμή και αποθήκευση όπλων βιολογικού πολέμου κατά ξεκάθαρη παραβίαση του νόμου μου για τα βιολογικά όπλα κατά της τρομοκρατίας του 1989.

Ο όρος “δολοφονία ανθρώπων” περιλαμβάνει τον αριθμό των Αμερικανών που έχουν δολοφονηθεί από την COVID-19, οι οποίοι είναι αρκετά εκατομμύρια… Και η διατύπωση «με κακή πρόθεση εκ των προτέρων» («κακοβουλία εκ των προτέρων») είναι νομικός όρος του άρθρου.

Θα χρειαζόμουν τρεις έως πέντε διαφορετικές συναντήσεις για να τα αναλύσω όλα αυτά, αλλά ένα στοιχείο «κακοβουλίας εκ των προτέρων» είναι η εν επιγνώσει πρόκληση κινδύνου σε ανθρώπινα όντα. Και αυτό είναι σαφές ότι το γνώριζαν. Αν διαβάσει κάποιος τα συμβόλαια και τις μελέτες τους, καταλαβαίνει πως γνώριζαν ότι αυτές οι έρευνες τύπου “κέρδους-λειτουργίας” (GOF) ήταν υπαρξιακά επικίνδυνες. Αλλά τις έκαναν.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό σημαίνει ότι έθεταν «εν επιγνώσει σε αλόγιστο κίνδυνο τα ανθρώπινα όντα», σημαίνει «κακοβουλία εκ των προτέρων». Έτσι, έχουμε όλα τα στοιχεία που στοιχειοθετούν την κατηγορία για φόνους και την κατηγορία για «συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη φόνων». Στο κοινό δίκαιο, «συνωμοσία» αποτελεί όταν δύο [ή περισσότερα] άτομα συμφωνούν είτε για να διαπράξουν μια παράνομη πράξη είτε για επιτελέσουν μια νόμιμη πράξη με παράνομα μέσα.

Έτσι, νομίζω ότι μπορούμε να ζητήσουμε τη δίωξη όλων αυτών των ανθρώπων τουλάχιστον για φόνους και για συνωμοσία για τη διάπραξη φόνων. Και θα συμβούλευα καθένα που έχει χάσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο ή έναν φίλο του, να ζητήσει από τους εισαγγελείς της περιοχής του, να συγκαλέσουν μια μεγάλη δικαστική έρευνα και να εξετάσουν τις κατηγορίες για φόνο και για συνωμοσία με σκοπό τη διάπραξη φόνων εναντίον όλων αυτών των ανθρώπων».

«Ο εντοπισμός των ενόχων θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια λίστα κατηγοριών κατά των συγγραφέων της εργασίας του 2015, «SARS-Like of Ciirculating Bat Coronavirus Pose Threat for Human Emergence» (NatureMedicine 2015; 21(12): 1508–1513)και αυτών που τη χρηματοδότησαν. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται οι:

Dr. Francis Collins (πρώην διευθυντής του Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας – NIH). Antony Fauci (διευθυντής από το 1984 μέχρι σήμερα του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων – NIAID και υπεύθυνος για το πρόγραμμα βιολογικών όπλων των ΗΠΑ. Peter Daszak (πρόεδρος της EcoHealth Alliance). Rochelle Walensky (διευθύντρια των CDC). Ralph Baric, Ph.D. και αρκετοί άλλοι επώνυμοι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας».

Για να βοηθήσει σε αυτές τις προσπάθειες, ο Boyle συνιστά να διαβάσετε το βιβλίο του Αυστραλού δημοσιογράφου Sharri Markson, «What Really Happenedin Wuhan?». «Νομίζω ότι τα έχει όλα εκεί. Παραθέτει μια έγκυρη περίληψη όλων των αποδεικτικών στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, που αφορούν όλα αυτά τα άτομα».

Ένα άλλο εξαιρετικό βιβλίο είναι το βιβλίο του Robert Kennedy Jr., «The Real Anthony Fauci».

Υπάρχει επίσης μια Έκθεση για τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, του Σεπτεμβρίου 2020 η οποία εξετάζει τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα εκείνη την εποχή σχετικά με την προέλευση του COVID-19 με τίτλο: The Origins of the COVID-19 Global Pandemic, Including the Roles of the Chinese Communist Party and the World Health Organization.(Η προέλευση της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των ρόλων της του Κ.Κ. Κίνας και του ΠΟΥ, 21 Σεπτεμβρίου 2021)

Νόμιμες αντιδράσεις

Όλες αυτές οι αναφορές μπορούν να κατατεθούν σε έναν τοπικό εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθούν οι κατηγορίες για φόνο και για συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου. Ο Boyle μπορεί επίσης να τεθεί στη διάθεση κάθε προσφεύγοντος ως σύμβουλος ή εμπειρογνώμονας σε περιπτώσεις που ξεκινήσει μια τέτοια μεγάλη δικαστική έρευνα.

Για να προσδιορίσετε τον εισαγγελέα της πολιτείας ή της κομητείας σας, μπορείτε να κάνετε μια διαδικτυακή αναζήτηση. Να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε προσωπική επαφή με τους εισαγγελείς. Μια καμπάνια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα οδηγήσει πουθενά. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε επίσης να εντοπίσετε άτομα στην τοπική σας κοινότητα που είναι εύγλωττα, αρθρωμένα και γνωρίζουν τα γεγονότα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, αυτή η στρατηγική είναι πιθανό να είναι πολύ πιο αποτελεσματική εάν ζείτε σε μια δικαιοδοσία στην οποία ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας έχει ήδη υποβάλει αγωγές στο ομοσπονδιακό δικαστικό σύστημα.

Σε μια επισυναπτόμενη λίστα θα βρείτε τις περιοχές όπου οι πιθανότητες επιτυχίας των προσπαθειών σας είναι πολύ υψηλές, δεδομένου ότι έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις στο ομοσπονδιακό δικαστήριο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους πείσετε να ξεκινήσουν μια δικαστική έρευνα τοπικά και να κατηγορήσουν αυτούς τους εγκληματίες για φόνους και για συνομωσία για την διάπραξη φόνων.

Στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα και οι διευθύνσεις των 27 γενικών εισαγγελέων των πολιτειών που μήνυσαν την κυβέρνηση Μπάιντεν σχετικά με τις εντολές εμβολίου για τον COVID-19 από τις 12 Νοεμβρίου 2021. Κάθε πολιτεία είναι συνδεδεμένη με υπερσυνδέσμους, ορισμένοι από τους οποίους παραπέμπουν σε ιστότοπους που παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον COVID και τις αγωγές τους.

Για παράδειγμα, ο γενικός εισαγγελέας της Αριζόνα έχει γράψει μια εκτενή νομική γνωμοδότηση σχετικά με το γιατί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει δικαιοδοσία για εντολή εμβολίου στην Αριζόνα. Οι αγωγές έχουν κατατεθεί στο 5ο, 6ο, 7ο, 8ο και 11ο Περιφερειακό Εφετείο.

Alabama

Steve Marshall

Attorney General’s Office

State of Alabama

501 Washington Avenue

Montgomery, AL 36104

Alaska

Treg R. Taylor

Alaska Department of Law

1031 West 4th Avenue, Suite 200

Anchorage, AK 99501-1994

Arizona

Mark Brnovich

2005 N Central Ave

Phoenix, AZ 85004-2926

Arkansas

Leslie Rutledge

Office of Attorney General

323 Center Street, Suite 200

Little Rock, AR 72201

Florida

Ashley Moody

Office of the Attorney General

State of Florida

PL-01 The Capitol

Tallahassee, FL 32399-1050

Georgia

Christopher M. Carr

40 Capitol Square, SW

Atlanta, GA 30334

Idaho

Lawrence G. Wasden

700 W. Jefferson Street

P.O. Box 83720

Boise, ID 83720-0010

-Indiana

Todd Rokita

Office of the Indiana Attorney General

Indiana Government Center South

302 W. Washington St., 5th Floor

Indianapolis, IN 46204

Iowa

Tom Miller

Office of the Attorney General of Iowa

Hoover State Office Building

1305 E. Walnut Street

Des Moines IA 50319

Kansas

Derek Schmidt

120 SW 10th Ave., 2nd Floor

Topeka, KS 66612

Kentucky

Daniel Cameron

Office of the Attorney General

700 Capital Avenue, Suite 118

Frankfort, Kentucky 40601-3449

Louisiana

Jeff Landry

Louisiana Department of Justice

Attorney General

300 Capital Drive

Baton Rouge, LA 70802

Mississippi

Lynn Fitch

P.O. Box 220

Jackson, MS 39205

Missouri

Eric Schmitt

Missouri Attorney General’s Office

Supreme Court Building

207 W. High St.

P.O. Box 899

Jefferson City, MO 65102

Montana

Austin Knudsen

Attorney General

215 N Sanders St, Helena, MT 59601

Nebraska

Doug Peterson

Nebraska Attorney General’s Office

2115 State Capitol

PO Box 98920

Lincoln, NE 68509

New Hampshire

John M. Formella

New Hampshire Department of Justice

33 Capitol St

Concord, NH 03301

North Dakota
Wayne Stenehjem

Office of Attorney General

600 East Boulevard Avenue, Department 125

Bismarck, ND 58505-0040

Ohio

Dale Yost

30 E. Broad St., 14th Floor

Columbus, OH 43215

Oklahoma

John O’Connor

313 NE 21st Street

Oklahoma City, OK 73105

South Carolina

Alan Wilson

The Honorable Alan Wilson

P.O. Box 11549

Columbia, S.C. 29211

South Dakota

Jason R. Ravnsborg

Office of the Attorney General

1302 E Hwy 14, Suite 1

Pierre SD 57501-8501

Tennessee

Herbert Slatery III

Office of the Attorney General and Reporter

P.O. Box 20207

Nashville, TN 37202-0207

Texas

Ken Paxton

Office of the Attorney General

PO Box 12548

Austin, TX 78711-2548

Utah

Sean D. Reyes

Office of the Attorney General

Utah State Capitol Complex

350 North State Street Suite 230

Salt Lake City, UT 84114-2320

West Virginia

Patrick Morrisey

State Capitol Complex, Bldg. 1, Room E-26

Charleston, WV 25305

Wyoming

Bridget Hill

109 State Capitol

Cheyenne, WY 82002

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟ

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου