Breaking

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Υφυπουργός Εργασίας σε Έλληνες: «Είστε φτωχότεροι – Ζητείστε από παρόχους ενέργειας να δείξουν κατανόηση»

Share
ΑΚΟΥΣΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΙ ΛΕΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ κυριο...

Η κυβέρνηση ζητά από τους Έλληνες… να γίνουν επαίτες!

Μια κυνική δήλωση έκανε ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς συμβούλεψε τους πολίτες να παίρνουν τηλέφωνο τους παρόχους ενέργειας και να τους ζητούν να μην τους κόβουν το ρεύμα γιατί πλέον… έχουν γίνει φτωχότεροι!

Στη συνέντευξή του, ο υφυπουργός Εργασίας, αφού τόνισε δύο φορές πως οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν γίνει φτωχότεροι, έδωσε τις «συμβουλές» του και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι πάροχοι ενέργειας «θα δείξουν κατανόηση».

«Μην ξεχνάτε αυτό που σας είπα, έχουμε γίνει φτωχότεροι συνολικά. Για το συγκεκριμένο πράγμα το οποίο αναφέρατε, διάβαζα κι εγώ σε εφημερίδες ότι κόπηκε το ρεύμα σε συνταξιούχο πολύ μεγάλης ηλικίας. Αυτές είναι κάποιες πραγματικά ακραίες περιπτώσεις το οποίο νομίζω ότι οποιοσδήποτε από τους αντίστοιχους θιγομένους έρθει σε επαφή με τον πάροχό του, εκεί -είναι ζήτημα του παρόχου βεβαίως, δεν λέω- αλλά νομίζω ότι εκεί θα δείξουμε την αντίστοιχη κατανόηση», δήλωσε συγκεκριμένα ο υφυπουργός Εργασίας σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα παρέμβει προκειμένου να μην κόβεται το ρεύμα σε ανθρώπους, ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου