Breaking

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Οι Ουκρανοί χτύπησαν αμάχους στο ρωσικό έδαφος – Όλα ανοιχτά πλέον για την ρωσική αντίδραση: «Έχουμε προειδοποιήσει»

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους μια έγκυος και ένα παιδί!

Όλα πλέον είναι ανοιχτά για την ρωσική αντίδραση κατά της Ουκρανίας καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άρχισαν να βομβαρδίζουν ρωσικές πόλεις με σπίτια αμάχων στην περιοχή Μπριάνσκ να δέχονται τα τυφλά πυρά του ουκρανικού πυροβολικού.

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους μια έγκυος και ένα παιδί!

Ο Ρώσος διοικητής της περιοχής ανέφερε “Σήμερα οι ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν το χωριό Κλίμοβο” , ένας στόχος που δεν έχει καμία στρατιωτική αξία.

Το Κρεμλίνο έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα σε Ουκρανία και Δύση, τονίζοντας ότι θα χτυπήσει το Κίεβο εάν η Ουκρανία χτυπήσει ξανά ρωσικό έδαφος, αλλά και τα δυτικά οχήματα που μεταφέρουν όπλα.

Η κλιμάκωση φαίνεται πλέον να είναι αναπόφευκτη καθώς οι ρωσικές δυνάμεις μπορεί πλέον να απαντήσουν σκληρά έναντι “σκληρών” στόχων.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Κονασένκοφ είχε δηλώσει, «βλέπουμε απόπειρες δολιοφθοράς και πλήγματα από ουκρανικές δυνάμεις σε στόχους στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Εάν συνεχιστούν τέτοια γεγονότα, θα πραγματοποιηθούν πλήγματα από τον ρωσικό στρατό σε κέντρα λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένου του Κιέβου, τα οποίο ο ρωσικός στρατός έχει αποφύγει μέχρι στιγμής».

Μόλις μία ημέρα πριν ουκρανικά πυρά όλμων είχαν πλήξει το συνοριακό σταθμό Novye Yurkovichi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου