Breaking

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ;;; – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ

03

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο για το θρίλερ της Πάτρας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα, στο ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα και αποτελεί συρραφή δύο εικόνων, φαίνεται από τη μια το μόνιτορ της Τζωρτζίνας από τη ΜΕΘ υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου και από την άλλη το μόνιτορ της 9χρονης όταν η μητέρα της βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί της.

Στην πρώτη, όταν δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απούσα, οι καρδιακοί σφυγμοί της Τζωρτζίνας είναι κανονικοί, ενώ και οι αναπνοές της είναι κανονικές. Στη φωτογραφία με την 33χρονη παρούσα φαίνεται η βραδυκαρδία της 9χρονης, ενώ παρουσιάζει πτώση σφυγμών.

Ουσιαστικά αυτό που αποδεικνύεται από τις εικόνες είναι πως όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο δωμάτιο η κατάσταση της 9χρονης κόρης της επιδεινώνεται ραγδαία, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την βάζουν στη ΜΕΘ, όπου και η κατάσταση της υγείας της βελτιωνόταν αμέσως.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι γιατροί ζήτησαν από την 33χρονη μητέρα να βιντεοσκοπήσει τα επεισόδια της κόρης της, αφού δεν μπορούσαν με άλλο τρόπο να εξηγήσουν όλα όσα συνέβαιναν.

Η εικόνα αυτή σίγουρα δεν είναι τυχαία. Αυτό το καταλαβαίνουν πλέον μέχρι και παιδάκια του Δημοτικού. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο δημιουργούσε αυτή την κλινική εικόνα στην κόρη της η Πισπιρίγκου. Κεταμίνη; Άλλη ουσία; Πήγαινε επισκεπτήριο στο παιδί της με όλα τα… σύνεργα στη τσάντα της;;; Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τι πραγματικά συνέβαινε και να έψαχνε τη τσάντα της;

Δείτε το ντοκουμέντο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου