Breaking

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ferrero: Ανακαλούνται αυγά Κinder λίγες εβδομάδες πριν το Πάσχα λόγω σαλμονέλας

Share

Στην ανακοίνωση ότι ανακαλεί παρτίδες των δημοφιλών πασχαλινών σοκολατένιων αυγών της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία λίγες εβδομάδες πριν το Πάσχα λόγω πιθανής σύνδεσης με έναν αριθμό αναφερόμενων κρουσμάτων σαλμονέλας προχώρησε η Ferrero International S.A.

Η ανάκληση ισχύει για τα αυγά Kinder Surprise με τις ημερομηνίες λήξης μεταξύ 11 Ιουλίου και 7 Οκτωβρίου, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση το Σάββατο, όπως μετέδωσε το bloomberg. Η εταιρεία συνεργάζεται, όπως αναφέρει, με την Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου και την Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της Ιρλανδίας για να διασφαλίσει ότι αυτά τα προϊόντα δεν είναι πλέον διαθέσιμα προς αγορά.

Για άτομα που έχουν ήδη αγοράσει τα αυγά, η Ferrero συμβούλεψε να μην καταναλωθούν.

«Παρόλο που κανένα από τα προϊόντα Kinder που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχει βγει θετικό σε σαλμονέλα και δεν έχουμε λάβει παράπονα καταναλωτών, λάβαμε το ενδεχόμενο πολύ σοβαρά υπόψη, καθώς η φροντίδα των καταναλωτών είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα», δήλωσε η εταιρεία.

Η Ferrero, της οποίας τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν τη Nutella, τη Butterfinger και την Crunch, είπε ότι τα αυγά που ανακλήθηκαν κατασκευάζονταν στο Βέλγιο.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου