Breaking

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

«Θυσίασαν» τα παιδιά μας για να πλουτήσουν: Το lockdown δημιούργησε την οξεία ηπατίτιδα; – Τι λένε επιστήμονες

Α.Φάουτσι: Το lockdown επιβλήθηκε για να εμβολιαστείτε - Επιστήμονες: Πιθανότατα κατέστρεψε το ανοσοποιητικό...

Ατελείωτες είναι οι συνέπειες των lockdown που επιβλήθηκαν -υποτίθεται- για να μας «σώσουν» από τον κορωνοϊό, καθώς όπως είχαν προειδοποιήσει έγκαιρα επιστήμονες οδήγησαν σε εξάρσεις νοσημάτων που παλαιότερα δεν μας απασχολούσαν! 

Την ώρα που οι θάνατοι «χωρίς αιτία» έχουν χτυπήσει «κόκκινο» παγκοσμίως η ανθρωπότητα βιώνει έναν νέο «πονοκέφαλο», καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά.

Αρκετές πλέον είναι οι φωνές που πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται τα συγκεκριμένα κρούσματα να οφείλονται στα παρατεταμένα lockdown, κάτι που είχε αναφέρει από την πρώτη καραντίνα και ο καθηγητής του Στάνφορντ Γιάννης Ιωαννίδης, αλλά τότε λοιδορήθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ.

Ένας άλλος επιστήμονας που είχε αναφερθεί σε αυτό τον κίνδυνο είναι ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ο οποίος σε νέες δηλώσεις του στο «Alert TV» είπε: «Πριν από έναν χρόνο είχαμε γράψει ότι ο περιορισμός των παιδιών δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο ανοσοποιητικό τους σύστημα. Οι Άγγλοι έγραφαν ότι οι εγκλεισμοί και το κλείσιμο των σχολείων δημιούργησαν πρόβλημα στο ανοσοποιητικό των παιδιών και υποστήριζαν ότι θα έχουμε εξάρσεις σοβαρής νόσησης από κοινούς ιούς που σε άλλες περιόδους δεν έκαναν σοβαρή νόσο».  

«Έλεγα ότι βιάζουμε και θυσιάζουμε τα παιδιά με το lockdown και το κλείσιμο των σχολείων χωρίς να έχουν κανένα όφελος μας εξύβριζαν και τώρα μας παρουσιάζουν ως νέο κάτι που ξέραμε εδώ και 1,5 χρόνο», πρόσθεσε.

Μάλιστα και η καθηγήτρια παιδιατρικής λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την πανδημία του κορωνοϊού υποστήριξε ότι πιθανότατα τα lockdown να οφείλονται για τα κρούσματα οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά.

«Τα παιδιά αυτά έχουν μεγαλώσει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον με μάσκες όπου οι γονείς τους δεν πήγαιναν δουλειά, όπου δεν πήγαιναν παιδικό σταθμό και είχαν πολλά χρωστούμενα, όλα θα έρθουν τελικά μαζεμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα… γιατί;

Αφού τα παιδιά όπως όλοι γνωρίζουν δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό. Για ποιο λόγο έκλεισαν επί μήνες τα παιδιά; Ποιος θα απολογηθεί γι’ αυτό;

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο κορυφαίος σύμβουλος για θέματα υγείας του Λευκού Οίκου, Άντονι Φάουτσι, ομολογούσε ότι τα lockdown επιβλήθηκαν για να πιεστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν και άρα δηλαδή να βγάλουν πολλά δισεκατομμύρια οι «Big Pharma».

«Χρησιμοποιήσαμε τα lockdown για να πιέσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν», είπε χαρακτηριστικά ο Α.Φάουτσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου