Breaking

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Ο εφιάλτης της long Covid σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 13:14

Ο εφιάλτης της long Covid σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία*του Igor Chudov*

 

Πρωτότυπο κείμενο:

https://igorchudov.substack.com/p/aids-like-chronic-covid-is-taking

 

Μετάφραση - προσαρμογήhttps://twitter.com/0minus_Prime

 

Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει ακριβώς γιατί συμβαίνουν ατελείωτες επαναμολύνσεις Covid και τις επικίνδυνες συνέπειες στις οποίες οδηγούν, με βάση τις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις.

Τι συμβαίνει;

Όταν εμφανίστηκε η Omicron γύρω στον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η «εξουσία» στις περισσότερες δυτικές χώρες βρέθηκε αντιμέτωπη με κατάσταση μαζικής αποτυχίας εμβολίου, όπου μια παραλλαγή της Covid, η Omicron, περίπου τόσο μολυσματική όσο η ιλαρά, εξαπλωνόταν σαν φωτιά, ενώ την ίδια στιγμή απέφευγε την ανοσία του εμβολίου.

Έτσι, η «έξυπνη λύση» ήταν να καταργηθούν εντελώς οι περιορισμοί, να ευχηθούμε «ασθένεια και θάνατο» στους μη εμβολιασμένους ανθρώπους και να ελπίζουμε ότι ο εμβολιασμένος κόσμος θα αποκτήσει «ανοσία της αγέλης», ενώ απολαμβάνει σχετικά χαμηλή θνησιμότητα.

Δυστυχώς για αυτούς και για εμάς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Τα νοσοκομεία κατακλύζονται από τους εμβολιασμένους. Οι ατελείωτες βραχυπρόθεσμες επαναμολύνσεις Covid, που μαστίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο και τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο, ολισθαίνουν προς τη «χρόνια Covid». Ανοσία αγέλης απολαμβάνουν μόνο οι μη εμβολιασμένες χώρες.

 

Η χρόνια Covid είναι μια κατάσταση όπου ο εμβολιασμένος δεν μπορεί να αναπτύξει φυσική ανοσία, δεν μπορεί να καθαρίσει γρήγορα τις λοιμώξεις, και έτσι παραμένει άρρωστος και μολυσματικός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τέτοιες επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις βλάπτουν προοδευτικά την ανοσία τους σε σημείο που δεν μπορούν να... καθαρίσουν καθόλου την Covid. Αυτό θα οδηγούσε τα άτομα να μολύνονται χρόνια, να μολύνουν άλλους και να κατακλύζονται από τις τοξικές πρωτεΐνες του ιού, ενώ θα παραμένουν ανοσοκατασταλμένοι.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον επιστημονικό μηχανισμό και δείχνει γιατί συμβαίνει αυτό. Χρησιμοποιώντας τρεις πρόσφατες μελέτες, θα δείξω ότι:

- Οι εμβολιασμένοι δεν μπορούν να αναπτύξουν «φυσική ανοσία».

- Οι «ενισχυμένοι» δεν μπορούν να... καθαρίσουν τον ιό γρήγορα μετά τη μόλυνση.

- Τα ιοσωμάτια του SARS-Cov-2 εισβάλλουν και καταστρέφουν τα μονοκύτταρα, τα αιμοσφαίρια που παρέχουν ανοσία, λόγω της μεσολαβούμενης από το εμβόλιο Ενίσχυσης Εξαρτημένης από Αντισώματα (ADE), που οδηγεί σε σταδιακή καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος. O SARS-Cov-2 μολύνει επίσης τα Τ-κύτταρα του ανοσοποιητικού.

Φυσική Ανοσία και Αρχικό Αντιγονικό Αμάρτημα

Εγώ και πολλοί άλλοι καταπληκτικοί αρθρογράφοι έγραψαν πολλά άρθρα που υποδεικνύουν την πιθανότητα ότι οι εμβολιασμένοι δεν μπορούν να αποκτήσουν την κατάλληλη «φυσική ανοσία», όπως κάνουν οι μη εμβολιασμένοι, λόγω του λεγόμενου «Αρχικού Αντιγονικού Αμαρτήματος» (Original Antigenic Sin - OAS) ή της «ανοσολογικής αποτύπωσης».

Έχουμε, επιτέλους, μια καλοδουλεμένη επιστημονική μελέτη που δείχνει τo OAS σε προσεγμένη μορφή, βασισμένη σε σχολαστική επιστημονική έρευνα.

 

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0092867422000769

 

 

Δεν είναι εδώ το μέρος για να δοθεί πλήρης προσοχή σε αυτό το πολύ σημαντικό άρθρο του Cell. Το σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι τα εμβολιασμένα άτομα ΔΕΝ παράγουν πλήρη ανοσολογική απόκριση σε οποιεσδήποτε παραλλαγές με τις οποίες έχουν μολυνθεί, παράγουν άχρηστα αντισώματα για τον αρχικό ιό της Ουχάν που δεν τους εμποδίζουν καν να μολυνθούν.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι εμβολιασμένοι επαναμολύνονται τόσο συχνά. Μιλήσαμε πολύ για αυτό, αλλά επιτέλους έχουμε μια επιστημονική επιβεβαίωση.

Αργή εκκαθάριση του ιού στους «ενισχυμένους»

Ένα άλλο πρωτοποριακό επιστημονικό άρθρο δείχνει ότι το «εμβόλιο Covid» όχι μόνο δεν προλαμβάνει τη μόλυνση, αλλά και ότι οι «ενισχυμένοι» παραμένουν μολυσματικοί και θετικοί στην Covid για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την προφανή υποχώρηση των συμπτωμάτων τους.

 

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.04.02.22273333v1.full

 

Μπορείτε να δείτε εδώ ότι οι «ενισχυμένοι» συμμετέχοντες στη μελέτη, παρόλο που φαίνεται να λήγουν τα συμπτώματά τους, παραμένουν μολυσματικοί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και εξακολουθούν να παρουσιάζουν υψηλά ιικά φορτία (Ct<30) ακόμη και την 9η ημέρα. Έχετε υπόψη σας, τα CDC είπαν ότι μπορούν να τερματίσουν την απομόνωση την 5η ημέρα. Λοιπόν, ξέρουμε πώς λειτούργησε αυτό, αλλά μια τόσο μεγάλη περίοδος κάθαρσης από τον ιό είναι εξαιρετικά ανησυχητική. Δείχνει ότι, παρά την επίλυση των συμπτωμάτων, οι ασθενείς παραμένουν άρρωστοι, μολυσμένοι και μολυσματικοί! Ποιος άλλος ιός το κάνει αυτό; Σωστά, ο HIV του AIDS... Τα συμπτώματα εξαφανίζονται, αλλά ο ιός παραμένει.

Αυτό, παρεμπιπτόντως, εξηγεί επίσης γιατί οι «ενισχυμένοι» έχουν τόσο πολλά καρδιακά προβλήματα και πνευμονικές εμβολές γύρω στη 10η ημέρα των ασθενειών τους. Το άλλο, λιγότερο ορατό αποτέλεσμα αυτού είναι η εκτεταμένη βλάβη που προκαλεί η Covid στο ανοσοποιητικό τους σύστημα.

 

Παρακαλώ κατανοήστε πόσο μη φυσιολογικό είναι αυτό: Το «ενισχυμένο» ανοσοποιητικό σύστημα σταματά τα «συμπτώματα», όπως ο πυρετός, χωρίς να καθαρίσει πλήρως τον ιό. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αποτυχία του ανοσοποιητικού να κάνει την πιο βασική δουλειά του: να... καθαρίσει τον ιό. Τα συμπτώματα σταματούν, αλλά ο ιός επιμένει για πολύ περισσότερο, κάνοντας τη ζημιά του χωρίς αντίσταση.

Τα αντισώματα του εμβολίου ενισχύουν τη μόλυνση των ανοσοποιητικών μονοκυττάρων μέσω ADE

Το χειρότερο μέρος του άρθρου μου περιέχεται σε αυτή την ενότητα. Αποδεικνύεται ότι η επίφοβη «Ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα» ή ADE, βρήκε τελικά μια επιστημονική επιβεβαίωση.

 

https://www.nature.com/articles/s41586-022-04702-4

 

Αποδεικνύεται ότι τα αντισώματα του εμβολίου βοηθούν τις «επαναλοιμώξεις» να μολύνουν και να καταστρέψουν τα λεγόμενα μονοκύτταρα, τα οποία είναι αιμοσφαίρια υπεύθυνα για πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτό που λέει το άρθρο είναι ότι τα αντισώματα διευκολύνουν τη μόλυνση των μονοκυττάρων από τον SARS-Cov-2. Αυτή η μόλυνση οδηγεί σε θάνατο (πυρόπτωση) μολυσμένων μονοκυττάρων, οδηγώντας σε φλεγμονή, σοβαρά συμπτώματα και βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η εξόντωση των μονοκυττάρων με κάθε μόλυνση είναι απίθανο να έχει καλά αποτελέσματα εάν οι επαναμολύνσεις βρίσκονται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Σημειώστε επίσης ότι, περιέργως, χρησιμοποιώντας την ίδια πρωτεΐνη LFA-1 με τον HIV, ο SARS-Cov-2 προσβάλλει επίσης και σκοτώνει Τ-κύτταρα. Έχουμε λοιπόν βλάβες στα μονοκύτταρα και επίσης βλάβες στα Τ-κύτταρα, που συμβαίνουν με κάθε επαναμόλυνση.

 

 

Σύνοψη

Έτσι, συνοπτικά έχουμε το αρχικό αντιγονικό αμάρτημα που προκαλεί πρώτα αρκετές επαναμολύνσεις. Αυτές οι επαναμολύνσεις μπορεί να φαίνονται ήπιες εξωτερικά, αλλά αποτυγχάνουν να καθαρίσουν τον ιό για έως και 9 ημέρες. Το αποτέλεσμα κάθε επαναμόλυνσης είναι προοδευτική βλάβη στα μονοκύτταρα και στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Πώς θα καταλήξει; Δεν είμαι σίγουρος αν θα τελειώσει καλά. Ελπίζω να τελειώσει καλά.

Μπορεί πράγματι να καταλήξει με μαζικούς θανάτους. Ελπίζω για όσο το δυνατόν λιγότερους, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να είναι πάρα πολλοί...

Συμβαίνει σε ολόκληρο τον βαριά εμβολιασμένο κόσμο. Στην Αγγλία, για παράδειγμα, ένας στους 13 ανθρώπους έχει Covid αυτή τη στιγμή.

 

Πηγή:

https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/healthandsocialcare/conditionsanddiseases/bulletins/coronaviruscovid19infectionsurveypilot/8april2022

Τα κρούσματα εξακολουθούν να είναι στα ύψη...

 

 

Και το Ηνωμένο Βασίλειο γίνεται επίσης ελαφρώς δυσλειτουργικό...

 

Και κάπως έτσι, δυστυχώς, μπορεί να τελειώσει η «χρόνια Covid» που παρατηρείται και θα συνεχίσει να παρατηρείται στους εμβολιασμένους από τούδε και στο εξής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου