Breaking

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Δ.Γάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποτυχαίνουν τα mRNA εμβόλια (φώτο)

«Όταν λέω επί έναν και πλέον χρόνο ότι τα mRNA εμβόλια δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν την επιδημία...»

Τους λόγους για τους οποίους τα mRNA εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν έχουν βάλει τέλος στην πανδημίας και έχουν ελάχιστη διάρκεια προστασίας αναλύει σε ανάρτηση του ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης. 

Ο Δ.Γάκης χρησιμοποιεί δύο εικόνες στις οποίες φαίνεται τι γίνεται με τα αντισώματα lgA και lgG μετά τον εμβολιασμό και πώς μειώνονται αυτά με την πάροδο του χρόνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δ.Γάκη

«ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ΕΧΕΙ ΙΣΧΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

Όταν λέω και γράφω επί έναν και πλέον χρόνο ότι τα mRNA εμβόλια δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν την Επιδημία, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι αυτό επιβεβαιώνεται , δυστυχώς, καθημερινά: Η επιδημία δεν σταμάτησε !

Γιατί; Δείτε τι συμβαίνει…

Η άμυνα του ανθρώπου, σε πρώτο βαθμό, γίνεται με τα αντισώματα Α και G , δηλαδή IgA και IgG (Ig από το Immunoglobulin = Ανοσοσφαιρίνη).

Ποια είναι η αποστολή τους;

-Για απειλές από τον εξωτερικό κόσμο (ιοί, βακτήρια κλπ) η IgA εκκρίνεται στον προστατευτικό βλεννογονικό φραγμό , στην βλέννα που καλύπτει τον αναπνευστικό και πεπτικό σωλήνα. Παράγεται σε μεγάλες ποσότητες (66mgr/kg/day), που σημαίνει ότι ένα άτομο 70kg παράγει καθημερινά 4,620 gr αντισωμάτων IgA !

-Για απειλές που εισέχονται στην κυκλοφορία, τα αντισώματα IgM (αρχικά, για λίγες ημέρες) που ακολουθούνται από τα μακροβιότερα IgG, έχουν την ίδια αποστολή. Να δεσμεύσουν τα σωματίδια του εχθρού, να τα εμποδίσουν να εισέλθουν στα κύτταρα και να τα «δώσουν» στους «φρουρούς» τα λευκά αιμοσφαίρια της κυτταρικής ανοσίας.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ , ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA;

Μιλάω για «συγκεκριμένα» γιατί υποθέτω ότι θα ήταν πιο δραστικά αν είχαμε μία αιματογενώς διασπειρόμενη νόσο…Αλλά έχουμε μία ΑΕΡΟΓΕΝΩΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΜΕΝΗ ΝΟΣΟ. Εκεί «παίζει μπάλα» κυρίως η IgA !

Όταν δίνεις ένα εμβόλιο στην αιματική κυκλοφορία (η ενδομυική ένεση εκεί καταλήγει) ο οργανισμός αμύνεται παράγοντας , πρωτίστως, IgM/ IgG αντισώματα και σε μικρότερο βαθμό IgA (διότι, απλά, δεν τα χρειάζεται , τόσο). Τον ενδιαφέρει η άμυνα στο αίμα. Ο ιός αυτός, όμως, δεν εισέρχεται στο αίμα (πλην σπανίων βαρύτατων νοσήσεων)

Επίσης η διάρκεια των IgA είναι πολύ μικρότερη από τα IgG (μία εβδομάδα σε σύγκριση με 3-4 εβδομάδες περίπου)

Έτσι, η άμυνα έναντι της εισόδου του ιού από το αναπνευστικό, πέφτει πολύ γρήγορα και το άτομο μετά από λίγο χρόνο ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟΝ ΙΟ.

Δείτε στις συνημμένες εικόνες ότι η IgA πέφτει περίπου στο 50% μετά 1 μήνα από την δεύτερη δόση, στο 15-20% στον δεύτερο μήνα και γύρω στο 10% μετά τον τρίτο μήνα. Εικ. 1. Αυτά δεν είχε διαπιστώσει , στην κλινική πράξη και η Δανέζικη μελέτη; (βλέπε παλαιότερη ανάρτηση μου). Τώρα επιβεβαιώνονται και από την Σουηδική ανοσολογική μελέτη (για αυτό οι Δανοί είχαν άρει όλα τα μέτρα). Ενώ η IgG διαρκεί περισσότερο αλλά… Εικ. 2.

Καταλάβατε, λοιπόν γιατί τα επίπεδα των IgG αντισωμάτων στο αίμα δεν είναι σημαντικά. Επίσης , γιατί στην φυσική μόλυνση, τα ΙgG αντισώματα είναι χαμηλότερα από τον εμβολιασμό. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ IgA αντισώματα!!

Αυτός είναι και ο λόγος της χαμηλής αποτελεσματικότητος του εμβολίου της Γρίπης : Χορηγείται με ένεση (πάει στην αιματική κυκλοφορία) ενώ η νόσος είναι αερογενής και πρέπει να σταματηθεί στις αεροφόρες οδούς.

Μήπως είναι καιρός για ένα επικαιροποιημένο εμβόλιο που θα χορηγείται δι εισπνοής;

Που είναι οι «Ειδικοί» της Επιτροπής; Ματάκια δεν έχουν; Αυτάκια δεν έχουν;

Πηγή: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249499»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου